Olur olmasına da , nedir bu atanma ve iş saplantisi onu anlamıyorum iş güç evlendikten sonra da olur evliliği işten güçten dolayı ertelemenin anlamı yok.
Bu düşünceler den dolayı evlilikler o kadar zorlaştırıldı ki neredeyse evlilikler yok denecek kadar az yaşanır oldu.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu zamanda normal evlenme yaşı artık 30 çıvarı. 30 dan önce evlenenlere erken evlenmişsin diyorlar. Senin için tam evlenme zamanların gelmiş.
Ama evlenmiş olmak içinde evlenilmez. Tamam, insanın ailesinin ve çocuklarının olması iyi bir şey. Ama eşin ile anlaşamazsan dünya sana zehir olur. Çünkü, evlilikte en büyük sorumluluk bayanın üzerinde ve bayanın bu yükü kaldırabilmesi için mutlaka eşini sevmen lazım. Aşık olmak değil, sevmek çok önemli. 😊😊 yoksa dünya sana zehir olur. Keşke evlenmeseydim bile dersin.
Sen belliki çok iyi bir insansın ve seni hak edecek, o büyük kalbini sevgi ile dolduracak bir erkek’e şans vermeni öneririm.
Bu arada biraz çekingen bir insansın ve bu yüzden pek erkek arkadaşın yok değil mi?314 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerinize katılıyorum. Yani evlenmek öyle kolay değil. Çekingen olabilirim belki
- +1 yıl
Bende daha evlenmedim. Bu işler aceleye gelmez ve tam emin olman lazım. Aşktan bahsetmiyorum sevgiden bahsediyorum. Eğer seversen bazı kötü huyları bile gözüne hiç görünmez. En önemli şey sevgidir.
Bu arada çekingenlik bir erkek için çok olumsuz bir özellikken bir bayan İçin çok olumlu bir özelliktir. Bu çekingenin İnan ki erkeklere aşırı çekici gelir. 😊😊
İş konusunda kamuya atandım galiba değil mi? 😊😊
Kalbinin sesini dinle ve seni hak eden erkeklere şans vermeni tavsiye ederim. 😊😊 iyi bir insan olduğun İçin iyi insanları hak ediyorsun 😊😊
Soran+1 yılYaa çok güzel konuşuyorsunuz.☺️ Evet kamudayim... Umarım sizinde benimde karsimiza iyi insanlar çıkar
- +1 yıl
İnşallah ama bu zamanda iyi bir evlilik için iyi bir insan bulması gerçekten zor.
Hem iyi bir insan olacak hemde anlaşacaksın. 😊😊😊😊
- +1 yıl
Eğer karşındaki ile keyifli zaman geçiriyorsan işte o zaman hayat çok keyifli olur. 😊😊
- +1 yıl
Bence insanın evlilikten en büyük beklentisi çevreye hava atmak değil, mutlu olmayı istemek olması diye düşünüyorum.
Soran+1 yılEvet bu zamanda çok zor öyle birini bulmak. Yani eğlendiğin yanında rahat hissettiğin kişiyle evlenilir
- +1 yıl
Artık insan bu yaşlarda hayattaki en önemli şeyin huzur olduğunu anlıyor ve huzur arıyor insan. 😊😊
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yıl😊
- +1 yıl
Aynı Fikirde olduğumuza sevindim efendim 😊😊
- +1 yıl
Son sözüm ise 30 yaşlar bir bayanın en güzel yaşları ve evlenmek için geç de değil 😊😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim gizlicik 😊😊
Her yaşta evlilik olur.
Evliliğini acele getirmeye gerek yok. Çocuk yapacağım, evleneceğim diye acele eden birçok kadın yanlış tercih yapıyorlar, flört dönemini kısa tutuyorlar, "evlenince geçer" deyip geçiştiriyorlar.
Hayatına alacağın kişiyi defalarca kez ölçüp tartmak bence mantıklı bir hareket.
