1.80 den kısa erkeği hiçbir kız kabul etmez mi? Sorum daha çok 18 25 yaş arasına yönelik
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
"Hiç bir kız" kabul etmeseydi o erkeklerin üremesi engellenir var olanlar imha edilirdi ki kısa erkekler çoğalmasın diye..
Demek ki alıcınız var!
O evlenen kısa erkeklerin yaşı kaç 40 50 ve üzeri eski nesilde durum farklıydı 20 25 yaş arası çiftlere bak sen bizim alıcımız falan yok eminim senin de 1.80 altı sevgilin olmamıştır gelmiş alıcınız var diye avutuyorsun
Çevrende 20 25 yaş arası olup benim boylarımda erkekle sevgili olan var mı dürüstçe cevaplar mısın?
Abicim bak inan bana bunu diyeceğin en son insanlardan biriyim. Çünkü bu zamana kadar hep kısa erkekleri savundum. Ben 164 boyunda kısa sayılabilecek bir kızım. 165 boyunda bir babanın evladıyım. Amcamlar 170 ya var ya yok. Bizim ailenin erkekleri kısa olur. Kısayız biz kısaları hor görmeyiz. Çünkü ben ve biz erkekte iki şeye bakarız gerisi Allah'ın lütfu
Güzel ahlak ve zeka. Ben Allah'tan hiç bir zaman 195 sırık erkek istemedim yemin ederim okunan ezan hürmetine. Dedim ki Allahim efendi olsun. şu an sevdiğim biri var. İnşaalah nasibim odur ki tam istediğim gib biri. Boyuna gelince 185 vardır evet. Ama bu Allah'ın takdiri. İnan bana 170 olsa da 175 olsa da severdim onu. Sizin baktığınız kızlarda sıkıntı var. İnsan evladı değil de popişten kızları seversiniz boyunuzu bahane edip giderler.
Hatta bu soru da bana ait
Dişi kuşlar eş seçiminde zekaya bakarmış, insanlar niye zekadan çok güzellik meraklısı? ↗
Boş avuntu veriyorsun madem kısa erkek savundu niye 1.85 erkeklesin o kadar 1.70 1.75 erkek var onlarla olsaydın böyle de ikiyüzlüsün işte
Senin gibi boya bakmayan veya kısa erkek seven (!) kızların her sevgilisi de 1.80 üstü olur senin gibi iki yüzlülerden nefret ediyorum açıkça kısa erkek istemem diyenler dürüst senin gibi iki yüzlülerdense onları tercih ederim
Ondan önce sevdiğim erkek 175 ti.
Ondan önceki beni aldatan erkek ise yalnızca 180 di.
Allah'tan kork..
Ondan önceki kısaydı bu da meşhur yalanlarınızdan biri inanmamı beklemeyin
Lafa değil icaraate bakarım önce 1.70 erkeği sev onla sevgili ol sonra konuş
Tamam inan bana Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine sana doğruyu söyledim ve kendimi doğru tanıttım. Ama inanmıyorsan senin sorunun. Beni Allah biliyor. O yeter..
1.80 mi dalga mı geçiyorsun sen 1.80 kısa değildi
*değilki
Lafa değil icraate bakarım senin gibi lafa gelince boy önemli değil diyen icraate gelince de sadece 1.80 ve üstüyle olan kızlara inanacak değilim bir de alıcımız varmış nerede o alıcılar bari onu de oraya gidelim
Yalnızca 1.80 dedin bu lafın bile beni haklı çıkartıyor
Senin sorudaki kısa boy sınırın 180 değil mi? Tamam işte.
Beni yanlış karıştırdınız beyefendi.
Ben sizin o zan ettiğiniz kızlar gibi 180 altı erkekleri adam yerine koymayan dalga geçen pire boylu yer cücelerinden değilim.
Ben aldatılmış insanım sence böyle bir insan aptallar_ gibi hala boya boşa mı bakar? Biraz insaf. Ben hep efendi olsun diye dua ettim Hatta inan bana yengeç burcu olsun diye dua etmişliğim var ama 190 olsun 195 olsun demişliğim yok çünkü ben kısa bir babanın mertçe büyüttüğü insanı insan olduğu seven insan evladı bir kızım.
