Sadece içindekileri paylaşmak istiyorum?

Gözlüklü biriyim ve son zamanlarda gözlük bana çok kompleks olmaya başladı. Ailem bi kere tedavimi doğru dürüst yaptırmadı hep başdan savdılar. Bu gunlerde gözlerim çok acıyor , tâbi fena bir nezlede oldum. Erkek kardeşim nezle olunca sürekli arayib ilgi alaka gosterdiler amma ben aramasam beni aramiyorlar hatta aramasam haberleri olmaz nezle olduğumdan. Üstelik ikimizde farkli yerlerde okuyoruz aileden uzakda :( ve bu gun sevgilimde bana triplendi film izlemek istiyorum dedi falan bende iyi yanlizmi izliyceksin dedim dedi evet bende bir şey demedim kendimi çok amma çok kötü hissediyorum hem sağlık sorunu hem ilgisizlik hissi herkes çıkarları için yanimda amma herkes , herkes benden birsey ummasa yanımda olmuyorlar acaba neden boyle kendimi kötü hissediyorum hatta berbat sadece buraya yazib içimi dökmek istedim başka bir şey yok anlatacaklarim fazla amma içimi dökerken bile çok çekinmekdeyim kendimi anlatmakdan qırılmakdan o kadar yoruldumki o kadar bitkinim ki, bazen ölmek bile çok istediğim oluyor bir sürü sıkıntı yüzünden hayatdan bıkmama neden oluyor :(
Sadece içindekileri paylaşmak istiyorum?