Güncellemeler
+1 yıl
Bana çok kötü bağırdı en acımasız halini yıllar sonra gösterdi ben ona basta iyiydim yapmadığını bırakmadı artık sadece onu delirtmek istiyorum. Temiz saf kız bilmesin istiyorum o kızı o öldürdü çünkü
Bana karsı zaafı varken bende bulamadığını ona it gibi davranan kadına gitti Şu an ciddi ilişkileri var ve sakın benden sonra hemen hırs yapıp baskasının koynuna girme demişti bir akrep hırsıyla nasıl o şsy dısında canını yakabilirim? Onun mutlu olmasından kuduruyorum. Bir keresinde gebelik testini vermiştim eline bana aylardır onun seyini yaptı ama oda bana bişeyler yaptıki onu yapmıstım. Mutlu olduğumu onu kaale almadığımı gösterirsem zoruna gider mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Biriyle karşısından el ele geçerek biriyle sürekle snep atarak
İzliyordur dimi her ne kadar umursamıyorum dedimi yakalıyorum. Gitmiş eski sebgilisinden bile beni izlemiş karaktersiz
Kesinlikle biriyle el ele kıskandıra bilirsin kudurur hatta fotoğrafta atabilirsin instaya wp a
Ama umursamıyorum seni psikolojin bozuk deli diyo sadece iğrenmem için yapıyorsun küçük düşürüyordun kendini demişti
Sen yap etrafına gülüçğkler saç ama sahte değil mutlu olduğunu inandır ona sırf ona inatmış gibi gösterme sadice kendinde iyi hisset
Bana mini giyme dediği zaman mini giydim alkol içme dedi içtim öpüstüm eve gittim ama o sandığı sey Olmamıstı adaam hastaneye bile götürücekti düsünün nasıl bşr paranoya sokmuştum onu simdi beni baskasına sebepsizce tercih etti oyun oynadı kızdan ayrıldığı her fırsatta dönmeyi bekliyor bunun nasıl canını yakarım? Ve nişanını duydum olmus
Sen benim evlendiğimi duysan bırak acı çekmeyi gider hırsından evlenirsin seb Karaktersizsin dşye bağırmıştı bana
Belkide bunları yaptığın için elinde tutamadın oynadın piskolojisiyle hatta aldatmışsın bile
Ama hırs yapıp yapam artık daha fazla
Onun en basında aldattığını öğrendiğim andan beri bu ruhsuz canavara dönüştürdü
Ben öncesinde böyle birisi değildim
Olur olmadık yerlerde sinir krizi geçiriyorum paniğim tutuyor ağeı kesiciler ile ayaktayım Uyuyamıyorum
Şöyle söylim bence onu unutup sadice kendine göre sevebileceğin birini bulabilirim inanıyprum ben bulabileceğine ozman her şey dahada güzel olacak inat hırs uğruna değilde seveceğin seni seven illa vardır güzel kızsın sonuçta biraz sakin olmalısın ama sadice birazcık sakin davranmalısın iletişimlerini iyi kurmalısın
İstersen yaz
Tabiki güzelim mükemmelim ben ve herseye sahip olup karısısına gülümseyerek çıkıp onuda rezil edicem yaptıklarını herkese anlatıcam
Ama yanındakine yani yanında olan kişiyede saygı duyarak asla hırsına yenilip yanındaki kişiyi inciltme tabikide güzelsin mükkemmelsin ama herşeyi sakşnce yapacaksın
güzellik alanındayım üniversite için bıraktım su fizik bide Bakımla her erkeğin en az hayalindeki gibi bi kızım o sadece memur diye ona köpek davranıyor diye ne bileyim insan kim ona * yapıyorsa onu istiyor ben onu aldatmadım ama onun içinde evet gözyası dökmedim. Kızla resmen sevgimizi bile kıyaslamıs. Kusura bakmasın bem nir erkek için kendimi kesemem
O ne ayıp borderline hastası herseyi bilip o aldı sevgilimi elimden. Nesine saygı duyucam
Asla sakın ne demek o kesmiceksinde ya öyle şeymi olur ne demek o gider seni daha fazla mutlu eden senin mutluluğun için uğraşan biri çıkar karşına ne demek bir tarafımı kescem sakın kesmede güzelliğin var sakın ha