00 Yorumla
+1 yılAynı yaştayız, mesleğinin aşk hayatına asla dahil olmasına izin verme. Evlilik meslek ile alakalı bir şey değil. Birbirini seven iki insan olduktan ve huzur dolduktan sonra, bir şekilde maddiyatın üstesinden gelirsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Maddiyatın üstesinden biraz zor gelinir onlar eskidendi toz pembe nasıl görüyorsunuz bazi seyleri
- +1 yıl
@NaneLimon__ Maddiyatın üstesinden gelmekten kastım elinde olanla yetinmektir. Demek istediğim ikiniz bir olduktan sonra zengin olursunuz değil. Ama şunu unutmamak lazım, parayla bir ilişki satın alamazsın, ama güzel bir ilişkinin verdiği huzur ve güçle para kazanma hırsını canlı tutabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılZor değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen toplumun baskısından 22 yaşımda evlendim. Gelen gecen sürekli,"Ne düşünüyorsun amacin ne evlenmeyipte napican. İşte, "yaşitlarin çoktan evledi çoluk çocuğa karıştılar. Diye diye. Bende hiç tanımadığım hakinda en ufak bir fikrim bile olmayan biriyle evlendim. İnadına yaptım bunu. Mutsuzum desem yalan olur çokta seviyorum eşimi. iyi biri. Ama hayellerim vardı benimde amaçlarm vardı bunllar yarım kaldı. Yani kaderimde varsa her türlü beni bulurdu. Seninde öyle Neden zor olsunki. Tam zamanı işinde var. bazilarin hayali..😊
13 Yorumla
Soran+1 yılBanada çevre baskı yapıyor. Ne kaale almaya calissamda insanın canı sıkılıyor. Ama olsun en azından eşini seviyorsun 😊
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle.😊 Umarım sende sana değer veren çok seven, senin seveceğin biriyle karşilaşirsin.😊
Soran+1 yılAmin çok sağol ☺️
+1 yılBenim bir yakınım 34 ünde evlendi. Her şeyi tam biri olmasına rağmen o yaşa kadar evlenecek düzgün bir kimse bulamamıştı. Ama şu an öyle düzgün birini buldu ki; bunca geçen yalnız yıllarını bile unuttu, ikiz gibiler şu an. Hiç üzülmeyin nasibinizin kolay ve güzel olması için hep dua edin ve evrene güzel enerji yayın. Hiç bir şey zor değildir. Ölümden ve yaşlılıktan başka herşeyin çaresi varmış. Geçmiş erkenmiş şu an önemli değil. Kendinizi sevin ve insanlara bunu hissettirin. Özgüvenli bir bireyin yaydığı o aura uzaydan bile görünenilir bence.
22 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne güzel. İnşallah bende iyi birini bulurum. Bu yazın umitlendirdi 😊
- +1 yıl
İnşallah 🙏 umudunuzu hiç kaybetmeyin
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlilik bir karar alma sürecidir sadece. Hiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz. Akl-î selim bir yaştasın ve olgunluktasın. İnsan bu yaşlarda daha mantıklı ve emin düşünceler içerisinde olur. Yani ne aradığını bilirsin
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez20 Yorumla
+1 yılzor değil..
birkaç yıl çalıştıktan sonra kafanıza uygun kalbinize değen birisiyle evlenirsiniz umarım10 YorumlaAslında kadın için de çok zor bir yaş değil. Tam zamanındasınız. Sadece çocuk düşünüyorsanız biraz acele etmekte fayda var.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk konusunda kararsızım
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşadığımız yüzyılda insanlar bedenen daha erken fakat aklen daha geç olgunlaşıyorlar. Evliliği etkileyen faktörler para ve makine merkezli uygarlığa paralel olarak arttıkça evlenme yaşı da artıyor. Evlendikten sonra 4 çocuk doğurmayacaksan 30 çok makul bir yaş.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir veya iki düşünüyorum
- +1 yıl
Güzel yorum 😊👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim iş 35 te oldu 36 da da koca neden zor olsun seçici oluyorsun sadece olay bu
36 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya aşık olmak istiyorum galiba
Soran+1 yılSizinkide iyiymiş mutluluklar
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler önce mantık evlilği yaptım ama sonradan sevdim
- +1 yıl
Ne is yapıyorsunuz 24 yaşındayım uni hazirlaniyorum sürekli gec kaldin perileri dolasiyor beynimde
Soran+1 yıl@NaneLimon__ memurum. Yok be 24 küçük henüz
- +1 yıl
Geçici dedgin şey hayat akıp gidiyor bence geç bir yaş erken evlenmek avantajlıdır ama herkesin hayat şartları aynı değil her şey parada değil kariyer meselesi vardır askerlik meselesi vardır vardır oğlu vardır ama erken evlenirse daha coskulu heyecanlı olur her şey çünkü şöyle düşün 40 yaşından sonra kadın menopoza girer erkek 50 yaşından sonra antropoza girer evlilik yanlış anlama ama neticede cinselliği meşrulastirmaktir bir diğer konu aile konusu 36 yaşında evlendin en erken 37 yaşında çocuğun olur sen 60 yaşında geldiginde çocuğun 23 yaşında belki üni öğrencisi hayata bile atilamamis olacak belki 60 yaşında vefat edeceksin torununu goremiyebilirsin bunları düşünmek gerek lütfen yanlış anlama senin nezninde konuşmuyorum ama gerçekler bu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaramsar olma demek ki her şey yoluna girmeye başlamış...
