Aşk İlişkileri Sizce bir erkek karısını aldatıyorsa sevmiyor mudur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce bir erkek karısını aldatıyorsa sevmiyor mudur? Güncellemeler+1 yıl .,, Sizce bir erkek karısını aldatıyorsa sevmiyor mudur? Cevapla Aldatma Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Istediğini veremiyorsun demek ki ne zamandan beri böyle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Istediğini verememek derken. Yorumla drhakannn +1 yıl Buradan açık yazamıyorum sana ama sen yazabilirsin ulaşılmıyorsun Yorumla drhakannn +1 yıl Tabiki sevmiyor.. beğenmiyor... bıkmış senden Yorumla
yemekyemekcokguzel Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır seni çok sevdigi için yormak istemiyor o yüzden aldatıyor niye böyle düşünüyorsun anlamadim 1 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sevdigi için aldatıyor saçmalama sevmese bırakır boşanır 1 0 Yorumla
Onceuponatime2020 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. İnsan sevdiğini s*ker mı hiç seni sevdiği için başka kadınları s*kiyor! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İhtiyaçlarini tam olarak gideriyor mu senin? Cinsel 0 21 Yorumla Soran +1 yıl evettt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlar kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldattığı kadını tanıyor musun Yorumla Soran +1 yıl eşim 44, aldattiği 28 Yorumla Soran +1 yıl tanidiğimi bilmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaç yaşındasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya özelden yaz düzgünce konuşalım Yorumla Soran +1 yıl otuzdört Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarım saatte bi yanitliyon 3 ay sürer konusmamiz burdan 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya özelden yaz ua da müsait zamaninda konuşalım Yorumla Soran +1 yıl yaş nden sordun ne çıkarımında buluncan :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya 40 filan sandım da yaşın mükemmel. Hatta bir erkek olarak 28 mi 34 mü her türlü seni seçerdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazacak mısın buradan mi konuşalım üstü kapalı şekilde Yorumla Soran +1 yıl sorun ne sevmemesi beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık konuşamam da kısa ve öz diyeyim. Farklılıklar dene. Umarım detaylandirabilirsin aklında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellikte sınırların var mı eşinle? Yorumla Soran +1 yıl evet yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu fazla? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya açık açık konuş sonra yorumumu kaldır. Ergenler var sitede denk gelmesinler Yorumla Soran +1 yıl hayır normalde neyse ondan ibaret Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denemediklerini de dene Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sorunun cevabı içinde zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yani :( Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl karaktersizlik bu sevgiyle ne alakası var 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Muhtemelen. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Istediğini veremiyorsun demek ki ne zamandan beri böyle
Istediğini verememek derken.
Buradan açık yazamıyorum sana ama sen yazabilirsin ulaşılmıyorsun
Tabiki sevmiyor.. beğenmiyor... bıkmış senden
Hayır seni çok sevdigi için yormak istemiyor o yüzden aldatıyor niye böyle düşünüyorsun anlamadim
Sevdigi için aldatıyor saçmalama sevmese bırakır boşanır
İnsan sevdiğini s*ker mı hiç seni sevdiği için başka kadınları s*kiyor!
İhtiyaçlarini tam olarak gideriyor mu senin? Cinsel
evettt
Yaşlar kaç?
Aldattığı kadını tanıyor musun
eşim 44, aldattiği 28
tanidiğimi bilmiyor
Sen kaç yaşındasın?
Ya özelden yaz düzgünce konuşalım
otuzdört
Yarım saatte bi yanitliyon 3 ay sürer konusmamiz burdan 😂
Ya özelden yaz ua da müsait zamaninda konuşalım
yaş nden sordun ne çıkarımında buluncan :(
Ya 40 filan sandım da yaşın mükemmel. Hatta bir erkek olarak 28 mi 34 mü her türlü seni seçerdim
Özelden yazacak mısın buradan mi konuşalım üstü kapalı şekilde
sorun ne sevmemesi beni
Açık konuşamam da kısa ve öz diyeyim. Farklılıklar dene. Umarım detaylandirabilirsin aklında
Cinsellikte sınırların var mı eşinle?
evet yani
Çok mu fazla?
Ya açık açık konuş sonra yorumumu kaldır. Ergenler var sitede denk gelmesinler
hayır normalde neyse ondan ibaret
Denemediklerini de dene
Sorunun cevabı içinde zaten
yani :(
karaktersizlik bu sevgiyle ne alakası var
Bence sevgiyle alakası yok kendimden biliyorum
Seviyordur ama doyumsuzdur
Aldatıyorsa çok seviyordur tapıyordur hatta !
Sevmiyordur
yok çok seviyordur?
Sevmiyodur
Muhtemelen.
Sevmiyordur
Evet
Karakter meselesi..
sence?
Sevmiyordur