Daha fazla iftirayı kabul etmemekteyim zira bünyem zayıftır. O yüzden görüşmek uzere.
Dediğim gibi benim deliler gibi sevdiğim ama kendisi beni istemediği için unutmak zorunda kaldığım erkek 175ti. Lütfen bilmediğiniz yere daha fazla yorum yapmayın ve iftira atmayın.
1.80 den kısa dedim 1.80 e bakıyorsunuz ve 1.80 kısa bir boy değil buna da cevap ver öyle git çevrende kısa erkekle sevgili olan var mı ama babanı amcanı demeyeceksin 20 25 yaş arasından isterim ben de o yaş aralığındayım çünkü çok samimiysen bu soruma cevap verirsin
Abim 175 civarı evet sevgilisi yok. Ama bunun sebebi onun beceriksiz olması.
Yeğenim var 25 yaşında o da çok kısa 173 falandır onun sevgilisi olduğunu da düşünmüyorum aslında yakışıklı evet. Ama neden yok bilmiyorum.
Maalesef gerçekten boya bakan çok kız var. Hata yapıyorlar. Ama illa benim gibi boya değil ahlaka bakan vardır. Öyle kızları bulmakta samanlıkta iğne aramaya benzer.
Ben haklı çıkmış oldum bari senin gibi boya bakmıyorum diyen kızlar lafını altını doldursa 1.85 erkeklere gitmese
Demekki neymiş ALICIMIZ yokmuş.
O sana göre. Bana göre hala sizin de alıcınız var. Laflarımı inatla
" 180 altına erkek demem" cilerlere bir tutmaya çalışıyorsunuz halbuki saatlerdir sizin arkanızdayım. Ben sevdiğim erkeğin zekasına ve öz güvenine aşık oldum. Siz de biraz özgüvenli olursanız kızlar ayağınızda paspas olur.
Ayrıca her boya bakmıyorum diyen kız kısa erkekle çıkacak diye bir şey yok Allah ona uzun erkek bahşeder.
Hatta size şunu diyim o uzun erkek isteyen kızların çoğu avucunu yalıyor neden çünkü sadece boya bakmış uzun evlilik çıkmaz oradan.
Zekasına özgüvenine aşık olduğunuz erkeklerin neden hepsi 1.80 üstü artı kızların neredeyse tamamı uzun boylu erkek isterken bunu sen de kabul ettin çevrende kısa boylu erkekle çıkan da yokmuş nasıl özgüvenli olabiliriz?
Allahı falan geç boya bakmıyorum diyen her kız uzun boyluyla çıkıyor e biz ne anladık uzun erkek isteyen kız da zaten kısa erkekle çıkmıyor e hani bizim alıcı?
İnan bana bir gün sende mutlu olacaksın. Hatta o gün buraya yaz mutlaka. Sadece acele ediyorsun ve öz güven problemin var. Böyle bakarsan kimse bakmaz sana
Allah'ı falan geç dedin Allah'a inanmıyorsan de de biz de ona göre konuşalım.
Boş avuntuya devam ediyorsun bunu neye göre dayanarak diyorsun hangi kız kısa boylu erkekle sevgili oluyor?
Ben nasip olaylarına inanmıyorum benim gibileri avutmak için demişler sevgili seçimleri bilinçli olur nasip falan yok ve hiçbir kız da kısa erkekle çıkmaz
Ona bakarsan uzun erkeklerin de çoğu boş. Tanıdığım uzunlar da var ama boşlar boştalar bu özgüven ve para meselesi kendim demiyorum ama bak bir çok kadın paraya bakar.
Ben şu an seni ciddiye alıyorum mesela bak sana saatimi ayırdım değil mi? Niye çünkü saygı gösteriyorum ve değerli buluyorum seni? Uzun erkek meraklısı bir kız olsam değil seninle konuşmak soruna bile gelmezdim benimle konuşmak yerine uzun erkek sevdalısı yer cüceleriyle konuş sorunun cevabı onlarda hatta bence soru aç onlara özel
Uzun erkek seven kızlar neden peki uzun erkek? Diye.