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
- +1 yıl
inş...
+1 yılhayır 30yaş genç bi yaş ki bence asıl 30dan önce evlenilmemeli
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evlenmek zor değil ancak Kadında yaş ilerledikce Kadının her açıdan iyi bir erkek bulma ihtimali düşüyor. Gitgide çar çöp adamlara kalıyor. Mesele bu aynı yaş bandında erkek için tam tersi oluyor. Genç buluyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için zor, güzellik gitmiş oluyor. Erkekler için kolay. Gerekli birikimlerini yapmış oluyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma 25 gibi gösteriyorum
- +1 yıl
Tabi kadınlar hep òyle kandırır kendini.
Soran+1 yılAma öyle çevremdekiler yalan mı söylüyor.
- +1 yıl
Evet.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenirsin evlenirsin o kadar takılma yani... 30 yaş normal artık geç kalınmış değil
11 Yorumla
Soran+1 yılYok takmıyorum normalde
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bence geç değil bende 33 yaşındayım daha işimi de eşimi de bulamadım hâlâ inancım ve umudum var
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursunuz
+1 yılHayat yaşam tarzı sart derken vakit geçiyor aynı durum dua et rabbim hayırlı insan çıkarsın rabbim kötüye fırsat vermesin güzellik görsellik önemi yoktur insan olması lazım merhamet sahibi adaletli insan çıkarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin 🤲
- +1 yıl
Dua ediyorum bu gece inşallah namaz kılarken dertleşmek isterim uygun görürseniz yanliş anlama yın
+1 yılDul olmuş olsan bile teklif eden çok oluyo. hic öyle düşünme..
asıl bu yaşlari istiyolar daha olgun olunan yaşlar çünkü.21 Yorumla- +1 yıl
Yanılıyorsun her erkek 25 yaşından küçük olsun ister karısı ama 20 22 yaş arası ister kadını zaten normal olanı kadın için 22 erkekicin 25
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de öyle düşünürdüm bir kaç hafta önce ama 30'undan sonra evlenen kadınlar da çok. Zamanı gelince olur, karamsar olma.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBence zor. Ama erkek için. Malum, kızlar erken yaşta evleniyor. Mesela ben. Evlenmeui düşünüyorum ama benden 10 yaş küçük biriyle değil. Yani 30 yaşında bekar bulmak zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler için zor. Ama kadınlar her türlü bulur birini.
17 Yorumla
Soran+1 yılBence de tam tersi
- +1 yıl
Görüş sahibine katılıyorum erkekler için daha zor
- +1 yıl
Bence tam tersi erkek bulur erkek 30unda filinta gibi olur kadın 30 da yıpranmış olur üstelik kadın 30dan sonra doğurganlığı azalır erkek niye 30dan büyük kadin alsın ki ha 50 yaşındaki erkek 30 35 yaşındaki kadına bakar 50 yaşındaki erkeginde 2 inci evliliği olur o 30 yaşındaki erkek 24 25 yaşındaki kıza bakar hata daha küçüğüne bakar
- +1 yıl
Erkeğin 65 yasindada çocuğu olur ama kadının 35 dedimi işi bitti çocuğu olmaz ya da zor olur
Soran+1 yıl@Unslserkan abartma istersen 40 indan sonra çocuğu olan çok kişi var
- +1 yıl
Vardir ama tüp bebek yoluyla veya başka yolla yani normal yollarla çok az vardır
Soran+1 yıl@Unslserkan yok ya normal oldu işte. Tüp bebek vs. yoktu
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ama beklentileri yüksek tutmaya ve de her şeyi kafaya takmaya daha yatkın olabiliyor insanlar. O yüzden biraz daha zor olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılevet zorlasıyo secmek sorumluluk almak zorlasıyo maalesef
10 Yorumla
+1 yılBı kaç sene içinde elini çabuk tutarsan iyi edersin
10 Yorumla
+1 yılMerak etme herkes ancak 30 buluyor işi sonra evleniyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği yap sonradan seversin aşk meşk yalan
10 Yorumla
+1 yılZor değil zaten erken evlenen kalmadı pek malum ekonomik durumdan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden zor olsun bende bekarım tercihlerim bu şekilde oldu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek için sorun olmuyor ama kadın için 30'dan sonra doğum zorlaşıyor..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. niye zor olsun uyum kaf dengi olunca benc sorun olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenirdim. sahsen benden büyük. olmadigi sürece
10 Yorumla
+1 yılKader kısmet cancazim hayırlısı olsun hakkinda
10 Yorumla
+1 yılBir kadın için 30lu yaştan sonra evlilik zor değilde sıkıntı olur
11 Yorumla- +1 yıl
Anladın sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 32 yaşında evlendim. Hayatımı yaşadım, mesleğimi elime aldım. Siz de hayatınıza bakın. Kim ne demiş hiç önemli değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılRuh eşini nerede ne zaman bulacağın belli olmaz
10 Yorumla çevremdeki birçok kadın 30 unda evlendi. Bir tanesinin şu an iki çocuğu var 35 yaşında. Yapsa üçüncü olacak. Yeter ki sağlıklı ol ve hayatını kurtarmış ol. Gerisi teferruat.
