Bu hem o kişiye hem de yanımda olan kişiye yapılabilecek en büyük kötülük olur. Geçmişte böyle hatalar yaptım. Ama çocuk yaştaydım. İlişkiye ve ilişkiyi yaşadığınız kişiye saygınız olmalı diye düşünüyorum. Kıskandırmak ile elde edilen kişi geriye dönse de bir daha yeniden güven sağlamak çok zor olur.
Kıskandırmayı/kıskanmasını severim o ayrı, ufak gıcıklıklarda yaparım/yapmışımdır. Ama sırf exi kudurtmak için başka bir adamın duygularıyla oynayıp onu yara bandı etmem. Şöyle ki, exi çatlatmak istemek içten içe hala onu sevdiğini onun geri dönmesini istemektir. Başkasını koluma taksam eski sevgilim kudurmasına kudurur ama o görüntüden sonra benim yüzüme bakmaz 😄 onu geri istiyorsam başkasının kollarına atlamadan onu kazanmaya çalışırım. Sorudaki olayı da hiç yapmadım bu yüzden. Ha exden sonra koluma birini takmışsam gerçekten istediğim içimdir. Demek ki eskiye sünger çekilmiştir çoktan.
Eski sevgilim umurumda olmazdı. yani benim için bitmiş bir anı olarak kalırdı sadece. bu yüzden sırf eski sevgiliyi sırf kıskandırmak için başka bir kadını kullanmam. bu o kadına saygısızlık olurdu. ayrıca bunu yapıyorsam bu hala eski sevgilimi unutamadığımı gösterirdi. keyifli günler.
Kıskanmayı sevmem, kıskandırmayı da sevmem ama bir durumdan ötürü beni kıskanmışsa hoşuma gider tabii orası ayrı. Ama neymiş birini bulacağım da eskiyi kıskandıracağım da bilmem neyde... eskiyse eskidir. Eskiye kaldığına şükredip yenilere yelken açmak lazım