Paraya bakmıyorlar baktılar uzun erkekleri evlenmeye ikna edemediler bari zengin bir erkek bulayım diyorlar boyuna pek bakmıyorlar sonra o evlendikleri adama sevgi cnsellik hiçbir şey vermiyorlar 2 3 sene sonra boşanıyorlar. Uzun boylu erkeğin yalnız kalması için evden hiç çıkmaması veya yüzü asitle yanmış olması lazım başka türlü yalnız kalmazlar bu kadar kız uzun boy delisiyken
Bir soru neden boya bakmam diyen kızın her sevgilisi 1.80 ve üzeri oluyor da hiç 1.70 1.75 olmuyor denk gelme olamaz etrafta o kadar kısa erkek varken
İşkolik olanlar ya da o tarz aptal kızlara düşmemek için kalbini kapatan çok fazla erkek var. Kendini geliştirmen lazım
Bana şu an ki durumunu de mesela
Öyle şeylerin olmalı ki kadınlara boyun batmamalı.
Bakımlı temiz yakışıklı olmalısın
Paran olmalı
Dil bilmelisin
Kitap okumalısın
Gezmelisin bir yerlerden post atmalısın.
Kültürlü olmalısın vücut yapmalısın güzel konuşmalısın zekânı kullanmalısın bak messiye
Alttaki soruna gelince ben kendim harici böyle bir örneğe denk gelmedim ama elbet vardır. Nedeni çok fazla benim yapacağım bir açıklama hepsini bağlamaz.
Kısa boy çarpma özelliğindeki sıfır gibi çoğu kız da itiraf eder bunu
Bakımlı temiz yakışıklı olmalısın
Paran olmalı
Dil bilmelisin
Kitap okumalısın
Gezmelisin bir yerlerden post atmalısın.
Kültürlü olmalısın vücut yapmalısın güzel konuşmalısın zekânı kullanmalısın
Bunları yapan erkek 1.70 se bunların önemi kalmıyor
Messiye gelince kadınlar onu sevmiyor boyu kısa diye uzun boylu diye ronaldocuyum diyorlar eşi de onla parası için evli fırsatını bulsa bırakır onu
O zaman sana şans dilerim oturup benim kafa yapım gibi bir kız bulacaksın bu kızlar da genelde ya kırsal kesimde oluyor ya dini yerlerde oluyor metropol de de var ama bulamazsın denk gelmez sen bana aşık olduğun kız tipini söylesene nasıl kızlara aşık oldun da bu hale getirdiler seni
Ben de kırsal yerde yaşıyorum hiç de kısa erkekle olan görmedim ve ben hiçbir kıza da aşık olmadım olsaydım o da ya uzun boycu ya da sözde boya bakmayıp her sevgilisi uzun olan biri olurdu iyi ki olmamışım
Kızlarımızda sıkıntı var o zaman insanlar kızlarına gerçek sevgi için neye bakılır öğretememiş..
Ben de bunu diyorum çok şükür anladın bir daha avuntu vermezsin umarım. Bu arada madem kısa erkekler istenmiyor neden varlar dersen günümüzde istenmiyorlar eskiden görücü usulü evlilik vardı sosyal medya yoktu hatta bir dönem babası kimi derse kız da o erkekle evlenirdi kısa erkekler bu yüzden kaldı ayrıca kısa boy ortalamaya göre değişken bir şey mesele ileride ortalama 1.90 olsa 1.85 kısa sayılacak yani kısa boylular hep olacak
Heh işte bak böyle güzel güzel konuş ki fikir tartışalım.