Yanındakine saygı duy dedim yani senin kendi sevgiline sırsına yenilip sırf inat uğruna böyle sevgilini olduğunu falan sanmasın
Karşındakşne saygı duyamq
Sizde boğa burcu musunuz? Bu narsist beni delirtti ben zaten düzgün bir psikolojide değildim
Bak şöyle söylimmben kova burcuyum sadice ne yapacaksın delirerek değil sakşn kafayla onu düşünme artık neyi düşğncez kendimizi birde önümüze bakcaz sakin olacaksın sitres yapmıcaksın derin derin nefes al her zaman intikam soğuk yenen bir yemektir
Onun için sakşn olacaksın önce bi kendine geleceksin ve diceksin ben bu değilim gayet güzelsin çekicisin bakımlısın
Ben bana yapılan iyiliğide kötülüğüde anlayacak kadar zekiyim bana yanlıs yapılmadığı zaman masumu üzmem
Yok anladım onu
Sonra kendine gelip dışarı çıkıp önüne bakıcan biriyle tanışman gerek ama sakin olacaksın herşeyde sakin
Öfkeyşe karar alırsan daha fazla yanlış yaparsın kendine zarar verirsin kendin üzülürsün
Kusuyorum 44 kiloya kadar düştüm annemde diyır değmez ama değmese sevmeseydim ben delirmezdim zaten çok sevmiştim onu
Serumlarla ağrı kesicilerle ayaktayım tedavi olmayıda reddettim insan görmek istemiyorum eve kapadım kendimi sınava odaklandım yks
Makyaj yapmıyorum bakmıyorum kendime dısarıdaki bu kız ben değilim pijamalarla kapsonumu kapatıp insanların beni görmesini bile istemiyorum sanki lanetlenmisim gibi
Eylül'e kadar toparlarım kendimi sonra ortamlara geri Dönücem zaten
Ama içim çok acıyor bu öfkeyle ders çalısmam bşle etkileniyor haliyle. Bıraktım dersaneyi eve girdim annem Banq kızdı dersane hocamda üstüme geliyor o durumumu bilmiyor ama pes etme az kaldı falan diyince bari bitsin dedim ya birisi benle konustumu tersliyorum özellikle erkeklere kötü davranıyorum
Tamam ama bak böyle yaparak olmaz yani bu şekilde kendini kapatarsk olmaz mesela derste çalışamazsın çünki hep sürekli aklında onun için bugün ya da bugün iyice bi düşün ders çalışırken otururken çnce bi derin derin nefes al sonra al aynayı karşına ağlıcakmısın üçini mi dökceksin dök kendine bakarak ağlaman bitince kalk yağa bir güzel duş al sıcak olsun ama su daha sonra çık kurun güzelce otur bir daha bak aynaya ve yarın sabaha ter temiz bir sayfayla giriş yap sabah kalk git fırına ekmek algel kahvaltıya yarın pazar kendimize tatil vercez daha sonra kahvaltıdsn sonra arkadaşlarına mesaj at onların yanına çık ama güzelce giyin makyajını yap saçını yap öyle çık dışarıya ama bu gün düşün herşeyi düşün ağlıcakmısın aynaya bakarak ağla içini fök kalmasın içinde bierşey bugün hiç birşry kalmasın yarın tertemiz bir sayfayla başlıcaz kendimize gelmemiz lazım
Bu kız deli uzak durun diyorlar ama kızlarla aram iyi erkeklere düşman oldum
Korkuyorum aynaya bakamıyorum diyorum size ve Ağlayamıyorum öfke patlaması dısında Ağlayamıyorum
Kızlara yaz ya kimseyede düşman olam delide değilsin bunu onlarda biliyor onun için bugün evde otur düşün uzun ca ders çalış daha sonra dediğim gibi ister ayna kaşısında ister kendin içinde hiçbir şey kalmayana kadsr ağla bağır çağır ama sonra güzel bi duş ertesi gün şöyle güzelce giyinip daha sana yakışan doğal güzelliğini kaybetmeden hafif bir tatlılık verecek bir makyaj ve dışarıya çıkacağız şimdi yapmazsan daha çok açı çekeceksin kafan dağılır kız arkadaşlarınla çık
Ders dısında Hiçbişey yapamam croplarımı bile sakladım bşr süre makyaj bile bu halimi kapatmaz bu çirkinliğimi. Baskasını peenses ederim ama ben hiçbir şeye layık değilim
