Ben çok neşeli guleryuzlu biriyim o ise çabalıyor romantik olmak için bana güvercinim diyor o kadar bı romantiklik seviyesi var acaba ne yapsam yardımcı olun zaten açıkçası 2 ay kuş olmadan once öncesine kadar evlilik düşüncesi olmayan insan düşünüyordu şimdi ise barıştık ama bana sen bana güvenmediğin için o düşüncem yok dedi :( ve neyiz dediğimdede cevap vermiyor diyor ben seni üzerim vs ama sevgili gibi konuşuyoruz öyle yılışık biride degilim uykum var dese uyu diyorum ne bileyim acil bı tavsiye nutfen
Öküz gibi davranan sevgilime karşı ne yapmalıyım, biz neyiz dediğimde cevap vermiyor?
Haketmiyor sizi bence. Ve bir seçenek olarak da görüyor olabilir. Senin ona güvenin onun kararına göre mi olucak sanki. Sen belki güvenemiyorsun içinde şüphelerin olabilir ama yinede güvenmek sevmek istiyor olabilirsin fakat o çok uzak durdugu için içine sinmeyen biseyler de olabilir. Sanki bunları anlamayacak yaşta mı? Yanlış anlamayın sizi de azarlar gibi konuşmak asla haddim değil fakat o sizden ayrilmadan bence siz noktayı koymalısınız bu ilişkiye.
senin bileceğin iş ama bazı kadınlar ilgiyi gerçekten istiyor ihtiyacı olduğu için. çok abartılı olmasa da tadında istiyor hemde. bunuda sevdiği deger verdiği kişiden istiyor. bu basit şeyi yapamıyorsa ve sana bu soruları sorduruyorsa karşına al düzgünce net bir şekilde derdini anlat hala yapamıyorsa daha mutlu olacağın kişiler tanı derim ben...
Sonuçta hepimiz ömrümüzün geri kalanını mutluluk içinde geçirebileceğimiz birer eş arayışındayız.
Madem öyle neden zıttın olan bir adamla sevgili oldun ki
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Odaha mantıklı geldi eski ilişkim kafa dengimdi ama olmadı kaç sene geçti ziitlik derken o içinden gelince söyleyen biri ama ister istemez duymak istiyorum
Hayır güvenini kırmadım ablamın hoşlandığını zannetim ve ona sordum aramızda bişey yok dedi bende ablam. bana durmadan anlatınca ona kavga ettiğimiz sıra sana güvenmiyorum beni arama dedim ozamanda düşünüyor du evlenmek biliyorum 2 ay sonrasinda deprem oldu mesaj attı yine konuştuk ama. eskisi gibi düşünmüyor bugün bana ölsem de evlenmyrm dedi