Kısa boylular evet hep olacak kızlar da ciddi sıkıntılar aslında genel olarak ülkede bir sıkıntı var erkekler büyük meme kızlar uzun boy derdinde ama illa araştır sor vardır bir yerlerde kısa olup mutlu olan hatta kısalar daha seksi olur diyip kısalara sempati duyanlar var benim en sevdiğim hocam benlen aynı boydaydı la😂 yetiştirilme tarzı demek ki
Küçük memeli olan kızlar gayet de sevgili buluyor ama kısa erkekler bulamıyor kısa boylu erkek olup mutlu olan da yok varsa bile 40 50 yaşında insanlar onlar da beni ilgilendirmiyor ben kendi neslime bakarım ve umarım siz de yalnız mutlu olun demezsin olamayız sen de olamazsın
Yalnız mutlu olan demem çünkü yalnızlık ne menem bir şey bilirim dayanılmaz hele erkek için ölüm gibidir kadın neyse de. Sadece ben ümitli bir insanım ve senin karşına çıkacağını umuyorum bence ergen kızlardan çok olgun kızlarla takıl yaşın 25 mi mesela 25 yaş vs bul kadın milleti olgunlaştıkça başka şeylerin derdine düşer
Zaten sana sırf boy için bakacak kızı da defet gitsin aldatır o seni öyle kızlara ağacın çürük yaprağı gibi bak salladıkça onlar düşer ve taze olgun yapraklar kalır
20 yaşındayım gençliğimin en güzel yılları yalnız geçtikten sonra 25 30 dan sonra olsa ne olmasa ne ki onlar da beni değil paramı sevecek. Artı o yaştaki kadınlar boy tip demese de bu sefer tecrübe diyor bu sefer de buradan eleniyorum
Boya gelen kızlar hiç de aldatmıyorlar keşke boyuma gelen kız olsa başka bir şeye gelen yok zaten senin de 1.80 altı sevgilin olmamışken ve çevrende de bu yokken beni avutman ne kadar mantıklı ben bu konuda lafa değil somut örneğe bakarım ve sen de hiçbir somut örnek sunmadın aksine dediğimi doğrulayan örnekler sundun.
İşte sıkıntı burada. Günümüzde sevgi azaldı. Kadınlar güzel göğüsleri için erkekler ise parası boyu için sevilir oldu o yuzden bak sende anlamışsın sıkıntı bu devir de. Senin gibi olan biri daha var şimdi bir yandan da onunla konuşuyorum o da senin gibi kısa erkeğe kimse bakmaz diyor ikiniz buluşsa dertleşse güzel olurdu 😂
İşte dedim ya benim çok sevdiğim o insan 175ti ama aksine o beni reddetti ve biz olamadık🙁 yani al sana benden örnek
Ama kücük m4m4li kızlarin hepsijun sevgilisi var ama kısa erkeklerin yok anlamak istemiyorsun bunu kadın ne olursa olsun sevilirken erkek sadece kısa diyr yalnız kalıyor
1.75 olayı da inandırıcı değil hiç sırf tepki gösterdim diye diyorsun boya bakamayan kızların odak noktasını biz kısa erkeklere çevirmesi lazım uzun boy isteyen kız çok çünkü e siz de uzun boyluya gidecekseniz bize ne kalacak?
Tamam işte haklısın diyorum ve benim yapabileceğim bir şey yok seni ben yaratmadım..
O zaman boya bakmam diye yalan söyleme dürüst ol
Tekrar dürüst oluyorum
Boya bakmıyorum. Silah çekip tekrar söyle desen sana sadece "dürüst oluyorum boya bakmıyorum" derdim. Kanıtlarım bu arada o 175 erkek olayını.
Olur kanıtla bekliyorum
O zaman o malum şeyi yapman lazım anladın umarım açık dersem modlar alır.
Benim hesap yeni malum şeye xper yetmiyor ig falan var mı
Sen tqp et yeter.
Neyse boş ver kalsın hem boya bakmıyorum diyen hem de tüm sevgilileri uzun boylu olan bir kızın sunduğu kanıta da inanmam ben.
Bir sevgilin 1.80 şuanki 1.85 olmuş senin boya bakmıyorum demeye hakkın yok bir daha hiçbir kısa erkeği de avutma ya dürüst olun ya da lafınızın altını doldurun.
Ben gerçekten yoruldum tamam siz haklısınız o halde rahat bırakın beni
Yeter artık yeter insan gibi konuştuk lan
YETER ANLIYOR MUSUN sizi reddeten kızların acısını neden ben çekiyorum saatimi ayırdım ben sana
Bir daha boya bakmıyorum ve kısa boylu birine alıcın var falan deme yeterli
Ama yine değersiz o kızlar değil ben oldum.
Boya bakmıyorum adresimi verim silah tut öldür yine aynı şeyi derim.
