Aşk İlişkileri Evleneceğiniz kişide mutlaka olması gereken 3 özellik nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Biliyorum 3 özellik yetmez ama, mutlaka olması gerekenler hangisi? 😅 Güncellemeler+1 yıl Süper ✨ Evleneceğiniz kişide mutlaka olması gereken 3 özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadakat, saygı, dürüstlük. Aslında hepsinin temelinde sevgi yatıyor. Sevgi varsa, diğerleri de oluyor. 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Bakım, saygı, merhamet, sevgi, yaşam sevinci, zeka hssj 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Saygı, güven+sadakat ve enerji sevgilimde hepsi mevcut bu da evliliğe götürür 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Eğlenceli olması, bana gerçekten aşık olması ve karakterli birisi olması. böyle bir kadın bulabileceğimi sanmıyorum pek 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl saygılı olması..ne istediğini bilmesi gerekiyor..son olarak da beni sevmesi gerekiyor :) 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Saygı Anlayış Zeka Olarak Beşiktaşlılık 😂 1 16 Yorumla Soran +1 yıl ne beşiktaşmış arkadaş 😂 Yorumla Mario45 +1 yıl Artı da vardı başında ama silinmiş 😅Beşiktaş her şeyden önemli 🦅 Yorumla Soran +1 yıl sevdiğin kişi olsa bile mi 🧐 Yorumla Mario45 +1 yıl Yani genel olarak evet Yorumla Soran +1 yıl nasıl yaaa 🤭 Yorumla Mario45 +1 yıl Beşiktaş'ın maçı varsa o maç harici başka hiçbir şey umrumda olmaz mesela 😄 Yorumla Soran +1 yıl tek bir gün yani hıı anladım sjs Yorumla Mario45 +1 yıl O gün tüm kartal ve Kartaliçeler için kutsal shshsjs Yorumla Soran +1 yıl önemli gün tabii sjsj Yorumla Mario45 +1 yıl Dünyanın en önemli, Beşiktaş kazanırsa en mutlu günü shshshd Yorumla Soran +1 yıl aman ya ne beşiktaşmş sanki sj Yorumla Mario45 +1 yıl Sende böyle olacaksın garanti verebilirim shshshd Yorumla Soran +1 yıl nope 😎 Yorumla Mario45 +1 yıl Öyle 🦅 Yorumla Soran +1 yıl 🤫🤫 Yorumla Mario45 +1 yıl Sus işareti geldi yine 😂 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Fakir olsun ben bakarım , sevgiye ilgiye aç olsun yeterince var ben veririm , şöyle Zeki beyinli olsun işte o zaman eririm 0 0 Yorumla
Saca85 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Tavla oynamayı bilmesi, güzel tiramisu yapması, gece horlamaması 0 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl En önce sevgiden de önce SAYGI. Daha sonra sevgi, sadakat.. 0 0 Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl iyi bir ahlak , bana yetecek kadar güzellik, gülümsemeyi bilmesi 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Çocuğumuza bakmayı bilsin , bende küçük çocuğum benide doyursun baksın ilgi göstersin😊 0 0 Yorumla
EskiErzincanli24 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Cimri olmasinHedefi olan biri olsunCaliskan olsunUcu de bulunuyor esimde 😅 1 0 Yorumla
SonBaharQ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Sadık olması yalan söylemesi hastalikta sağlıkta yanında olmasi 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sadık sevgi saygı güven anlayış dürüstlük 0 0 Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Karakter, kişilik, özgüven, cesaret 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Saygı, güven ve sporu seven birisi olması 😄😊 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgi saygı ilgi yeterli derim 😊 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anlayışlı Sadık olması dürüst olması 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Centilmenlik, kültür, sadakat 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Herkes kendinde olmayanımı söylüyor burada. 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah korkusu , güzel ahlak , zeka 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zeka, centilmenlik ve bonkörlük. 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yakışıklı olması Efendi olmasıNefes alması 0 0 Yorumla
RatTatKat Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Güzellik , aşk , macera 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Verimli olması sadakat sevgi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. para para para 😂 0 0 Yorumla
_Akşamyıldızı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Empati saygı anlayış olmalı evleneceğim erkekte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sadakat, saygı, dürüstlük. Aslında hepsinin temelinde sevgi yatıyor. Sevgi varsa, diğerleri de oluyor.
Bakım, saygı, merhamet, sevgi, yaşam sevinci, zeka hssj
Saygı, güven+sadakat ve enerji sevgilimde hepsi mevcut bu da evliliğe götürür
Eğlenceli olması, bana gerçekten aşık olması ve karakterli birisi olması. böyle bir kadın bulabileceğimi sanmıyorum pek
saygılı olması..
ne istediğini bilmesi gerekiyor..
son olarak da beni sevmesi gerekiyor :)
Saygı
Anlayış
Zeka
Olarak Beşiktaşlılık 😂
ne beşiktaşmış arkadaş 😂
Artı da vardı başında ama silinmiş 😅
Beşiktaş her şeyden önemli 🦅
sevdiğin kişi olsa bile mi 🧐
Yani genel olarak evet
nasıl yaaa 🤭
Beşiktaş'ın maçı varsa o maç harici başka hiçbir şey umrumda olmaz mesela 😄
tek bir gün yani hıı anladım sjs
O gün tüm kartal ve Kartaliçeler için kutsal shshsjs
önemli gün tabii sjsj
Dünyanın en önemli, Beşiktaş kazanırsa en mutlu günü shshshd
aman ya ne beşiktaşmş sanki sj
Sende böyle olacaksın garanti verebilirim shshshd
nope 😎
Öyle 🦅
🤫🤫
Sus işareti geldi yine 😂
Fakir olsun ben bakarım , sevgiye ilgiye aç olsun yeterince var ben veririm , şöyle Zeki beyinli olsun işte o zaman eririm
Tavla oynamayı bilmesi, güzel tiramisu yapması, gece horlamaması
En önce sevgiden de önce SAYGI. Daha sonra sevgi, sadakat..
iyi bir ahlak , bana yetecek kadar güzellik, gülümsemeyi bilmesi
Çocuğumuza bakmayı bilsin , bende küçük çocuğum benide doyursun baksın ilgi göstersin😊
Sabır
Anlayış
Sağduyu
Cimri olmasin
Hedefi olan biri olsun
Caliskan olsun
Ucu de bulunuyor esimde 😅
Sadık olması saygılı ve dürüst olması ve sevmesi 😂
Sadık olması yalan söylemesi hastalikta sağlıkta yanında olmasi
Sadık sevgi saygı güven anlayış dürüstlük
Dürüst, sevgi, aldatmayan.
Sadakat dürüstlük merhamet
Karakter, kişilik, özgüven, cesaret
Saygı, güven ve sporu seven birisi olması 😄😊
Sevgi saygı ilgi yeterli derim 😊
Anlayışlı Sadık olması dürüst olması
Centilmenlik, kültür, sadakat
Herkes kendinde olmayanımı söylüyor burada.
Dili, kalbi ve bedeni temiz olsun 🙂
İnsanlık insanlılık insanlıkçılık
Tanımlamam mümkün değil
Allah korkusu , güzel ahlak , zeka
Sadakat
Merhamet
Yakışıklılık
Zeka, centilmenlik ve bonkörlük.
Merhamet, dürüstlük, hoşgörü
Yakışıklı olması
Efendi olması
Nefes alması