Üç yıla yakın ilişkim var ve erkek arkadaşım gerçekten zor biri tartışma olduğunda günlerce uzatabiliyor ve aylarca üzerinde durabiliyor En son çok kötü bir kavga oldu sebebi de şuydu kız arkadaşın erkek arkadaşın motoruna bindi ve bana sen taksiyle git dedi ben senin sevgilinle veterinere gideyim dedi erkek arkadaşımda bana sormadan basıp gidince ben de kafeye gidip rezillik çıkarttım kavga ettim hatta kavgada ayağım kırıldı tekrar konuşup bir araya geldi çünkü gerçekten ilişkimiz güzel ve uyumluyduk şimdi herkese rezil olduk falan filan diyor ve fotoğraflarımızı koymaya utanmıyor tekrardan Instagram’a bunu nasıl dile getirebilirim veya nasıl sağlayabilirim
2 ay
Sevgilim birlikte fotoğrafımızı Instagram’a koymaya utanıyor, ne yapabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yani demek ki başkasının etkisinde kalıyor. sana daha çok değer verse başkalarını umursamazdı
Gerçekten rencide olduk çünkü ben bayağı bir rezillik çıkarttım fakat haklı sebeplerim vardı kız arkadaşımı motora bindirip beni orada bırakıp gitmesi çok zoruma gitti ve kavga çıkarttım başkalarını etkisinde kalıyor mu kalmıyor mu bilmiyorum ama yorumun doğru bir yorum çünkü hayatımızda gelip geçici insanlar için ilişkimizi zedelemeye gerek yok ama o bunu anlamıyor
öyle yani, seni değersiz hissettiriyorsa ilişkini sürdürme bence sana haksızlık yapmış. sonuçta sen o rezillik dediğin şeyleri durup dururken yapmadın
Instagram kullanmıyorum öyle bir derdim yok
Ayrıl bence
Çok seviyorum
Snaa değer vermeyenle ısın olmasın
Evet haklısın açık ve net değer vermeyenle olmamalı insan ama bir araya gelip birimizi seviyorsak sadece bir şeyler yaşadığımız için değil üç sene kimse bunun için kalmaz biriyle gerçekten birimizi seviyoruz fakat çok fazla dışarıda olan insanları dinliyor
Senden utanan biriyle ne ısın var kendine yaptığın en buyuk saygısızlık bu
kesinlikle bende öyle dedim. Kendine yazık
@Ojeminrenginebak hemcınslerım nıye böyle anlamıyorum size hayran olan sizi el ustunde tutan sizi cok begenen varken neden değersiz davranana giderler anlamam ben asla degersız hissettigm yerde duramıyorum
travmatik durumlar bence ama bak burada biz diyoruz kendi değerini bil. İnan senin iyiliğin için. Sana sunu yapanı ne yapacaksın.
@Ojeminrenginebak aynen öyle
kısmetini kapamıyor
Sadece başlığa göre yorum yapma ben açıklama yaptım okursan iyi olur
Hikayeni ona gizle
aldat