Sevgilimin instagram kaydetinde sadece koca memeli kadınları kaydettiğini gördüm ne yapmalıyım?

Sevgilimin instagram kaydettiklerinde sadece açık saçık giyinen kadın fotoğraflaeı olduğunu gördüm. Bundan 5 yıl önce de yabancı kadınların postlarına emojili yorumlar atmış. Kaç senedir tanıyprdum sevgili olmadan önce yakın arkadaştık çok kızla mesajlaştığını kızların yazdığını biliyordum o zamanlar benim de uzun süreli bir ilişkim vardı. Fakat iu an eskiden görüştüklerini hatırlamadığını söylüyor. Dmlerine baktığımda birsürü kızla mesajlaşmış. Yabancılarla da mesajlaşmalarını görsüm fakat onlarla bir şey yaşamadığını söylüyor. Bir kadın sütyeniyle fotoğraf atmış ona dmden konuşmuşlar. Güvenim çok sarsıldı tabi üzerinden çok yıllar geçmiş yaşı da küçüktü o zaman 20 yaşındaydı. Şimdi sadece beni sevdiğini söylüyor ama inanamıyorum. İnstagramdaki kız arkadaşlarının da bikinili fotoğraflarını beğenmiş biz sevgili olmadan önce. Ama korkuyorum tanıyamıyorum. Dediklerimi yaptı. Kızları sildi. İnstagramını kapattı ama güvenim sarsıldı. Geçmişteki bu davranışları beni korkuttu. Ne yapmam gerek sizce?

Sevgilimin instagram kaydetinde sadece koca memeli kadınları kaydettiğini gördüm ne yapmalıyım?