Aşk İlişkileri 1 ay Bu foto alfalığın kaçıncı seviyesi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Nasip olur mu beee ashjskfkd Bu foto alfalığın kaçıncı seviyesi sizce? Cevap Yaz 41 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AşkıÖldürmekFenomen Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çok komik geliyor böyle şeyler abartılı 0 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 35,1b cevap paylaştı. Alfa yükleniyor 🤣 0 0 Yorumla
Mr-Brown Takip Et Bilge Yaş: 56 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. 3 kurusa kiyıp duzgun bir dovmeciye kiza benzeyen bi dovme yaptirsaydi keske. Kizla uzaktan yakindan alakasi yok. Bide zaten benzese bile cok sacma bir goruntu. Kekolugun 10. Seviyesi. Tabi bu benim fikrim illa dogru olacak degil. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 59,5b cevap paylaştı. Çok itici sjsjsf ben bu tarz şeyler yaptırmazdım bunun yerine kalbimin üzerine sevgilimin adını dövme yaptırırdım 0 2 Yorumla Soran 1 ay Çokzel bence 😝 Barış_LonelyForever 1 ay Tamam çokzel olsun :P
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne alfalığı çok kötü ve kekoca duruyor "Bu kekoluğun kaçıncı seviyesi" olarak değişmesi gerek bu sorunun 1 0 Yorumla
u ZodiacK Takip Et Master Yaş: 26 , eic 72% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kızın gözleriyle alakası yok. Ayrıca bu tür şeyler bana mantıklı gelmiyor. Bir kız bunu neden ister anlamam. 1 1 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 ay Kendini kanıtlamaya çalışan kızlardır ama kime neye neden 😂 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% 1 ay Bu alfalık felan değil olsa olsa malfalık olur 2 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ahaha sırtında öyle bir dövme olacak öyle mi. Onu ejderha dövmesine çevirelim bence iyi bir dövmeci halleder 😅😅 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle bir şey yaparsa, takıntılı ruhsal problemleri olduğunu düşünür ardıma bakmadan kaçarım. Psikopat bir tip olduğuna imza atarım. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 36% 1 ay Nikah defterindeki imzasını çatalıma yaptırıcam ben de 0 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Allah'ım nasip etme 😅😅 çok saçma buluyorum 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gereksiz bir şey. Gülerim hiç gerçekçi bir hareket değil. 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zayn da Gigi nin gözlerini kapattırmış boş işler bunlar. 0 0 Yorumla
Miyasua Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay alfalik değil bu, şahsen sevgilim böyle biseu yapsa mal herhalde der ayrılırdim 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bence bu nasip olmaz ajsjs 0 9 Yorumla Soran 1 ay Belli olmaz 😏 Yorumla MadagaskarAslanı 1 ay Olur olur belli böyle şeyler ajsjs Yorumla Soran 1 ay Şimdi bi şey dicem kızıcan ahahaha Yorumla MadagaskarAslanı 1 ay Neymiş o de bakalım Yorumla Soran 1 ay Yok demem ashjs Yorumla MadagaskarAslanı 1 ay Aferin şimdi seni daha çok sevdim adjjd Yorumla Soran 1 ay Tamam o zaman ben bundan istiyorum 😏 Yorumla MadagaskarAslanı 1 ay İnş canım yha . s. s. s şuna bak marketten çikolata istiyor sanki sjsjdjd Yorumla Soran 1 ay Öylesin tamammmmm öyle olsunnnnnn Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Avellik bu hem de agır avellik. 1 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Romantiklik anlayışınız bu mu 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bana göre zeka geriliği 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Alfalık diyemeyeceğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çok komik geliyor böyle şeyler abartılı
Alfa yükleniyor 🤣
3 kurusa kiyıp duzgun bir dovmeciye kiza benzeyen bi dovme yaptirsaydi keske. Kizla uzaktan yakindan alakasi yok. Bide zaten benzese bile cok sacma bir goruntu. Kekolugun 10. Seviyesi. Tabi bu benim fikrim illa dogru olacak degil.
Çok itici sjsjsf ben bu tarz şeyler yaptırmazdım bunun yerine kalbimin üzerine sevgilimin adını dövme yaptırırdım
Çokzel bence 😝
Tamam çokzel olsun :P
Ne alfalığı çok kötü ve kekoca duruyor
"Bu kekoluğun kaçıncı seviyesi" olarak değişmesi gerek bu sorunun
Kızın gözleriyle alakası yok. Ayrıca bu tür şeyler bana mantıklı gelmiyor. Bir kız bunu neden ister anlamam.
Kendini kanıtlamaya çalışan kızlardır ama kime neye neden 😂
Bu alfalık felan değil olsa olsa malfalık olur
Ahaha sırtında öyle bir dövme olacak öyle mi. Onu ejderha dövmesine çevirelim bence iyi bir dövmeci halleder 😅😅
Böyle bir şey yaparsa, takıntılı ruhsal problemleri olduğunu düşünür ardıma bakmadan kaçarım. Psikopat bir tip olduğuna imza atarım.
Nikah defterindeki imzasını çatalıma yaptırıcam ben de
Allah'ım nasip etme 😅😅 çok saçma buluyorum
Gereksiz bir şey. Gülerim hiç gerçekçi bir hareket değil.
Zayn da Gigi nin gözlerini kapattırmış boş işler bunlar.
alfalik değil bu, şahsen sevgilim böyle biseu yapsa mal herhalde der ayrılırdim
Bence bu nasip olmaz ajsjs
Belli olmaz 😏
Olur olur belli böyle şeyler ajsjs
Şimdi bi şey dicem kızıcan ahahaha
Neymiş o de bakalım
Yok demem ashjs
Aferin şimdi seni daha çok sevdim adjjd
Tamam o zaman ben bundan istiyorum 😏
İnş canım yha . s. s. s şuna bak marketten çikolata istiyor sanki sjsjdjd
Öylesin tamammmmm öyle olsunnnnnn
Avellik bu hem de agır avellik.