Aldatıldım fakat elimde kanıt yok, inkâr ediyor. Direkt engellesem mi yoksa son sözümü söyleyip mi engellesem?

Gizli Üye
Sevgilimden 3 aydır cevap alamıyordum sürekli iyi değilim diyordu. Uzak mesafe ilişkimiz vardı. Sonunda geri döndü ve benden çok özür diledi ve ilişkimizi bitirdi. Benimle güzelce konuştu fakat birçok sorularıma geçiştirici cevaplar verdi. Ben aptal yerine koyulmuş, ihanete uğramış gibi hissediyorum çünkü hayatında yeni biri olduğu çok net ve bu kişiyi de bitirmeden önce hayatına almış, bu da benim için net aldatmaktır. Bunu inkâr ettiği için şimdi ne olacak diye sordum o da bunu zaman gösterecek dedi. Konuşmamız bitince ne kendine iyi bak hoşçakal dedi ne de görüşürüz dedi, engel falan da yok.
Arkadaşlar bu yaptığı acayip zoruma gidiyor artık istemiyorum diye 3 ay önce bitirseydi sorun olmazdı acımı yaşayıp hayatıma devam edecektim. Ben onu gerçekten çok yanlış tanımışım dürüst iyi biri olduğuna inanmıştım. Beni aptal yerine koyması, yalan söylemesi, uzaklaşarak iyi değilim diyerek beni oyalaması ve kendiliğimden gitmemi umması büyük bir haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. Bir yandan engeli bas kızım diyorum, bir yandan da her şeyi bildiğimi farkında olduğumu söylemek istiyorum çünkü son konuşmamızda kafam yerinde değildi ve ona hakkımı bile helal ettim. Kafam yerinde olsaydı çok farklı konuşacaktım bu da içimde kaldı.
Ona hiçbir şey yazmadan mı direkt engellesem yoksa her şeyi bildiğimi ima ederek son sözlerimi söyleyip mi engellesem?
Aldatıldım fakat elimde kanıt yok, inkâr ediyor. Direkt engellesem mi yoksa son sözümü söyleyip mi engellesem?
15 Cevap