Yarıyolda bırakıldım?

31ime sayılı günler kaldı. 9 yıllık ilişkimde yarıyolda bırakıldım. Belki de aldatıldım bilemiyorum. Kendim 9 yıldır memurum. Eski sevgilim arkadaşının tütün dükkanını işletiyordu. Ailem istemedi hiç bir zaman. Ama son 3 aydır ailem de ikna olmuştu. Babam biraz ayak diretti düşüneyim deyince eski sevgilim de bekleriz dedi. En son 2 ay önce ufak bir tartışmadan dolayı küslük yaşadık. Normalde yazan eden adam oralı olmadı. Üstüne beni engelledi her yerden. Fake hesaptan hesabına bakınca Polonyalı 37 yaşında bir kadının ona yorum yaptığını gördüm. Sonra ona sordum. Evet sevgilim o dedi. orada koro şefi kilisede , beni hiç yadırgamadı, tütün dükkanına şirin falan demiş, 2 hafta içinde gelip onu görecekmiş. 3 ay içinde de evlenmeyi düşünüyormuş. Kadın gelip Türkiye’de yasamayı kabul etmiş. Ben o anlık şokla neden yaptın ben hak etmedim bunları deyince burada bana rahat yok yurtdışına gidecez mecburen dedi. Sana bütün bunları da yoluna bak diye anlatıyorum dedi. Gururumu kırdı. Beni çevreme rezil etti. Aileme karşı çok mahcup oldum. Utanmadan whatsapptan engelimi açmış. Engellemeden önce de bana diyeceğin son bir şey var mı seni seviyorum dışında dedi. Resmen dalga gecti benle. Yediremiyorum kendime. Sürekli hesabına bakıyorum. Mutlu olmasına dayanamıyorum. Böyle bir şey yaşayıp yoluna bakabilen var mı? Nasıl hayatıma devam edeceğim bilmiyorum:(

Yarıyolda bırakıldım?