Manipüle edildiğim ilişkiden ayrılınca duyulan pişmanlık?

Arkadaşlar bi ilişkim oldu benim ve aşırı bağlandığım birisiydi kendisi. Yalan yok öyle böyle sevmiyodum. Ama mecburen ayrılmak zorunda kaldım. Hani yalanını yakaladım ve ufak bi yalan değildi. Bana asla yapmadım dediği şeyi mesajlardan yaptığını gördüm. Hani pisliğine söyledim dedi de inanmadım öyle ayrıldım. Şimdi arkadaşlar bir ayı geçti ve aklıma takılıyor sürekli şöyle olsa nasıl olurdu böyle olsa nasıl olurdu diye. Yanlış anlama olmasın kendimi üstte gördüğümden değil ama statü olarak eğitim olarak ondan çok çok üstteyim ve ona karşı maddi manevi her şeyimi kullandım. Babası gibi olmaya çalıştım. Ama kız bana çok saygısız davranıyordu gerekli gereksiz trip atıyodu. Çok ilgilensem geri cekiliyodu kendimi geri çeksem trip atıyor küsüyodu. Benle bulusmaya gelmiyodu bahane buluyodu hep. Hani bulusmasak da olur gonullerimiz bir nasıl olsa diyip geciyodu. Her kavgada haklı çıkmaya calisiyodu hiç özür dilediğini bilmem hep ben alttan aldım özür diledim hep ilk adımı ben attım. Aylarca böyle devam etti. Lafa gelince ama çok seviyodu beni. Her konuda suçlu hissediyodum kendimi. Ben yargılamış oluyodum hep. Kafamda kurmuş oluyodum. Stresten 1 ayda 8 kilo verdiğim zamanlar oldu yemeden içmeden kesildim. Ya bak ben çabalıyom sende çaba göster diyince senden böyle bişey bekleyen yok sen istedin yaptın tek taraflı olduğunu düşünüyosan zaten bırak sende demişti. O gece çok ağladım kırıldığımı defalarca söyledim ama gönlümü almadı. En son olayda da gururuma konduramadım canıma tak etti ayrıldım. Tek seferde sildim. Manipüle edilmiş oldum galiba sürekli ve şu anda ayrıldığım için yine suçlu hissediyorum. Sizce normal mi bu durum ve ne kadar zamanda geçer biri bişey desin lütfen. Niye suçlu hissediyorum kendimi?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatam fazla taviz verdim ona bazı konularda belki kötü günündedir diye ses etmedim geçer dedim ama olmadı saygısızlık yaptı bana çoğu zaman yok saydı ve benim onu koyduğum mertebeye koymadı ama söze gelince sen hayatımın merkezindesin diyodu inandırıcı mı peki bu laf?
Manipüle edildiğim ilişkiden ayrılınca duyulan pişmanlık?