Eşinizin ailesiyle yaşar mısınız/yaşadınız mı?

evlenince ailemle yaşayacağız dedi ya da demiştir iste hiç güzel olur tamam dediniz mi bunlar size neye mâl oldu?
Kim Ne Derse Desin bunu kabul eden veya bir şekilde buna rıza gösteren günümüzde maalesef illaki sorunlar çıkıyor mutluluk olmuyor aile huzuru kaçıyor ben ne Kendi aileme yakınım ne de eşimin ailesine yakınım birisine 10 saat uzaklıkta kendi ailemi 5 saat uzaklıkta yaşıyorum kafa rahat gelirler ziyaret ederler kalırlar hiçbir problem olmadan geri dönerler ama iç içe olunca Maalesef öyle olmuyor
Ohh mis aynen öyle oluyor ne kadar uzak o kadar iyi
Aynen öyle kafa rahat Sen evli misin
Yes
Kaç yıllık evlisiniz Çoluk çocuk var mı sizinkilerle aralar nasıl
belli bi süre yaşayabilirim karşılıklı olarak birbirimizle anlaştıgımız sürece. ama şöylede bi şey var çok iyi anlaşsakta kaynana gelin değil anne kızda olsak eşimle daha rahat olmak isterim. sonuçta kaynanamın kayınbabamın ya da dair aile üyelerinin yanında rahat olamayız. eşimle daha rahat daha eğlenceli olucagım kendi evimizi ve ortamımı isterim
Cevap
14Cevap
Yani çok mecbur kalmadım sadece yaşamayı tabii ki tercih etmem. İllaki belli bir süre sonra evde sıkıntılar çıkabilir. Fakat genişçe ve herkesin kendi alanı olabileceği bir evse belki olabilir.
Olur neden olmasın ki onu seviyorsam ailesini daha çok severim
Eşim bi karıya bakamayıp anasıyla oturtacaksa yazıklar olsun. 🤓
Kendi evimizde yaşarız
Ev içinde ev olmaz ha yakınına bi yere ayrı bi ev tutulur o ayrı çünkü iki tarafta rahat edemez kim erken uyucak kim kalkcak belki ben hafta sonu çok geç uyanmak isticem belki eşimle film gecesi yapcam arkadaşlarım gelcek vs vs uzar gider olmaz yani ama dediğim gibi yakınlarına tutulabilir işi gücü varsa halledilir temizliktir yemektir gidilir gelinir ama yatma vakti evli evine köylü köyüne gibi
Benim ailemle de onun ailesiyle de çok sıkı olmaya gerek yok ortak bir evimiz sadece kendimiz olmalıyız evimin anahtarı eşimden başka birinde olması da hoşuma gitmez. İç güveysi olarak zaten yaşayamam çok saçma eşimi de aynı duruma sokmam rahat edemez ona bir laf etseler sanki bana edilmiş gibi hissederim
Bizim buralarda eşinin ailesiyle yaşamak normal karşılanıyor
Oralar?
Doğu Anadolu bölgesi
Iyi insanlarsa, etliye sütlüye karışmazlarsa, ev de çok odalı yaşamaya imkan veriyorsa, ayrı ev imkanları yoksa, yaşlı insanlar bir kenarda dursunlar diyebilirim.
Ne kendi ailemle ne de eşimin ailesinden birisiyle normal şartlar altında yaşarım. Tek başına ve bakıma muhtaç bir şekilde hayatını sürdürmeye çalışıyorsa muhakkak beraber yaşarım onun dışında cıks
Yaşamam. İki tarafın arasındaki da saygı ve sevginin zedeleneceğini düşünüyorum birlikte yaşarsak. O yüzden ayrı yaşamak daha sağlıklı olur bence.
Duruma göre değişir büyük ev vardır ailesinin maddi durumu iyidir para harcamadan yaşayacağım bir evde yaşamak güzel olur
Ayrı yaşanmalı. Kim ne derse desin. Sırf bunun için maddi imkanımı elime alana kadar evlenmeyi düşünmüyorum. Son 3 ay
Kesinlikle kabul etmem. Ben ev hayatına, rahatıma, konforuma düşkün biriyim başka birinin düzenine göre yaşayamam. Herkes evini yuvasını bilsin
Mecbur kalmak zorda kalmak ayrı bisey ama olmaz yaşanmaz
Bu kabullenebileceğim bir durum değil. Yine büyük konuşmak istemem ama düşüncem bu yönde
Yıllardır ailemdwn ayrıyım. Jendime ait bi düzenin var bundan sonrada değişeceğini sanmıyorum
Kesinlikle ne o benim ailemle ne de ben onun ailesi ile yaşayım
Ayrı ev tesis etmek zorunda. Aynı evde rahat olamaz kimse.
asla yaşamazdım hayati bir mecburiyet olmazsa
Ben yaşardım sorun etmezdim. Çünki erkek kardeşiminde annemlerle yaşamasını isterim. Onlar bizi çocuklukta yanlız bırakmadı bizimde onları yaşlılıkta yanlız bırakmamamız lazım. Komşu olsak evler ayrı olsa daha güzel olurdu ama olmuyorsada sorun yok
En İyi Cevaplar