Üzülmeye değermi?

Ben iki bucuk senelik evliyim eşimle çeşitli sorunlar yaşadık ilk sorunumuz hamileyken başladı hem onun ailesi hem benim ailem işin içine girdi hamileyken ona darp etim diye sözde beni uzaklaştırma kararı aldı Bu arada aynı gün akrabaları geldi barıştırdılar bizi sözde iki gün sonra alavere dalavere cevirdi giiti ve çocuğuma haciz koydurup aldı iki ay sonra gittim aldım getirdim sonra annem güle düşman oldu yeğenlerim geldi çocuğu sevmeye onları kovdu yeğenlerim de tabiki çocuk benimde zoruma giti tabi bunun kötü bir şey olduğunu zoruma gittiğini söyledim anlamadı bende eniştesi gelince eve içeri almadım iki gün sonra tekrar gitti annesi güle tekrar getirdin yaklaşık bir ay sonra bu arda kurallar koymaya başladı aileden kimse eve gelmiycek diye hem onun hem benim ailem tabi bende yuvam yıkılmasın diye kabul ettim 1yıl kaldıktan sonra ablamlarla sorun yasandı neymiş kapıda gecerken birbirine yol vermemişler diye dediğim gibi altlı üstlü oturuyorduk bizimkilerle şimdi söylüyceksiniz evi başka yere taşısaydın maddi gücüm yok ve ona yaptıklardan dolayı güvenim de kalmamıştı diye ayırmak istemedim neyse 1yıldır annem güle çocuğu götürmek istediğimde izin vermiyor benden izin aldın ı diyordu bense annesi güle veya akrabalarına çocuğu göstermesine sorun cıkarmıyordum neyse bu durum çok zoruma gidiyordu annem güle bırakmaması ı defalarca konuştum ama fayda etmedi son tartışmamızda yine bu sorundan dolayı çıktı ve artık dayanamadım kovdum ve yine beni polise verdi beni evde tutuyor zorla diye ki kapı sonuna kadar açıktı ve polise onu tehtit ettiğini söyledi sözde etmişim gibi yine uzaklaştırma aldırdı bu arda her tartışmamızda boşanalım diyordu çocuğu götürmrklrn tehtit ediyordu ailesinde her tartışmamızda gel kızım gel kızım diyordu aile yapısı bunların böyle eşimin kız kardeşleri var her tartışmada anneleri veya babaları bel veriyor gel gel diye

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arda onun hayalini gercekleştirmesi. İçin dersanye yazdırmıştım yeteri ailem yıkılmasın bebeğim yanımda olsun aile olalım diye
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem için onlar benim düşmanım diyordu
Üzülmeye değermi?