İlk görüşte aşka i̇nanır mısın?

İlk kez aşık olduğumda ilk görüşte aşktı benimki inanıyorum
Ben de sana oldum
@hwjdkkwl828 arkadaşın yorumundan rahatsız olduysan kaldırabilirim
Hayır zaten onla konuşuyoruz ne rahatsızlığı olacak ya
Ben insanların dmden konuşup konuşmadığını bilemem ve karşı tarafın rahatsız olduğu bi yavsama olayının gerçekleşmesini istemem ama konuşuyosanız sorun yok tamamdır 🙂
Anladım hassasiyetin için teşekkürler
Ricalar iyi akşamlar
İlk görüşte aşk değil de şöyledir o bence: ilk görüşte fiziksel çekim olur, kafalar birbirine uyar ve Hoşlantı başlar, ilk aşama için önemli olan da bu.
Duygular yoğunlaşınca da aşk olur bence 🍫
Cevap
63Cevap
Hayır inanmam ilk görüşte ancak beğenmek olur daha fazlası değil aşk sevmek zamanı olan bir şey zaman olan şeyler daha kalıcı daha güzel ve daha uzun sürüyor birden başlayan şeyler birden bitiyor anlamıyorsun bile
Ya bana bu ilk görüşte aşk olayı çok saçma geliyor. Yani birini beğenebilirsin ya da hoşlabilirsin. Fakat tam olarak nasıl bir karakterde olduğunu bilmediğin bir insana nasıl aşk besleyebilirsin ki? Oldukça saçma geliyor.
İlk görüşte olan şey beğenidir aşk daha çok zaman ve emek ister. Hızlı olan şey aynı hız ile biter.
Önceden inanırdım ama şu an inanmıyorum.
Hayır. Hoşlanma olur evet ama aşk ne.
İnanıyorum
Aşk bir olay değil olgudur bana göre. İlk görüşte aşk olmaz ama etkilenme olabilir. Aşk ise etkilenmenin üzerine tanışmayı, tanımayı, ortak bir hafıza oluşturmayı ve emeği de kapsar. Etkilenme anlıktır ama aşk bir sürecin sonucunda ortaya çıkar.
Evet inanırım aşk öyle bir duygudur ki insan beklemediği an da aşık olur etkilenir aşık olmak çok güzel bir duygu 😊💕 insanın kalbi kıpır kıpır atar için de kelebekler uçuşuyor gibi olur sevdiğini görünce aklı başka bir şey dudunmez her daim aklın sevdiğin de olur bir de sevdiğin seni seviyorsa yia en güzeli bu işte
2 Defa yaşadığım durum. Ancak insan ne kadar sosyal bağlara sahipse bunu yaşama şansı azalıyor. Daha çok asosyal olduğum zamanlarda bu hissi yaşadım. Şuanda önceden yaşadığım acı tecrübeler ve sosyal bağlara sahip olmaktan dolayı bu hissi yaşamakta zorlanıyorum
sadece 1 kez olacağına inanmıştım oldu keşke ikincisine de inansaydım :(
evet aşk dediğin ilk görüştedir zaten :)
Ben şans katılmıyorum şimdiki kar ilk görüşte değil her görüşte Benjamin Frankline aşık oluyorlar
@Mustafacanamed2134 knk kb ama türkçe meal de yazaydın keşke
😂😂
🤣🤣🤣🤣 Olur nasıl yazmışım böyle ya
Ben sana katılmıyorum şimdiki kızlar ilk görüşte değil her görüşte Benjamin Frankline aşık oluyorlar
İlk görüşte aşk kalmadı. Bi aşık olasın geliyor ilk görüşte sonra doların kaç olduğunu bi anda kuyumcu dükkanının üstünde görüyor gibi oluyosun vazgeçiyosun aşık olmaktan. Bu haldeyiz. Uzaktan hoşlantı en iyisi kimseye zararımız yok mis 😂
Olabilir ama aşk insanı yıpratır sevgi ise insanı geliştirir ilk görüşte aşkı amigdala beynimiz seçiyor uzun vadede zarar verebilir bu aşk, ama bu his hemen yükselip hemen alçalmıyorsa saf sevgidir ve yaşanmaya değer.
İlk görüşte aşk diye bir şey yoktur. İlk görüşte karşındaki kişinin fiziğine tutulursun ve bu sadece cinsel bir arzu olur. Aşk zamanla olan bir durum. Düşüncesine, hareketlerine saygısına ya da sana olan sevgisine aşık olursun.
Bi hoşlantı olabilir sonrasında tanışırsan bu zamanla sevdaya dönüşebilir belki de hiç dönüşmeye de bilir. Ama bence ilk görüşte aşk olur diye düşünüyorum. Belki akıl farkedemez ama kalbin dünyası farklı.. 🙂
Kısmen inanıyorum, kısmen inanmıyorum. Bu ikisinden oluşan kararsızlığımdan dolayı tarafsızlık üst sıralarda. Genelde ilk aşklar beğenme, hoşlanma tarafından oluşur.
ilk görüşte aşk olmaz
kişinin aşık olması için karşıdaki kişiyi tanıması şart
çünkü aşk dış görünüme değil karaktere olunur
ilk görüş sadece bir hoşlantıdır
Ben ilk görüşte vuruldum diyebilirim hatta görür görmez kalbimde şimşekler çaktı ilk görüşte aşık olmadım ama baya etkilendim beyninden vurulmuşa döndüm diyebilirim.
Aşka değil, etkilenmeye hoşlanmaya inanirim bunun sebebi önce yakişiklilik çekiciliktir. Kadin erkek herkes için böyle bence. 2. Si ise konuşma üslubu kültürüdür. Ama bunlar hoşlandirir aşik etmez
Bilimsel araştırmalara göre ilk görüşte aşık oluyorsun ama farkında olamıyorsun. Yani ilk görüşte oldun oldun başka türlüsü bilime aykırı😄
İnanırım tabi ilk görüşte aşk senin orana burana aşık oldum onları istiyorum sen gidebilirsin demektir.
En İyi Cevap