Korkularını yeneceksin bakacaksın bugün yendin yendin yenemedin bundan asla kurtulamazsın ya korkularınla yüzleşip her şey güzel olacak ya da hep böyşe kalacak onun için karar senin bir elinde tertemiz çok güzel bir sayfa var diğer elinde kapkara karabasan gibi duran bi sayfa eğer kokuşarını yenersen ki yeneceğinide inanıyorum aynaya bakabileceğine bunada inannıyorum tertemiz beyaz bi sayfa senin bunu uzunca düşğn
Flörtümle görüntülü bile konusmadım korkuyorum soğur benden ben bile yüzümü görmek istemiyorum suanda
Sen herşeye layıksın eğer bu düşüncelerden çıkamazsan asla tertemiz bi sayfan olmaz kokularınla yüzleşemezsen aydınlığa eremezsin ve insanlar senşn hakkında zavallı deli diye konuşmaya devam ederler şşmdi ne yapmak istediğine sen kararver ya ezik zavallı deli biri ol ya da bütün kokularını yenip ne kadsr güçlü olduğunu göster karar seninin
Ne kadar güzelsin dese orada makyaj vardı yüzüm gülüyordu Şu an bu halim evrim geçirmişim gibi
Korkularınınyeneceksin
Geçir her halinle seviyorsa asla korkmaz dene
Hiç farketmez gerçekten seviyorsa inan buna
Ve beni en önemlisi aldatacak belki uzak diye baskasıyla bile oluyordur ben bilmiyorum ki
Kimbilir ne yaptın da böyle bir şey oldu? İnsan ilk kendini suçlaması lazım.. sonra başkasını suçlamalı.. ilk hatayı kendinde ara her boğa da aynı değil kimi can verir kimi can alır.:)
Bak bende akrep burcuyum bana yapılanı unutmam
Umurumda değilsin diyor ama biliyor Şu an hırsımdan delirdiğimi ama sevgiliyken asırı sahipleniyordu. Zaten ayrılıkta umurumda değilsin napıyorsan yap dediği için öfkemden ağlamıstım yok sayılmayı kendime yediremiyorum ama oda demişti ki sen bana vurdun bende böyle intikam almıstım. İkimizde paranoyayız asla yapılanı unutmuyoruz
Hala bana karsı zaafı olduğunu söylemişti nşlanlısından ayrıldığı an fırsat kolluyor du öncesinde bana geliyordu ama nişanlandığını gördüm
Ben acaba hala umurundamıyım? Sebepsiz ayrılıkta nişan için ayrıldığını öğrendim ve o giidştede bir gün geldiğimde umarım seni bıraktığım yerde bulurum kusu sal gelirse senindir gelmezse hiç sana ait olmamıa demişti ve yalanlarla ayakta uyutuldum yıllardır
Kısaca kullanıldın.. ama zaten bu adam senin ilkin değildi öyle olsaydı gitmezdi.
Bu kızla ayrılabiliceğini sanırım hala düşünüyor ve kafası karısık ama bayağı 1 ay falan oldu 4 ay gerçi hiç konusmamısken araları bozukken bana hırsından neredeyse sahip olacaktı ben ağladım durdu ve kendine gelip kaçtı ama sarıkıp affet beni hakkını helal et demişti defalarca helallik istedi sevgiliside sanırım boderline hastası daha ilişkileri sağlam değilken nişanlandı bublar ama olmazsa hemen ilk kosacağı yer beni buluyor bunlarda açıkçası zoruma gitti ben aonradan farkına vardım herseyin. Ben onun güvenli limanıymısım
Bu yüzden yıllardır benide yedekte tutmus
Bende canım yandığı için intikam almak istiyorum oda bilir beni çok iyi tanır 7 yıldır. Ve bırak ben evlenince senin acı çekmeni gider hırsından baskasıyla evleenecek kadar Karaktersizsin dedi bağırdı beni aldatan adam yani bunları söyledi bana ve baskasına gitmeyeyim diye benide peşinde sürükleyip psikolojimi bozdu yıllardır
Sen ask nedir bilmiyorsun ne yaparsan yap gözümde iğrendiriyorsun umurumda değilsin demeyene dek ağlamadım eline gebelik testini bile sahte verdim bu adam beni bayağı özgüvenimi zedeledi sakın ayrılırken bile (nisanlanacağını bilmiyorum) hırsından birisiyle beraber olma demişti bu arada Bakireyim biliyor ben onsan intikam almak için ne yapma dediyse heraeyi yaptım ilk defa ama bana böyle bağırıp hakaretler etti engelledi beni döndüğünde tekrardan beraber olalım demişti 2 hafta geçmedi ayrıldı 1 ayda da nişanını öğrnedim arkadasından
