Kayinvalidemle bir sorunum yok simdilik. Fakat kayinbaba cok duyarsiz, saygisiz bir adam. Ne konustugunu bilmez, en iyisini hep o bilir, surekli birseyler icin rahatsiz eder beni burayi araya bilirmisin diye sonra ben biliyorum tamam derim yok beni dinle sen bilmezsin benim soylediklerimi soyle der. Bezdirdi. En sonunda numarasini engelledim. Dayanamadim artik. Yok calisan kadin yemek yapmasini bilmez vs vs nereye gittin ne randevusu felan. Kocama dedim babanla minimun sekilde muhatab et beni numarasini engelledim dedim. Ses etmedi simdilik umarim anlayisli kalir... Sonucta rahatsiz oluyorum ve mecbur degilim katlanmaya? Gordugumde normal davranmaya calisiyorum siz neyapardiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim kayınbabamda değişik yönetmeye çalışıyor bizi ama umrumda değil sallamıyorum
Evet aynen bizide. Ve cok rahatsiz verici bir konusmasi var. Evlat olsa sevilmez o derece. Engelledim valla hic ugrasamam. Hatta kocamin yaninda dedi biliyormusunuz beni engellemissin diye, ee? Kocam birsey demedi bana. Ne olacakti yani? Kavga etmemizi bekledi ya da engelden kaldirmama, olmadi kavga, engelide kaldirmadim.
O kocanı fişitliyordur da gizli gizli benimki öyle ama eşim izin vermez asla konuşturmaz hakkımda tek dünyası benim hayatındaki en önemli kişiyim. Önce biz diyor hep o yüzden çok bir şey yapmama gerek kalmıyor benim eğer senin eşinde böyle diyorsa boş ver gelme gitme eşin gitsin. Konuşmak istemiyorum sizinle de
Onu kocam dusunsun benim olmadigim yerde hakkimda konusturuyorsa onu. Kesinlikle kabul etmiyecegimi bilir, kendi kayip eder kocam. Ve evet bencede kesin yapiyordur. Kocam ne diyor bilmiyorum. Yasli birak der hep bana. Ama artik kendiside farkinda tamam ararlarsa acma diyor. Anlamadiklari tek sey ben o bildikleri gelin is gorur, hizmet eder, ne olursa olsun dinler kafasinda degilim oyle yetistirilmedim.
Aynı kız sorunlar sen ben misin yoksa adadfsf babam yıllarca okuttu beni öğretmen oldum kışın full çalışıyorum yazın köye gelim iş yapayım istiyolar. Hayatta gitmem de yapmam da anca konuşurlar hatta tam iş zamanı tatile gideceğim 🥳
Hahahaha🤣 valla ben tatile giderim esimle 4/5 anca kalirim yanlarinda sonra baba evine kacarim. Oylede devam edecek valla. Tatilimi orada yaparim
Alışacaklar salla yeni evlisin galiba benim görümce var birde üç tane biriyle bağları tamamen kopardım kocamı kıskanıyordu. Kocam bana bebişim derdi bana niye demiyorsun derdi manyak ya hayır eşimde ailesine hiç düşmez yaşamamış bile onlarla doğru düzgün 😂 bana yapışık bir adam ona rağmen bizi uzaklaştırmaya çalıştılar daha da bağlandık
Tam benlik bir koca🤣 yok benimkisi düskün hep bir arada yasamislar. O yuzden zorluk cekiyoruz bazen. Evet yeni evliyim. Fakat bu hicbirseyi degistirmez? Kocam bu olanlara tamam diyor. Bende diyorum sende kafa dinlersin takil biraz bensiz derim arkadaslarina git felan derim. SIk bogaz yapmam banada yapilsin istemem cunki hayatta sevmem. Ama kesin biliyorum annesi babasi diyecekler yine yaparsam ailemin yanina gidersem niye gidiyor diye, esimin kulagini gitmeden cekecem eger oyle birsey derlerse sizede ben izin veriyorum diyin dicem.
Ben de yeni evliyim benim ailem inanılmaz rahat hatta babam kızıyor biz seni köyde ırgatlık yap diye mi okuttuk diyor. Git ya eşinle konuş bencede tamam o gitsin gelsin kendi ailesi ama seni zorlama hakkı yok. Benim ailem asla zorlamaz hatta geçen bayramda gitmedik bile 2 hafta önce gördük diye bunlara haftasonu cıkmasak bile olay olurdu. Şimdi çok şükür atandığım için farklı şehirlerdeyiz geçen geldiler İstanbul'a yanımıza 4 günde önlerine 1 çay bile koymadım zaten işe git gel sabah çıkıp akşam giriyordum sdsdf
En iyisini yapiyorsun yuz verme yoksa tepene cikarlar. Yok ben valla azarladim bile bir kac sever kayinbabami. Kutum gelmis onu bile sormadan izinsiz acmis bakmis cok kizdim. Gordugumde birsey anlatir dinlemem bunuda gozune soka soka belli ederim valla banane mecbur kaldigimda goruyorum onun disinda umrumda degil. Valla bana kalmaya gelemez kayinbabam ailemin yanina giderim o adamla kesinlikle 1 cati altinda kalmam cekemem nokta
İyi iyi böyle ol ben bu kadar sert değilim çünkü bariz bir şey yapmadı bana ama yaparsa aynı olurum. Yeri geliyor babamı bile çekmiyorum 24 yaşına kadar adını bilmediğim insanı neden çekecrğim ki
Kesinlikle alttan alma birsey olursa. Konus. Ya bende iyi olmasini bilirim tabiki fakat baskasinin kutusunu acan, haddine olmayan sorular sormak, israrci olmak, duyarsiz olursan karsi taraf seni azarlar tabi bu kendine gel diye. Saygi duymadigin bir insandan saygi beklemiceksin Yasin buyuk olsada saygi hak edilir benim gozumde bu hayatimda herkese gecerli babam haric.
