AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Duygusal etkileşim önemli elektrik alamadığım kıza kafasını kaldırıp bakmaz bile
Arkadaş olsa dahi mi
Arkadaş olduğum kızdan elektrik almışımdır ki arkadaş olmuşumdur tabi ki tepki verir
Şimdi şunu deme sakın arkadaş olduğun kıza nasıl o gözle bakıyosun kız erkek arkadaşlığı öyle olmuyo
Bi kız var çok çirkin hani kimse o gözle bakmıyo ama arkadaşı var erkek sence yine de dediğin gibi mi
Tabi ki kişinin aurası çok önemlidir çok güzel kızlar görüyorum ama içim çekiliyo aynı yatakta olduğumu düşünmek bile acı veriyo kimi çirkin kız var engel olmak istesen bile kendine çekiyo
Aura çok önemli çoook
Vay be
Değişikmiş
Güzellik çirkinlik yoktur uyum vardır
Ben güzel değilim o kadarda ama ünideki hocamda dahil olmak üzere arkadaşımda çekiliyodu bana aura burada cidden etkili.
O kızla çocuğun hiç uyumu yok işte ama bence dost görüyo kız saf çünkü
Saf kız tipi çok usandırıcı hiç çekilmez, çocuk farklı niyette demek ki
Soruyu 2 dk düşündüm abv ahshah
Ahahahhahahshs
Dünden meraklılar dgjjjf
Habahhshahs
Çok enteresan bahaneler ile konuyu oraya çekmeye çalışıyorlar sonra da shjg
De miiii konuşurken bi bakıyoruz konu orada
Aynen ne enteresan şeyler duydum bilsen shjgh
Ahhsahshga kıyamamammm
Senin sevgilinle mi alakali konu
İki türlü de oluyor.
Karşınızdaki kadın konuşuyo sizde konuşuyosunuz o sırada ne düşünebilirsiniz ki
Ne konuşuyoruz? O anki bir davranışından, duruşundan da etkilenebiliriz normal bir konuşma bile olsa.
Karşılıklı konuşurken bi anda nasıl direkt etkilenebiliyosunuz odaklanıp dinlemediğiniz için mi ben karşımdakine odaklanırsam dikkatimi çekmez baika şeyler yoksa ses tonuna vs dikkat ederim
Benim gülüşüme güzel diyolar kahkahama cazibeli diyolar kız arkadaşlarım bir srkek kahkahadan etkilenir mi
Kahkahadan değil ama güzel bir gülümsemeden etkilenebilir. Ses tonundan, bakıştan, saçtan, oturuştan, giydiğin kıyafetten yani her şeyden olabilir bu. Erkekler bunu kontrol etmede daha başarısızdır kadına göre.
Bir arkadaşım erkek bana sen konuş sabaha kadar sıkılmadan dinlerim seni demişti. burada bir artniyet var mı sizce bunu dediği zaman gece 2 gibiydi ses kaydı atmıştım
Buna art niyet demek bence doğru değil. Kadınların unuttuğu ya da kabul etmek istemediği bir şey var ama hiçbir erkek bir kadına ilk etapta gidip arkadaş olma niyeti ile yaklaşmaz. Ya sevgili olmayı ister ya da diğer seçeneği. Yani hayatında arkadaş olarak gördüğün her erkek, seni aslında potansiyel bir sevgili ya da s*vişme adayı olarak görüyor.
Ama kızın sevgilisi varsa bunu öğrendiyse hala böyle düşünür mü
Düşünür. Bu birini arzulamaya engel değil ki. Genelde hislerimiz ve arzularımız bizi kontrol eder, biz onları değil.
Oyy erkekler çok zorsunuz
Biz derken tüm insanlar için söyledim bunu. Gerçekler bunlar. :D Erkekler oldukça basit aslında, zor olan kadınlar. Bütün bunları siz zor hale getiriyorsunuz. Bak açıkça diyorum bütün erkeklerin istediği sadece 2 şey vardır. Ya severiz, sevgili olmayı isteriz ya da s*vişmeyi. :D
Kadınlarsa dost olmayı ister ya da sevgili olmak
Diğerini isteyen kadınlar da oldukça var ama neyse, en büyük ayrım orada başlıyor işte. Biz asla hadi dost olalım diye yaklaşmayız.
Dostsunuz diyelim ışık görseniz tekrar dostluğunuzu bozar mısınız
Anında. :D
Evet düşünüyorum bazen
X yerine ne koyuyoruz mesela
ne guzel iste :))
Ses tonu çok önemli bir etken
Cilveli konuşma misal
Kesinlikle oyle tonu da cok onemli guzel midir sesin
Güzeldir ince ile kalın arasında tok ama dişi bir sesim var erkek arkadaşlarım sen konuş sabaha kadar dinlerim der
Erkek arkadaşın duygusal yaklaşabilir biraz tarafsiz objektif birisi demesi lazım bunu
Sevgilşm değil normal arkadaşım
Arkadaşımın sevgilisini denemek için faketen denediğimizde ses gönderdiğimde çocuk numarasını atıp özelden ara nolur sesli konuşalım demişti
Duyma imkanın var mı acikca soylerim kötüyse kotu derim yani
Maalesef
O kadar iyi mi gerçekten abarti mi bu numarani istemiyorum yanlis anlama beni sadece merak ettim sen böyle anlatinca cok ozguvenli anlatıyorsun
Üniversitede hocam dahi ses tonun çok güzel demişti lisede kadın hocamda eğer erkek hoca olsaydım bana cilve yapıyosun sanardım demişti kadına cilve yapıyodum hahahahahsha
Beğenilir yani özgüvenliuiö bh konuda
Duyurmuyorsun ya abart bakalim abart ne kadar abartacaksin:) nasilsa duyurmuyorsun
Habshshshssbah abartmıyorumm iyi geceler
Ayrica ozguven iyidir ve her zaman olmali
Abarti gibi anlatimlarin karşılığında duyurmaman neticede ben tarafsiz birisiyim
Ben anlamadım kız çok merak ettim ne sorduğunu
Direkt oluyor
Düşünmüyosunuz kendi kendine oluyor çyle mi
Evvet aynen
X nedir açık yaz..
Thrk açık yazamıyorum xperiö yok
Ben yardımcı olayım 🥒 sertleşmesimi 😁
Evet
Erkeklerin genelinde Sabah uyandığında otomatik kalkmis olur. Gün içinde kalça göğüs dekolte görse kalkar, yanlışlikla olsada bir kadına dokununca kalkar, bayan arkadaşı yanındaysa hep kalkar 😁
Sevgilim genel olarak kalkık oluyor ve devamlı tuvalete gidiyor sizce neden
Bu soruya inanmam çünkü sevgilinle sanal seks yaptığını 5 yaşındaki çocuk bile bilir,😁
Hayır yapmıyoruz
Yani bu soran biri olarak istekli ve Tutkulu birisin. 31 çekmek için lavaboya giden erkek arkadaşınla ne sohbeti olabilir peki?
Birlikte oturuyoruz ve sırnaşıyorum kolunun altına giriyorum cilveli biriyim konuşmam vs yoksa cinsellik konuşmuyoruz tuvalete o yüzden mi gidiyo sizce
Evet. Ozaman ya çok çekiniyor tepki vereceksin diye yani sana dokunup öpmek yalamak felan. ya da seni hayal ederek tahmin etmek daha çok hoşuna gidiyor.
Anlamadım