Sevgilim öpüşürken tam anlamıyla değil ama yavaştan kalçama dokunuyor. Kullanılıyor hissediyorum, haksız mıyım?

Biseylerden karşılıklı olarak haz, zevk alıyorsan kullanılmış olmazsın. Biseyler karşılıklı olur. Eger ki istemediğin bişey oluyorsa bu zaten taciz olur.
Cevap
46Cevap
İyi de olabilir normal bu
Öpüşürken ellere kelepçe takılmaz ki? Eller tente olur. Seven erkeğin elleri saçlar, göğüs, kalça, vajina ve serbest dolaşımda olur. Önemli olan senin elin nerede oluyor?
Yüzünde oluyor
Erkekler öpüşürken kızların kalçalarına dokunmayı, okşamayı severler. Bu gayet normal bi durum. Kasmaya, saçma düşüncelere girmeye gerek yok
haklısın canım, '''orama dokunma'' de sertçe, hatta ben ayrılmanı tavsiye ederim, ÇÜNKÜ GERÇEKTEN SEVEN KİŞİ İNSANIN ORASINA BURASINA DOKUNMAZ. Dinle beni.
Yani saçma değilmi. İçgüdüsel olarak doğal degilmi ya da şöyle diyim öpmesi normal de dokununca mi kullaniliyor hissediyosn
İş o kerteye gelmiş orana mi taktın kafayı.. yaşayarak öpüşmuyosun belli ki..
İyide öpüşürken o yol açık her yere de gidebilir karşılıklı izin verilmis oluyor. neticede sende herkesi dudagindan opmezsin karşındaki ozel biriidr senin icin.
Ya mnk beyniniz hakikaten yok sizin gayet normal yaptıkları
Öpüşürken hissetmiyonda kalçana dokunurkenmi hissediyon. Bayaa erken fatketmişsin helal sana😂😂😂
Normal bence çünkü libidosu yükseliyor.. sevisme moduna giriyor
Haksızsın, neden öpüşüyorsun o zaman? Git tedavi ol hasta.
Haksızsınn...
Öpüşür iken o yapılan normal ben olsam kendime doğru çekerdim, öyle bir his doğar insana, İstemeden de olsa insan kndine çeker ve öper.
Erkek robot gibi durmayacak herhalde, hatta daha da ileri gidebilir o anda.
Yani bir yerde haksızsın kullanmak değil ama istemiyorsan söylüyebilirsin bunu ona
Yapabilirsin kucağına alıp sıcaklığı hissetmek istiycektir
Kalçalarını havalandir zipla yerinde 5 kere sonra koşmaya çalış yanına gel
Yok ya direkt bakireliğim gitti felan de. Hayır adam ne yapsın ellerini ne saçma sorular
Öpüsürken eller istemsizce hareket eder takma bu kadar
Yavaş dokunmasi bir sey değil, tam avuclarsa iyi bir şey
Ne saçmalıyorsun yaaa sen. Öpüşürken değil de parmak ucu ile dokunurken kullaniliyorsun
sen tut onun elini kavrat.. garibim utangaç herhalde.
En İyi Cevap