Ya bi gorsen bana diyorki calisan kadin yemek yapmasini bilmez diyor... simdi diyeceksin senin karin calismiyor begenmiyormusun yemegini diyeceksin? 🤣 olmayacak. Bu tür seyler ama aslinda demek lazim dinsizin hakkindan imansiz gelir
Bizimkilerde çalışan kadına karşıydı ama maaşımı duyduktan sonra kendi kadınlarını çalıştırmayı düşündüler 😂😂
Mesafe koyun aranıza
Aynen oyle yapiyorum.
Yoksa sizin canınız çok yanar
Oluyordu zaten oyle, kocamla cok tartisiyorduk. Sonra dedim kocama ben babanla anlasamiyorum bitti, mecburda degilim, agzini acip birsey diyemiyorsun benim isime karismicaksin dedim. Engelledim engelide kaldirmicam ben seninle evliyim yatagimi seninle paylasiyorum dedim. Ses etmedi.
İyi konuşmuşsun sorumsuz biri falan da seni neden arıyor anlamış değilim amacı ne
Ya esim surekli calisiyor bende evdeyim izindeyim bir kac aydir hamileyim, beni arar, aramasi sorun degil ama 2 saat birsey anlatir, ya da sen bilmezsin ama yinede isini bana yaptirir, dengesiz konusur, inat yapiyorsun felan der... Zaten o gün onu dedi bana inat yapiyorsun diye!! Sen kimsin!! O gün isini halletikten sonra engelledim zaten. Boyle biri yani emir veren, hic kimseyi begenmeyen sacma bir insan.
Yaaa sabrın yine iyimiş mal yerine koyuyor seni saf gibi faydalanıyor
Allah bağışlasın bu arada :)
Evet kesinlikle herkese karsi boyle. Kocamada aynisi yapar herkese ayni. Kimse cekmiyor artik. Valla saf olmadigimi biliyor🤣 ama isine gelmiyor. Ya hatta gecen hafta o kadar uzerime geldi ki hamileyim bide hormonlarim var illa ara ara ara. Bagirdim artik git kendine baska birini bul diye. Yetti da. Zaten bunlar son damlaydi engelledim sonra. Yoksa cok cirkinlesecem farkindayim kendi özümü biliyorum.
Aman kral sakin ol yaa :) aslan kardeşim benim yavaş deli yurekle mi büyüdün:)
Bugun kayinvalidem aradi beni kayinbaba ara demistir kendisi ulasamiyor bana arabayi caldirmis m A l 🤣🤣🤣 her ay bir bela gelir basina kimseyi begenmez ama. Bende caldirmistir arabayi dedim iste polis ara felan ben cok iyi bilirim bu isleri felan diyor arkadan bende cok iyi bilmeni coook iyi anliyorum evet dedim m A l ya
😂😂😂 sende çok hikaye var bende var bir tane 🤭
Anlat bakalim
D. m gel ,😊
Biraz gıybet yapalım 😂
Hayir tabiki burada anlat yoksa bye
ya da profil gizle sonra silerim
Burada yazılacak şey değil kusura bakma yanlış anlamanı da istemem ama yanlış bir şey de engellerin sonucta
Sen bilirsin güzel ve nazik sohbet için teşekkür ederim
Okee bye
Kib
Hiç çekemem elimin tersiyle muhatap olur
Aynen oyle yapiyorum. Fakat engellememden kendisi rahatsiz. Mecbur degilim ki?
Bu kadar yakın bi akrabanın bu kadar rahatsız etmesi çok ayıp senin yaptığında ayıp olan bişey yok için rahat olsun
Engeli kaldır bence bu sefer eşine biz ona naptık da engelliyor diyebilir. Aradığında açma 4-5 saat sonra dön muhabbetini azalt. Mesafe koy.
Imkansiz. Kapina kadar gelir eger cvp vermezsen.
Ya onemli bir is hall olmasi lazim der. Ertelemesi imkansiz.
Engelledigimi biliyor en azindan anlasin konusmak istemedigimi.
Bu durumda da gelir öyleyse bide üstüne sen beni niye engelledin ben sana naptım demicekmi
Kocamin yaninda dedi zaten bilerek beni engellemissin aradim cikmiyor sordum sorusturdum dedi. Kocam birsey demedi bana. Bende engeli buna ragmen kaldirmadim.
muhatap olmak zorunda değilsin
Zaten olmuyorum artik zorda kalmadikca. Bu gayet normal anlasamiyoruz ve saglikli bir ortam icin Bence en dogru karari aldim. Fakat kayinbabam eski kafali biraz iste beni engelledi diye kocama sikayette bulundu. Kocam birsey demedi bana.
aynı sorun bizde de vardı