Okkk
Benim ilkimdi
Sağlam bir akreple yatakta bir poz at yeter ona
Umurumda değilsin diyor ama biliyor Şu an hırsımdan delirdiğimi ama sevgiliyken asırı sahipleniyordu. Zaten ayrılıkta umurumda değilsin napıyorsan yap dediği için öfkemden ağlamıstım yok sayılmayı kendime yediremiyorum ama oda demişti ki sen bana vurdun bende böyle intikam almıstım. İkimizde paranoyayız asla yapılanı unutmuyoruz
Hala bana karsı zaafı olduğunu söylemişti nşlanlısından ayrıldığı an fırsat kolluyor du öncesinde bana geliyordu ama nişanlandığını gördüm
Ben acaba hala umurundamıyım? Sebepsiz ayrılıkta nişan için ayrıldığını öğrendim ve o giidştede bir gün geldiğimde umarım seni bıraktığım yerde bulurum kusu sal gelirse senindir gelmezse hiç sana ait olmamıa demişti ve yalanlarla ayakta uyutuldum yıllardır
Bu kızla ayrılabiliceğini sanırım hala düşünüyor ve kafası karısık ama bayağı 1 ay falan oldu 4 ay gerçi hiç konusmamısken araları bozukken bana hırsından neredeyse sahip olacaktı ben ağladım durdu ve kendine gelip kaçtı ama sarıkıp affet beni hakkını helal et demişti defalarca helallik istedi sevgiliside sanırım boderline hastası daha ilişkileri sağlam değilken nişanlandı bublar ama olmazsa hemen ilk kosacağı yer beni buluyor bunlarda açıkçası zoruma gitti ben aonradan farkına vardım herseyin. Ben onun güvenli limanıymısım
Bu yüzden yıllardır benide yedekte tutmus
Hala onu bunca şey e rağmen kafanda tutuyorsa. Sende de sıkıntı var
Ben delirdim zaten
Detaylı konuşmak ister misin
Umursamayacaksın onu ve kıskandır
Hırs uğruna evleneceksin sen karaktersizsin demişti bana ama bu hale o soktu sen ask nedir bilmiyorsun derken peki onun nişanlanması? Daha 1 hafta nişana varken nile hesabıma girip kontrol ediyordu beni
Ortam kızı olmamı istemezdi hani yapma dediği herseyi yapıcam elbet ama zoruna gider mi sizce? Yoksa dediği gibi umurunda değilmiyim? İt gibi davranıyordu yıllardır duygularımı sömürdü
Adam değilmiş ama sende ona fazla inanmışın zaten seven kızlar öyle saf öyle masum seviyorki az kurnaz olun
Giderse gitsin çokta tın
Çok masum sevdim evet
Böyle masum seversen böyle olur
Artık o.. Lupumu görücek zaten
Elime gebelik testi verdim adama oyun oynadım o akıllıysa bende elbet aptal değilim
Ha şöyle ol😅
Üzüldüm ve intikam asla bir çözüm değildir
Kurbanda , kurbanlik yap
Sondun soruya bak, kurban Bayramı önümüzde!
Boğa mı?
Alamazsın bogadan dimi :)
Evet o boğa ben akrep
Boğanın sen ne yaparsan yap umrunda olmaz ;)
Ben adamın eline gebelik testini koydum oyun oynadım bana bağırana kadar delirttim onu beni aşağıladı hırsımdan zevk bile aldım tabi üzüldümde
Oda öyle diyo senin psikolojin bozuk sen delisin diyor sadece gözümde küçük düşüyorsun umurumda değilsin demişti. Barısıncada sana zaafım var köpek gibi kudurdum demişti hangisi doğru bilmiyorum sonra yine aldattı zaten
Beni ağldattı umurumda değilsin kiminle ne oluyorsan ol dediği akşam sinir krizi geçirdim hırsımdan ağladım
Sevgi değil takıntılısın heralde bu adama sen
Zaafı cinsellik olmasın sadece kudurduguna göre
@ironman57 sevgide vardı aramızda yani öyle sanıyormusum
Yani sanıyorsun belkide hala :)
Sen de aldat
Yapacağım zaten evcil erkek var elimin altında takıcam tasmayı evinin önüme kadar gelcem sevgilimle
Ne ilginç
Samanına şap at