Ben iki bucuk senelik evliyim eşimle çeşitli sorunlar yaşadık ilk sorunumuz hamileyken başladı hem onun ailesi hem benim ailem işin içine girdi hamileyken ona darp etim diye sözde beni uzaklaştırma kararı aldı Bu arada aynı gün akrabaları geldi barıştırdılar bizi sözde iki gün sonra alavere dalavere cevirdi giiti ve çocuğuma haciz koydurup aldı iki ay sonra gittim aldım getirdim sonra annem güle düşman oldu yeğenlerim geldi çocuğu sevmeye onları kovdu yeğenlerim de tabiki çocuk benimde zoruma giti tabi bunun kötü bir şey olduğunu zoruma gittiğini söyledim anlamadı bende eniştesi gelince eve içeri almadım iki gün sonra tekrar gitti annesi güle tekrar getirdin yaklaşık bir ay sonra bu arda kurallar koymaya başladı aileden kimse eve gelmiycek diye hem onun hem benim ailem tabi bende yuvam yıkılmasın diye kabul ettim 1yıl kaldıktan sonra ablamlarla sorun yasandı neymiş kapıda gecerken birbirine yol vermemişler diye dediğim gibi altlı üstlü oturuyorduk bizimkilerle şimdi söylüyceksiniz evi başka yere taşısaydın maddi gücüm yok ve ona yaptıklardan dolayı güvenim de kalmamıştı diye ayırmak istemedim neyse 1yıldır annem güle çocuğu götürmek istediğimde izin vermiyor benden izin aldın ı diyordu bense annesi güle veya akrabalarına çocuğu göstermesine sorun cıkarmıyordum neyse bu durum çok zoruma gidiyordu annem güle bırakmaması ı defalarca konuştum ama fayda etmedi son tartışmamızda yine bu sorundan dolayı çıktı ve artık dayanamadım kovdum ve yine beni polise verdi beni evde tutuyor zorla diye ki kapı sonuna kadar açıktı ve polise onu tehtit ettiğini söyledi sözde etmişim gibi yine uzaklaştırma aldırdı bu arda her tartışmamızda boşanalım diyordu çocuğu götürmrklrn tehtit ediyordu ailesinde her tartışmamızda gel kızım gel kızım diyordu aile yapısı bunların böyle eşimin kız kardeşleri var her tartışmada anneleri veya babaları bel veriyor gel gel diye
Üzülmeye değermi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arda onun hayalini gercekleştirmesi. İçin dersanye yazdırmıştım yeteri ailem yıkılmasın bebeğim yanımda olsun aile olalım diye
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem için onlar benim düşmanım diyordu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin evliliğin bitmiş çoktan saygı olmayan bireylerde ne aşk ne sevgi olur yolunu çoktan ayırmam gerekiyirdu maalesef ki devlet bu yetkiyi verdi kadınlara güya kadınları koruma amaçlı ama tam tersi oldu kadının beyanı esastır diye bir madde var 10 tane şahidin olsa kadın seni tek alt edebilir sonrada cani koca yine koca dehşet saçtı haberleri
Yukarıdaki bayanın görüşlerine ne diyorsun peki
Hangisi dostum
Pelinerdogan111 in yorumlarını
sen bu kadını hamileyken dövdünmü?
Hayır dövmedim
Savcılık raporu geldi darp yoktur diye zaten
sen bu kadını hamileyken dövdüysen eğer bitti hikaye anlatma ikinizde birbirinizi salın gitsin eminim o çocuklar siz ayrıyken daha sağlıklı olucak
Darp olsaydı doktor darp raporu verirdi değilmi
Yorumla
Gel anlaşmalı boşanalım diyorum git boşa diyor sonra boşanmıycam diyor
sen git aç boşanma davasını çocuklar içinde bi ortak yol bulunur diye düşünüyorum mahkemede halledin bu işi kafanıza göre iş olmaz annelerde karışmasın kimin çocuğunu kime göstermiyor herkes yerini bilsin eşin net olamıyosa sen ol
Eşim annelere çocuğu göstermek istemiyordu her zaman benden izin al diyordu izin verince göstere getiriyordu bense annesi babası şehre gelince sorun çıkarıyordu.
Çıkarmıyorum yazacaktım
Bu arda bir çocuğumuz var 19 aylık
eşin sana daha ne desin ne benim ailem olucak ne senin ailen demiş kimseyi istemiyo bi faydaları yok çünkü herkes kendi egosunun kendi doğrularının peşinde sen eşinle devam etmek istiyosan oda istiyosa ortada bi bebeğinizde var ailelerden uzak biyerde oturun bunun için çabala
hemde yazmışsın ki onun aileside hep gel gel diyo eeeee derler niye demesinler evlatları kapıyamı atıcaklar kızı güzel geçinseniz böyle bişey derlermi sence? sizinlemi uğraşıcaklar anca
Sen kocanı boş yere polise şikayet edip uzaklaştırma alırmısın peki
Veya canın isteyince
o kadında asla boş yere yapmamıştır illaki bişeyler oldu illaaaakiii kabullenmesende durup durmadık yerde yapıcağını asla düşünmüyorum sen bence o kıçını kaldır ayrı eve geçmek için çabala aileni kaybetmek istemiyosan çabalamıyosan da annenle oturmaya devam et sen
Pelin sen nerelsin
Bu arda ben kıcı ı kaldırmycagım neden mi ben elimden geleni yaptım hemde herşeyi bir kadın her zaman benim dediğim olcaksa bu evlilik baştan bitmişti çünkü o her şey benim dediğim olcak dediğim dedik çaldığım düdük birisi ve bu dediğim sözü herzaman o söylüyordu
sen bilirsin zorla hiçbi şey olmaz