Ne alaka? 😄 Bu arada yanlış hatırlamıyorsam onlarada başka dinlerden biriyle olmaları yasak Sanılanın aksine yahudiler çok daha tutucular din konusunda
Evet senin platonik tek taraflı aşkına mani olamazdı.😄Kadın zaten diğer ırklar aşalık ve bize hizmet için yaratılmış Ah, maklar piskolojisiyle yetiśiyor aileside öyle Uzun uzadıya anlatırım sana ama özetle başarı şansın %0,00000000001 gibi bir şey belki oda yok
Çok negatifsin Senin o dediklerini bende duydum Ben öyle olduğuna inanmıyorum Bu dediklerim eğitimli insanlar bütün Yahudiler aynı olacak diye bir şey olabilir mi olmaz Yael de severdi beni aşk bu belli olmaz
Yahudiler bi başka kardeşim Kendi dinlerini ve anlayışlarını koruyor içselleştiriyor Ancak İslamiyet dahil özelliklede hristiyanlık ağır saldırı altında Onlarda dine uygun davranana yobaz diyen veya yahudi aleyhinde propaganda yapan yok mevzu farklı yani
Gerçi zevkler tartışılmaz ben ilk gorseldeki kızi çok sevdim ama sevmekle kalacam sanki elde edeceğimiz mi var bu garip dünyada aciz insanlar olan bizler
Erkekesiler çok üstelik tipik Yahudi bunlar değil ki yahudilerin çoğunluğu esmer araplara benziyorlar ben oradayken gördüm baya tipleri kayık. Bu tipler avrupadan göçenleri.
Yahudiler garip şekilde hiç beğenmiyorum bak araplardan bile beğenediğim var ama yahudiler bana çok çirkin geliyor anlamadım ama şey gal gadot güzel ak yalan olmasın.
aynen mesela senin gibi düşünen de var. Fransız erkekleri Fransız kafdınları erkeksi buluyormuş ki bence elegantlar ama rus kadınlarının tarzlarını beğeniyormş
Güzel kızları bence ırka yayamayız ben buna inanıyorum. Ruslar şöyle güzel böylle güzel diye övülüyordu ama güzel olmayan rus çok gördüm üstelik her insanın zevki farklı. Aurası fazla olan insan parlar ben buna inanıyorum çok güzel kızlar vardır ama sönüklerdir. ama ortalama olup prlayanı çok var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne alaka? 😄 Bu arada yanlış hatırlamıyorsam onlarada başka dinlerden biriyle olmaları yasak Sanılanın aksine yahudiler çok daha tutucular din konusunda
Engeller sevgimize mani olamazdı
Evet senin platonik tek taraflı aşkına mani olamazdı.😄Kadın zaten diğer ırklar aşalık ve bize hizmet için yaratılmış Ah, maklar piskolojisiyle yetiśiyor aileside öyle Uzun uzadıya anlatırım sana ama özetle başarı şansın %0,00000000001 gibi bir şey belki oda yok
Çok negatifsin
Senin o dediklerini bende duydum
Ben öyle olduğuna inanmıyorum
Bu dediklerim eğitimli insanlar bütün Yahudiler aynı olacak diye bir şey olabilir mi olmaz
Yael de severdi beni aşk bu belli olmaz
Negatif değilim bro biliyorum. Zira yahudiler gelişmiş bir toplum ama beraberinde dincidiler. İkisi bir arada inanmıyorsan dene gor
İslâmiyet te de zina yasak. Bak etrafına istersen örnek.
Yahudiler bi başka kardeşim Kendi dinlerini ve anlayışlarını koruyor içselleştiriyor Ancak İslamiyet dahil özelliklede hristiyanlık ağır saldırı altında Onlarda dine uygun davranana yobaz diyen veya yahudi aleyhinde propaganda yapan yok mevzu farklı yani
Bu yobazlık bize mi has
Öyle tabi israilde bak herkes dinine uygun yaşar Buna göre yaşıyan kimseye yobaz gerici felan gibi çıkışmalar neydeyse göremessin
Vazgeçmedim ama realiteyi de sevmedim
maalesef öyle Bana inanmıyorsan dene knk
😅 hayal kuruyoruz sadece
Olacağı olsa zaten İsrail de doğardım
👍👏🤣🤣
Soru sorup cevap kabul etmiyosun güzel değil itici yüz hatları var
İkinicisi için diyorsun herhalde.
Adi Ezroni yazsana ben belki kötü bir resim seçtim çok güzel biri.