ÇÜNKÜ BOYA DEĞİL ADAMLİĞA BAKIYORUM. anlıyor musun
Saatini ayırdın ortada somut bir şey yok o kızlar dediğin kızlarla aynı erkek tercihini yapmışsın en baştan soruya gelip boya önem vermiyorum yazmayacaktın o zaman
Lafa gelince:Boya bakmıyorum
İcraat 1.80 i küçümseme 1.85 le sevgili olma çok ikna edicisin gerçekten
Boya bakmıyorum ama Allah uzun boylu erkek nasip etti ne yapayım ayrılayım mı sevdiğim insandan? Boya baksam daha uzunu dolu etrafım onlara bakardım az kafa bee
Allah'a inancın eksik senin o yüzden beni anlayamazsın
Nasip diye bir şey yok sevgili seçimi bilinçli yapılır o kişi 1.70 olsaydı friendzoneyi çekerdin
daha uzunu dolu etrafım
Güzel itiraf kısa boyluları çevrende bile bulundurmamışsın gelmiş boya bakmam diyor
Ben 164 olduğum için fazla sırıtmazdı
Ayrıca sen nasıl bir şeysin yaa etrafımda uzun çok var ama kısa da çok var ben kısa bir erkek tarafından red edildim daha ne olsun yav kısalar egoist oluyor bir de nedense aksine ben red yedim eşek gibi peşinden koştum red yedim gözleri çok güzeldi upuzun saçları vardı red yedim ama ben sana neden anlatıp vaktimi harcıyorum ki zaten iki saatim sana laf anlatmakla geçti ama inanmıyorsun demiyorsun ki bu kız beni ciddiye aldı konuştu diye lütfen kapat Allah aşkına iyi akşamlar
Daha ne yazarsan yaz cevap yok yetti vaktim bitti işime bakamadım bile
abi 176ymışsın ayskkabıyla 178-179 ve uzun bi boy gayet 158im 178 kuzenim benden baya uzun ve öyle biri olsa tabiki bakarım absürd bi kısalığın olsa neyse de ortalama üstüsün daha ne
Kendim için değil de genel için sormuştum daha çok. Peki 1.70 boyundaki bir erkek için ne düşünüyorsun onların şansı var mı?
170 se biraz yakışıklılığı ön plandaysa hemen düşerim ama tipini beğenmediysem olmas
Ben 1.73um benimle aynı boyda olması canımı sıkmaz ya 1.50 boyundaki kızların 1.80 takıntısı hep
Eder niye etmesin, 1.53 boyumla uzun mu arayacağım birde?
En çok uzun arayan siz 1.53 ler böyle de bir gerçek var ama
yoo alakası yok ben 1.75 boyunda bir insanım eski sevgilim (19) 1.67 boyundaydı kendi kendine triplenmeye başlamıştı bir baktım ayak tabanlığı almış ama komik olan şu ki beni aldattı o yüzden uzun kısmetim olursa bu topa girerim
O boyla sevgili bulup aldatması mucize resmen
daha bir iki gün önce istek atmış bir de utanmaz
Ben 1.76 yım beni kabul eden kız olsa öper başıma koyarım herife bak o boyla bulup aldatıyor
1.76 küçümsenecek bir boy değil ki
bana kalırsa mazeret
18 i bilmemde yaş 25 olunca kızlar boya bakmıyor
Eder eder öyle dehil canım yerine boyle koyulur öyle ihanet edilmez ,,,,
niye kabul etmeyelim ki çok saçma. Tek kriter 180 üstü olması mı
Tek değil ama ilk
İlk kriterim değil boy. Boyum uzun olmasına rağmen ben önemsemiyorum bunu.
Peki daha önce 1.80 den kısa sevgilin oldu mu
Oldu. Boyum 170 olmasına rağmen takılmıyorum. Benden biraz da olsa uzun olsun yeter.
Ksrdeşim boyun kısaysa zengin ol bak bakim engel kalıyor mu. Boyun uzun olduğunda paran yoksa yne zengin ol. Boya bakmıyorlar paraya bakıyorlar
Eder neden etmesin ki.
Kızlar uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor
Uzunlara göre daha az şanslı 👍🏻
Kısa uzun farketmeden kızların kısa erkeklere tavrı aynı
Olayın boyla ilgisi yok
Çoğu kızın boy kriteri var ama
Kızın boyuna göre değişir.
Eder niye etmesin
Erkek kızın kendisinden uzunsa ve uyumluysalar her açıdan, kız dönüp de ayrıca boya takılmaz.
1.75 e kadar sorun yok bence
Şu boy takıntısı cidden aşırı saçma
Vardır
Vardır demek olmaz var mı yok mu
Var.