Bizim zamanımızda kadınlar da erkekler de aynı şekilde üni sınavlarına hazırlanırdı rekabet ederlerdi üni bitmeden ciddi ilişki olmazdı şimdi kızlar 19 yaşında evlencem yok 20 yaşında evlencem 21-22 yaşında hamileyim vs şok edici geliyor artık kadınlar üniversiteye gitmiyor mu? ve kendilerinden 10-20 yaş büyük erkekleri nerden buluyorlar?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hani nerede onlar burdakileri diyorsan burada düzgün insan as dışarda öyle olanda zaten okulla bir ilgisi yoktur aklı fikri erkektir öylelerinin sen millete bakma ayrıca eğitim modayla olacak bir şey değil ne boş soru sormuşsun
Bu dedigin nerde yaşanıyor ndicklsxk cunku boyle birsey yok
burada hep bu tarz sorular görüyorum haftalardır. ben de bu insanlar nerde yaşıyor diyorum ama. hepsi mi troll? işte 19-20 yaşındayım sevgilim 35-40 diyor her soru bu şekilde nerdeyse.
Trol sorular ya onlar hayal dunyasinda yasamak istediklerini burada yasamis gibi yazıyorlar
Olgun erkekler genç seviyor gençlerde olgun. Artık üni okuyup bir şey olunmayacağını biliyoruz.
tamamen çıkar ilişkisi
kanka bak sana olgun talip çıktı. 30+ erkekler o kadar olgun ki hepsi dating app lerde geziyor ergen gibi sfghsfg
Herkeste öyle olacak diye bir şey yok. Sevip evleniyorlar kolay değil evlilik. Sevgili olmak neyse... Zaten şu an kim okumuş da anında iş bulup ya da anında atanıp başlamış. Bana kalırsa en mantıklısını yapıyorlar. Genç yaşta evleniyorlar 3 yıl çocuk yapmasa gezse tozsa eşiyle sevgili gibi en iyisi.
Benim sevgilim var abla yorma kafanı
sırf okumamak ve çalışmamak için amcalarla evlenmem. sevgi değil adam olgun maddiyatını oturtmuş tüm emeği vermiş kadın da olmuş erkeği alıp hazıra konmak istiyor. sevgi bu değil :D
Okumuş da evlenmişse? :) Çalışmak zorunda değil keyfi isterse çalışır erkek eve bakmak durumunda. Çocuk olunca da çalış diye zorlayacak değil. Zaten artık çalışan kadınlar evlenmek istemiyor adamlar da çalışanı istemiyor. Durumu iyise neden eşini çalıştırsın ki? Çok mantıksız
tek maaşla geçinen kaç aile var türkiyede? kocanın ayda 30-40k minimum kazanması lazım ki 3 kişiye tek başına bakabilsin. zaten o kadar kazanan adamlardan evlenmek isteyen az çıkar.
Artık kimse durumu kötü olanla evlenmiyo aşko en azından 20 25 k kazanıyor olması lazım. Kadın evden çalışarak ek gelir getirdiği de oluyor. Dışarıdan bakınca ev hanımı koca parası yiyen oluyor ki kocasının parası yiyebilir de :) bazı kadınları anlamakta güçlük çekiyorum. Eşin olmuş bir insan , her şeyi paylaşıyorsunuz ama biri çıkıp koca parası yiyo zaten zengin vs diyor.
Kıskandıklarını düşünüyorum
tek maaşla geçinmek kolay değil çocuk istiyorsan, adam zengin olmalı diyorsun bu doğru. ama şu da var gerçekten zengin adamlar zaten ya evlenmiyor çoğu, ya da evlenen o zenginlikle o imkanla tek eşli olmuyor. sonra orta yaş krizi diyip geçiyorlar. kaldı ki ya 1den fazla çocuk istersen? 4-5 kişiye tek kişinin bakacak gücü olması gerek
Durumu olmayan birden çok çocuk neden yapsın bilinçlilerse? Tek maaşta asgari ücret demiyorum. 20- 30 k kazanırsa geçinirler ki bu miktarda kazanan zengin değil artık. Zenginler de sevebiliyor :) hayatında ona denk olan yanına yakışan bir kadın bulduklarında emin ol kaçırmak istemezler onlar da.
antifeminist myron abimiz zengin erkek isteyen o erkeği cinsel olarak paylaşmaya okey olmalı demişti :D
Sen de bundan baz alarak ömrün boyunca zengin bir erkekle olmayacak mısın :) o kadar durumu iyi olup eşine sadık olan adamlar var ki bu maddiyatla veya yakışıklılıkla alakalı değil tamamen karaktere bağlı bir durum.