Ama ilki çok güzel bir kız ona neden çirkin diyorsunuz anlamıyorum
Hem insanlar bir şeyi paylaşmak için de soru sorarlar. Sadece bir şeyi öğrenmek için değil.
Beğenmeyenlere saldırma zevk meselesi 🤣
2. Erkek gibi ayrıca nerde zariflik
Seksilik nerde
Ben begenmeyelere değil kaba olanlara bana saldıranlara karslik verdim.
Doğru diyorsun ikinci görselde çok iyi çıkmamış. Biraz da ilk resime odaklan.
1 ve 2 aynı kisi mi
Sert mizaç güzel de erkek gibi de olmucak
Hayır farklı kişiler. Evet son dediğine katılıyorum
Ben sarısın kumral sevmiyorum o yüzden 😂
Erkeklerden mi bahsediyorsun yoksa kızlardan mi
İkisi de
Cillian Murphy bu adam kumral mı senin lugatina göre
Saçı uzun hali olmasın bide gözlük taksın gider 😂
Hani sevmezdin😅 kumral
Ama sakalı da yok
Aaa kumral şunu severim
Gerçi zevkler tartışılmaz ben ilk gorseldeki kızi çok sevdim ama sevmekle kalacam sanki elde edeceğimiz mi var bu garip dünyada aciz insanlar olan bizler
Mads mikkelsen ❤️😂
yok hiç beğenmiyorum sanki travesti gibi hepsi kadınsı gelmiyor bana
İlk fotoğraftaki kadın da travestiye benziyor mu
Erkekesiler çok üstelik tipik Yahudi bunlar değil ki yahudilerin çoğunluğu esmer araplara benziyorlar ben oradayken gördüm baya tipleri kayık. Bu tipler avrupadan göçenleri.
ilk kadına özelden baktım. Kaqdının yüzü okeyde fizik çok erkeksi tarzını değiştirse daha güzel olabilir
Gidip görmedim tabi belki doğru diyorsun
Bende her yahudi kızını sevecek değilim
Ama bu tarzı çok sevdim
Üstelik feminen yüz daha hoş çok sertler sanki hepsi lez gibi geliyor çarpıp iki tane bana vuracak gibi.

üstelik kumralda bu ablalar üzerine tanımam
Bunlarda mi yahudi
yok Yahudi olsalar bu tarz olmazlar.
İlk gorseldeki kız güzelde diğeri pek değil
Yahudiler garip şekilde hiç beğenmiyorum bak araplardan bile beğenediğim var ama yahudiler bana çok çirkin geliyor anlamadım ama şey gal gadot güzel ak yalan olmasın.
Natalie Portman da var
Tamam da bütün Yahudiler çirkin demek doğru olur mu
Ben şahsen onların bir havası tarzı var onu seviyorum
bak mesela Natalie nin geni karışıktır çok feminen yahudilere göre gall gadot erkeksilik var. Natalie de yok.
Kardeşim tarzını beğeniyorsun anladım ama Türklerle kıyasladığında çirkin kalıyorlar ondan seni yargılıyorlar ya
sıradan kızlar nataliden güzel Gal gadottan da yüz olarak diyorum.
Hmm anladım
Güzellik ayrı tarz ayrı
aynen mesela senin gibi düşünen de var. Fransız erkekleri Fransız kafdınları erkeksi buluyormuş ki bence elegantlar ama rus kadınlarının tarzlarını beğeniyormş
bana göre fransız daha iyi ama ve maskülenler ruslara göre Türk kadınları da Yahudilere göre çok feminen kalıyor çıtı pıtı.
İngiliz kızları en iyisi sanırım
Naomi Scott
O kız tipik İngiliz olamaz göçmendir kapkara kız.
Sanırım dünyada güzel kız yok
Güzel kızları bence ırka yayamayız ben buna inanıyorum. Ruslar şöyle güzel böylle güzel diye övülüyordu ama güzel olmayan rus çok gördüm üstelik her insanın zevki farklı. Aurası fazla olan insan parlar ben buna inanıyorum çok güzel kızlar vardır ama sönüklerdir. ama ortalama olup prlayanı çok var.
Hmm Aura
Ayyyy ne kada da guzel karııı😅
Bence de öyle
Israilliler mi değiller bence
Bence de yahudi kızları güzel.
Bir an soruyu @Furies sordu sandım
bunlar mı güzel? senin zevkine sokayım :D
Ağır ol.
Düzgün konuş.
Güzel değil
Bana güzel bir kadın örneği versene çok bilindik olmasın
Bunlar mı güzel