Eşimin erkek kankasıyla telefonda konuşmasını duydum kıskançlık yaptım kavga çıkardım?

Arkadaşlar eşimi çok seviyorum ona deli gibi aşığım oda beni çok seviyor güzel ilişkimiz var 3 yıllık 1 yaşında da bebeğimiz var zaman zaman kavgalarımız olsa da sonu tatlıya bağlanır güven sorunumuz da asla olmadı ama gel gelelim ki telefon da dediklerine kıskançlık yaptım kankası özel hayatını anlatıyordu işte diyordu ki ben çok çabuk bağlanıyorum ayrılınca da çok üzülüyorum bağlanma sorunum var dedi neyse eşim de şöyle yanıt verdi kanka bende öyleydim sende benim gibisin bende çabuk bağlanırım dedi bunlar benim yanım da konuşuluyor çocuğun da sesi hoparlörde neyse telefonu kapattıktan sonra ne alaka bağlanmak bende öyleydim benim gibisin demeler falan dedim baştan sana bağlandım ondan bahsettim dedi ben biraz daha kurcalayınca dedim ki benden benden öncekilerden mi bahsettin dedim senden öncekilerden dedi kaç tane oldu dedim 2 tane oldu dedi bende perdeyi indirdim aşağı sinirle neden hatırliyorsun gündeme getiriyorsun falan bağırdım aslında geçmişini kıskanmadım sonuçta benden önce olan bir şey ama gündeme getirip hatırlamasina bahsetmesine sinir oldum özellikle de benim yanımda sonra bana dedi ki hani hep sen derdin ya geçmişin beni alakadar etmez diye niye böyle yapıyorsun dedi bende dedim ki zaten hala geçmişin beni alakadar etmiyor sadece hatırlamana gündeme getirmene konusunu açmana sinir oldum ayy şu an ruh halim berbat ya benim de geçmişim de yaşanmışlıklarım oldu ama asla gündeme getirmedim ay nolur beni rahatlatacak cümleler söyleyin sizlerin cümlelerine çok ihtiyacım var uyuyamadım?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimin geçmişi beni alakadar etmez benim de geçmişim de yaşanmışlıklarım var geçmişi kıskanmadım ama gündeme getirip kankasina bahsetmesine sinir oldum gündeme getirmesini kıskançlık kuruntu yaptım beni çok sever bende onu çok severim bana diyor ki bide hani senin geçmiş umrunda değildi o yüzden bahsettim diyor bende dedim ki geçmiş zaten umrumda değil benden önce sonuçta ama gündeme getirmeden hatırlamandan bahsetmenden sinir oldum dedim sizce kim yanlış hatalı burada
Eşimin erkek kankasıyla telefonda konuşmasını duydum kıskançlık yaptım kavga çıkardım?