Ki asıl sorunun cevabına gelirsek artık üniversite okuyan ve açıkta kalıp dolmuş şoförü olandan tut kasiyer olanlar var. Yani o kız zengin biriyle evlenip daha sonrasında üniversite okumadan da çok iyi bir paralar kazanabilir şu an sosyal medyayı hepimiz kullanıyoruz. Orada influencer'lık yapıp tonlarca para kazanan genç kızlar var orasını burasını açanlardan bahsetmiyorum. Reklamlarla kendi evini dizenlerden tut , gezerek para kazananlar... Bazı kesim var üniversite okumadan para kazanılmaz diye şimdi ise üniversite mezunu olup bu kişileri kıskanan çok.
paylaşmaya okey olursam zengin erkekle olurum. senden çok var, aşırı güzel ve aşırı genç kadın sayısı çok. her gün bi sürü kadın 18'ine giriyor. ama zengin erkek sayısı az ve cinsel pazarda onun değeri daha yüksek olacaktır. onu isteyen kadın sayısı fazla olacaktır ve adam oraya o kadar emek verip geldi ve ekmeğini yiyecektir tabi. disney masalı satmaya gerek yok
Zengin erkeğin az olduğunu sana kim düşündürdü bilmiyorum. Eğer o erkeğin potansiyeli varsa ve şu an 25-30 bin lira arası kazanıyorsa bu zamanla katlanacak demektir. herkes genç kız oluyor zamanla ama bu erkeğin" ben bu genç kızı aldım evlendim sonrasında aa şu kız da Genç kız olmuş şuna da yürüyeyim" kafasında değil , ki zaten böyle bir kafası olsa evlenmeye yakın ya da öncesinde anlarsın. Olay şu erkekleri çok fazla büyütmeye gerek yok. Hepsi daldan dala konan kişiler değil
asgari ücret 9 bin lira. 30 bin lira kazansa kişi başına yine asgari ücret gibi bi şey düşüyor. ha 3 kişi çalışmış sadece kendine bakmış asgariyle, ha adam tek başına çalışığ 3 kişiye asgari ücret hayatı sunmuş. yani 25 bin falan zengin değil zaten
Bu dediğin de tam sevmek ve sevilmek yani aşk olayına giriyor o adam için gerçekten en genç ve en güzel kadın sensen dönüp kimseye art niyetli bakmaz zaten. Yine üniversite mezunu olup iyi bir iş sahibi olsan ve üstüne evlensen de eşin aldatmak istese yine seni aldatır. Fakir biriyle evlendin , o daha kötü. Hem fakir hem üstüne aldatılıyorsun :)
Zaten zengin olmadığını söylüyorum hadi diyelim 40 50 kazansın. Bazı kadınlara hem cinslerinin koca parası yemesi batıyor bunu anlatmak istiyorum. Tamam adam belli bir yere gelmiş emek etmiş ama sonuçta bu adamın kararı seviyor demek ki ve ona layık görüyor. Ben de her şeyin en iyisine layık görürüm kendimi, çünkü dünyada benden başka yok. Yeri gelecek belki canım istemeyecek çalışmayacağım evden çalışacağım zaten erkek bunu düşünür evlenirken. O yüzden okul konusunu hiç kasmaya gerek yok.
O kafadaki insanlarin hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak olur
Zaman degisiyor. şimdi üniversite okumak boşa. herkes zengin koca arıyor
çoğu ailenin kızı lisede okumayı bırakıyor o zaman artık?
öyle. ama35 yaşındaki erkeklerle değil zengin erkekler ile evleniyorlar
Hayır ne alaka dhf
o soruları soranlar çingene mahallelerinden mi?
Ya troll ya da çingene mahallelerinden evet dhfg
Devir zengin koca devri
En mantıklısı