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Güzel yorum
+1 yılEvlenmek bir amaç mı hayatında bence şart değil yani.
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo değil olsaydı zaten 30 a kalmazdim
- +1 yıl
İstediğini bulamamışsındır belki.
Soran+1 yılGaliba biraz da öyle
- +1 yıl
Bir süre sonra seçicilik seviyesi epey arşa çıkıyor.
Soran+1 yılEvet maalesef oda var
- +1 yıl
Ben akışına bıraktım artık.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. asıl bu saatten sonra kolay iş güç sahibi kadınlara daha çok düşüyo erkekler :D
10 Yorumla
+1 yılModern cag bunu gerektiriyor zaten. 30dan onceki evlilikler erken sayılıyor artik
10 Yorumla
+1 yılDeğil. İstedikten ve şartlar el verdikten olduktan sonra neden zor olsun ki. Yeter ki önünüze yaş gibi engeller koymayın.
20 Yorumla
+1 yılDeğil bence ama seçicilik artiyo
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel evlenelim kız
Ben de 31 im:)) 😀 şaka maka, nasip bu işler
Kafana takma.. İş ortamı, çevre vs bi şekilde olur
Umarım mutlu olacagın biri çıkar karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzor degil ama artik radar gibi acik olman lazim atik olman lazim kosup bilman lazim !!!
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar açık değilim maalesef. Ki zaten çok becerikli değilim o konularda
+1 yılNe yönden zor mu mesela?
12 Yorumla
Soran+1 yılHani şey diyorlar erkekler 30 yaş altıyla evlenirler. Ne kadar doğru bilemiyorum ama
- +1 yıl
Öyle bir şey yok, vakti geldiğinde evleniyorsun. Önemli olan doğru kişiyi doğru zamanda bulmak.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGönlündeki neyse o olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkürler 🙏☺️
+1 yılNe is yapiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılMemurum
+1 yılBende bekarım nafile bende bulamadım ve bu haldeyim desem yeridir sürekli olarak ben maglubum
10 Yorumla
+1 yılZor değil tabiki ama çocuk yapmak için geç kalabilirsin bunun stresi düşüncesini seni esir almaz umarım
10 YorumlaHayır neden evlenmeği bir zorunluluk olarak görüyorlar?
10 Yorumla
+1 yılArtık ideal olan yaşlar zaten 20lerin sonu 30ların başı.
10 Yorumla30 yaşında ılk ış nasıl bır kafa bu anlamadım sorabılırmıyım bu zaman kadar naptın
010 Yorumla
Soran+1 yılAtanamadim ne yaptim
Soran+1 yılPardon siz ne iş yapıyorsunuz acaba
Soran+1 yılBu tarz konuşmaya tanışma sağlanır mı
Soran+1 yılErken evlenmek istemedim. Hatta 20 li yaşlarda hiç düşünmüyordum evliliği
Soran+1 yılKpss çalıştım. Bazen işte çalıştım
+1 yılBilemem nasip erkek için olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Oooo 30 yaş kadın beli kirilacagi saat ay basin olalı 15 sene olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılZorlaşabilir eğer daha gazla geç kalırsan.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYo tam zamanları çok geç değil
11 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım mı
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Zor erkekler evlenmek istemiyor artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılher iki cins için de en uygun yaş otuz
10 Yorumla Hayırlısı olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir
10 Yorumla
+1 yılDeğil değil nasip diyoruz hep
10 Yorumla
+1 yılAsıl 30 da evlilik daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılHayır zor değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. Evlenirsin bisi olmas
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?