AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayırlı olsun. Sabah kalkınca yüzünü yıkamaya bile tenezzül etmeyen bir adamla (!) evlisin.
Gerekirdi ama geç kaldıysa yüzğnüde yıkamadan çıktıys akızması doğal 😂
O hakli manyakmisin ne makyaji yaptin delimisin? Bende bosanma sebebi olur
Masajla vücut şeklini mi değiştirdin adamın da aynaya bakacak, ne la bu oyun hamuru mu...
Alllah sana akıl versin deli misin la derdin ne🤣🤣🤣
Sen haksızsın yaptığını söyleseydin
Uyuyordum ben
O ise giderken
Mesaj atabilirdin
Allahimmm sana geliyorum fena guldumm dhduh
Bi git gece gece trolün suyunu sıktınız yine
Göz capaklarıylamı gitti
seni skse haksız mı şımdı
sen haklisin
Hiç... 😒
Uykun yoksa gel konuşuruz
Hs haa haykırdımm
ahahahah enterasan siz nie yaptıınız peki bunu
çok komik olay LANSWOZKWODKEOXKEK
millet kafayı yemiş
sekspir aslinda gizli bir muslumandır, ve adı şeyh pir dir
@Fologus Güya istihza edecek adamın kaynaklardan haberi yok konuşuyor
ben alay etmiyorum mısıroğlu öyle bir şey söylüyor sence gerçek mi onu merak ettiğim icin yazdim
@Fologus yemezler aslanım eger merak etseydin buraya değil googleda kaynaklarıyla araştırırdın
googleda bin türlüsü çıkıyor vallahi. Sen derinden fanısın belli sana sormak istedim
@Fologus fan ne arkadaş şöyle uydurma kelimeler gelmeyin Üstadın muhibbanıyım ben
@Fologus shakespeare müslüman mı belgelerle gerçek tarih yaz google bir sürü delil var
ya saka misin hacı
@Fologus kuyruk acın oldugu belliydi ondan yazdın ztn
hakaret ettiğine göre de ne halt oldugun iyice belli oldu
Bana Arapça güzel bir kadın ismi onerirmisin @üstadinizinden
Söylermisin*
@Fologus kudurma değil sadece yaptıgı inkılap çılgınlıgı sebebiyle sevmiyoruz ve fikirlerini reddediyoruz
Dostum sen arap mısın Türk müsün? Arapça kelimeler kullanıp duruyorsun konuşma başladığından beri
Mübrem, Hira, Eslem
ne bu kızlarının adı mı
Teşekkür ederim
@Fologus Osmanlı Türkçesi ile konuşuyorum sizin uydurma cumhuriyet Türkçeniz ile değil.
Kelime kelimesi dahi Arapça iken bunu demen akla mugayir
@Fologus 20 yaşındayım profildeki yaşı sallamıştım
@üstadinizinden Osmanlı Türkçesini nerden öğrendiniz?
rica ederim
muhibbanıyım kadirin diyosun da muhibban arapça kelime? Osmanlı türkçesinde sadece alfabe arapça tarzıydı, dilimiz aynıydı. şu an da dilimiz aynı kelimeleri arapça kullanıyosun
Kadir Mısıroğlu'nun "Doğru Türkçe Rehberi Yahud Bin Uydurma Kelimeyi Boykot" adlı kitabı benim lugatımda ki kelimeleri arttırdı siz de okuyabilirsiniz
okursam arap olurum
@Fologus kardeş Osmanlıca Arapça ve Farsçanın etkisinde bir Türkçedir bir misal vereyim
Ben zaten biliyorum karıştığını
@Fologus Şemsettin Saminin Kamus-ı Türki eserinin ifade-i meramından bir kısım
Malûmdur ki: Türkçe Asya’nın bütün kısm-ı şimâlîsinde tekellüm olunan elsine-i Turâniyye zümresinden olup, el’ân oralarda pek vâsi’ yerlerde söylenmekte olduğu hâlde, bir şubesi de garba doğru ilerleyerek Avrupa ile Asya’nın birbirine karşı uzattıkları iki büyük ve güzel şibh-i cezîrede yani Anadolu ile Rum ilinden tekellüm olunmaktadır. İşte, Çağatayca ism-i sakîmine mukâbil, Osmanlıca nâmıyle şöhret bulan, ve garb Türkçesi nâmıyle şark Türkçesinden tefrîki daha münâsib olan lisânımız Türkçe’nin bu şubesidir, ki söylendiği yerlerin, Asya-i vasatî ve şimâliyye nisbeten, terakkî ve temeddüne olan istidâd-ı mevki’i ve tabiîsi sâikasıyle, şive-i telaffuz ve ifâde cihetince pek çok zerâfet ve letâfet peydâ etmiş ise de, Arabî ve Fârsî’den ve Rumca ve İtalyanca gibi elsine-i ecnebiyyeden ahz ve istiâre ettiği kelimât ve tabîrâta karşı, kendi kelimâtından birçoğunu terk ve fevt etmiş, ve bu lisânların şivesine tebâiyyetle, şive-i asliyye-i Türkiye’sinden bir dereceye kadar ayrılmıştır. Maahâzâ, Şark Türkçesi’yle Garb Türkçesi arasındaki fark, zannolunduğu gibi, İtalyanca ile Latince veya İspanyolca ile Fransızca arasındaki fark kadar, yani bu iki Türkçe’den her birini diğerinden büsbütün ayrı ve kendi başına bir lisân addettirecek derecede olmayıp, bu fark ancak şimalî ile cenubî Almanca veya Toskana İtalyancasıyle Napoliten İtalyancası yahud Mısır Arapçasıyle Magrib Arapçası arasındaki fark derecesindedir; ve Şark Türkçesi’yle Garb Türkçesi bir tek lisândır, ikisi de Türkçedir.
@Fologus Osmanlıda lisan aynen böyleydi
e biliyorum zaten boyle olduğunu ama halk videoları falan var bakarsan arapça değil türkçe konuşulduğunu duyarsın
@Fologus Ben Arapça konuşuyor diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Osmanlı Türkçesinde Arapça ve Farsça kelimeler sıklıkla kullanılırdı
ben mesela
ihtimal derim olasılık demem
muhtemel derim olagan demem
hürriyet derim özgürlük demem
şuur derim bilinç demem
vesika derim belge demem
beyanname derim bildirge demem
ferd derim birey demem
misaller çogaltılabilir
Vuruşacaksiniz