Güncellemeler
+1 yıl
Evlilik böyle bir şey olmadığı için evlenmicem arkadaşlar 😀 Ben özgürlüğümle evliyim.
Teşekkürler
Teşekkürler
Yine tek eşli olacaksınız ama eşiniz yalnızlıktan da büyük keyif alab biri. Yalnız başına gezmesine il hatta ülke degistirmesine, kız arkadaşlarıyla tatile gitmesine, akşam dışarı çıkmasına her şeye izin vereceksiniz ses cikarmayacaksiniz
O da size aynı ayricaliklari yaşatacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bak işine derim onu boşarım, uğraşamam böyle boş beleş biriyle...
ve bunları yaparken tek eşli olmayı başarabileceksiniz.. zor.
Yani yine asosyal asosyal evde oturacam istemem.:)
Harika. İstediği gibi takılabilir. Özgür kadın mutlu kadındır... Her türlü hemde 😉
Ben izin vermezdim ama eşin sanırım baya sıkılmış senden. Farklılık istiyor
Yoo bekarım, evliliğin içinde böyle şeyler olmadığından da evlenmek istemiyorum..
Çünkü dört duvar arasında kalamıyorum ben.
Ben kabul ederim yeter ki eşim mutlu olsun nasıl isterse öyle olsun
Böyle bir şeyi hangi geniş düşünceli bir erkek kabul eder? Bence çok mantıklı değil
Swinger cuckold tarzı evlilik isteyennistedigiyle olacak ama dert etmeyecek
Kız arkadaşıyla tatile gidip tek eşli kalan varsa ben de malım.
Yemin ederim aradığım evlilik tipi ya ıskfkksksks
Çok saçma bir evlilik türü
yok öyle bisey esin seni niye alıyo ozaman
işte müthiş bir evlilik
Bana bir çocuk versin naparsa yapsın karışmam 🤪
Niye evleniyoruz ki o zaman
Nasiiii?
Beyefendi nasiiii demişsiniz de yani şimdi sizin eşiniz akşam gidip arkadaşlarıyla starbucksta latte içemez mi? Ne kadar ayıp ya kslgkdksks
@öğrenimelemanı Ya hocam valla ne güzel rahat rahat uyuyacaktım 1-2 saat sonra, gece gece yine aklıma şöyle şeyler sokmayın uyurken sürekli bunları düşünüyorum fdsljkfdkls
Sayemde evlilikten soğuyup gramı 1100 küsür lira olan altınlardan vazgeçeceksiniz işte daha ne
@öğrenimelemanı Eğitim seviyesi yüksek insanlarla evlenince düğün yapmıyormuşsunuz diye bir bilgi geldi :D
Çok doğru direkt nikah yapıyorsunuz
Niye evlendikki
Tabi hayır
Ben isterim