Karakteri düzgün
Aldatmayacak bir erkek
Kariyer yapmaya çalışıyor azimli biri
Özgüvenli
1.80 boyu var
Maalesef 58 kg maalesef ama kilo almaya çalışıyor zayıf halini sevmiyor spor yapıyor.
Düşünceleriniz neler?
Karakteri düzgün
Aldatmayacak bir erkek
Kariyer yapmaya çalışıyor azimli biri
Özgüvenli
1.80 boyu var
Maalesef 58 kg maalesef ama kilo almaya çalışıyor zayıf halini sevmiyor spor yapıyor.
Düşünceleriniz neler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet
Zayıf bir erkek sevdiğin içinmi yoksa karaktere önem verip kilo alır diye düşündüğün içinmi?
Kişilik inemli
Kişilik herzaman en iyisidir
Teklif ettiğim halde neden yalnızım sence o zaman?
Herkes aynı şeyi düşünüyor olmaz tabiki herkes farklı şeylere ihtiyaç duyar bazı insanlar bir birliktelik istemeye bilir, bazıları paraya bazıları dış görünüşe, bazıları akademik başarı gibi farklı alanlara ilgi duyabilir doğru kişiye teklif ettiğinize eminmisiniz?
Evet kötü kızlardan elimden geldiği gibi uzak durmaya çalışıyorum yinede olmuyor çabaladığım halde olmuyor kafan bozuluyor çabam boşa gidince
Nedense son zamanlarda herkes duygusal anlamda zorluk çekiyor bu şimdiki zamanın bence iğrençliğinden kaynakli kimsenin kimseye güveni yok dublajı kaymiş film gibiyiz söylediklerimizle yaptiklarimiz hep farklı insanlar güvenmektir zorluk çekiyor bu arada cümlelerime kendimide dahil etmem aslında herkesin böyle olduğu anlamında değil yargılamamaya çalisiyorum daha açıklayıcı anlata bilmek için yani tuzda şekere benziyor gibi bişi bu devirde yanlız olmak bence en iyisi
Erkekler max en fazla güzelliğe bakıyor çoğunun kusursuz güzelliğe yakın kız aradığını sanmıyorum orta güzellikte veya kız çirkin olsa bile fiziği iyiyse yine rağbet çok oluyor ama kızlarımız öyle değil maalesef boyu uzun olsun tipi olsun olgun olsun sakallı olsun meslegi olsun zengin olsun diye diye beklentileri çok yükseliyor 18-19 yaşındakı kız 30 yaşındaki adamla konusur sevgili olur hale gelmiş memlekette çoğu kız kız kendinden yaşca büyük Kariyer yapmış kişilere denk görüyor kendi yaşıt erkekleri konuşmaya kaltığında kale bile almıyor ve ek olarak en son kızların badboy heveside var bilerek efendi erkeği seçmeyen yüzbinlerce kız var yani benim görüşüme göre kızlarımız egosu çok yüksek olmadık işin peşinden koşmayı şerefsiz erkekler yüzünden aldatılıyorlar erkeklerin efendileri ile yalnız. Üzülenler kızlar ve efendi erkekler sadece. kötü kızlar ve kötü erkekler senden benden daha mutlu.
Evet gerçekten böyle size tavsiyem kendinizle barişin ve yanlız kalmaktan keyif almayı öğrenmeye çalişin ben 18 yaşindayim ve hep bir erkek arkadaşim olsun istiyordum ve yani hiç bir hemcinsimden üstünlüğum yok ama iyi bir görünüşe sahibim ve neredeyse çevremdeki herkes tarafından teklif aldım ama sorun bu değil çünki kimseye güvenmiyorum yani yanlizlik herzamn en iyisidir kendimleyken çok keyif alıyorum kitap okumaktan sahilde zamn gecirmekten kendimle olmaktan keyif alıyorum ve hayattan zevk almaya başladim aylarca dişari çıkıp arkadaşlarımla konuşmasam bile hayat mükemmel işliyor çeveremdeki tüm samimi olduğum herkesle bağimi kestim ve aşırı iyi hissediyorum mutluluk kendi içimizde bedenimizde gizli
Bu devir aşk , sevgi, dostluk vs devri değil en iyisi yanlizlik
Belkide sana teklif edenler arasında gerçekten değer verecek aldatmayacak erkek vardı 🙁
Umrumda değil erkek arkadaş istemiyorum
Sen yalnızlığı seviyorsun çoğu insandan farklısın sanki :)
Olması gereken bu bence ya ben bana yeterim nedense hep tek başima olmak istiyorum ne arkadaş ne aşk ne bişi istemiyorum
Bence sana tavsiyem bu kadar paranoyak olma hayatta gerçekten güvenecek sevecek erkekler var denk geldiğin zaman kaçırma bence insan sosyal canlıdır yalnızlık aslında insanın kendiyle başbaşa kalsada güzel gibi görüksede ilerde psikolojik sorunlar çıkabiliyor çok basit iletişim problemleri sinirli haller misafir kabul etmeme gibi durumlar olabiliyor.
Evet git gide yobazlaşiyorum çocukluğumdan beridir yediğim içiğim ayrı gitmeyen insanlar bana Beyza sen iyice yabanileşiyorsun diye ciddi bir şekilde uyariyorlar ama ben sahada yanlız kalmak istiyorum bu bir sonrunmu sizce ya
Bence sana dost olarak tavsiyem bence zarar sana iyilik amaçlı söylüyorum insan sosyal canlıdır , ilerde iletişim problemleri sinirli haller en küçük misafiri bile kabul etmeme durumları yaşanır, muhakkak içini dökebileceğin birlikte sosyaleşebileceğin daha farklı güzel şeyler yapabileceğin bir kişiye veya dostların olsun mesela adamın biri yalnız mağarada mahsur kalmış duvara insana benzer resimler çizip konuşamaya başlamış psikolojisi bozulmuş.
Yaaa ama bu durumdan zevk alıyorum nasıl engelleyebilirim ki
Bu durum insanı ister istemeden sigara gibi bağımlılık yapıyor içine çektikte derdini döküyorsun zannediyorsun ama seni içten içe sağlığını bozuyor.
İnsan sosyal canlıdır ha başka insandan kesinlikle sevgi dilen demiyorum ona muhtaç ol demiyorum hem kendinle vakit gecir hemde sevdiğin insan ve dostların ailen olsun.
Anladım ben en iyisi arkadaş edinmekle başliyim işe zararın neresinden dönersek kâr dir ben bunun iyi bişey olddugunu sanıyordum çunki günden güne duygusuzlasiyorum buda hoşuma gidiyor hissiz olmak farketmemi sağladığınız için teşekkür ederim ben bunu hiç farkedeye bilirdim çunki gerçekten çok teşekkür ederim
Aynen öyle karşına karakteri düzgün hayat dostu veya arkadaş çıkınca kaçırma bence , insan sosyal canlıdır derdini anlatabileceğin fikir alabileceğin farklı sosyal aktiviveler yapabileceğin biri olsun.
İnşallah ya