Sevgilimden 3 aydır cevap alamıyordum sürekli iyi değilim diyordu. Uzak mesafe ilişkimiz vardı. Sonunda geri döndü ve benden çok özür diledi ve ilişkimizi bitirdi. Benimle güzelce konuştu fakat birçok sorularıma geçiştirici cevaplar verdi. Ben aptal yerine koyulmuş, ihanete uğramış gibi hissediyorum çünkü hayatında yeni biri olduğu çok net ve bu kişiyi de bitirmeden önce hayatına almış, bu da benim için net aldatmaktır. Bunu inkâr ettiği için şimdi ne olacak diye sordum o da bunu zaman gösterecek dedi. Konuşmamız bitince ne kendine iyi bak hoşçakal dedi ne de görüşürüz dedi, engel falan da yok.
Arkadaşlar bu yaptığı acayip zoruma gidiyor artık istemiyorum diye 3 ay önce bitirseydi sorun olmazdı acımı yaşayıp hayatıma devam edecektim. Ben onu gerçekten çok yanlış tanımışım dürüst iyi biri olduğuna inanmıştım. Beni aptal yerine koyması, yalan söylemesi, uzaklaşarak iyi değilim diyerek beni oyalaması ve kendiliğimden gitmemi umması büyük bir haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. Bir yandan engeli bas kızım diyorum, bir yandan da her şeyi bildiğimi farkında olduğumu söylemek istiyorum çünkü son konuşmamızda kafam yerinde değildi ve ona hakkımı bile helal ettim. Kafam yerinde olsaydı çok farklı konuşacaktım bu da içimde kaldı.
Ona hiçbir şey yazmadan mı direkt engellesem yoksa her şeyi bildiğimi ima ederek son sözlerimi söyleyip mi engellesem?
Arkadaşlar bu yaptığı acayip zoruma gidiyor artık istemiyorum diye 3 ay önce bitirseydi sorun olmazdı acımı yaşayıp hayatıma devam edecektim. Ben onu gerçekten çok yanlış tanımışım dürüst iyi biri olduğuna inanmıştım. Beni aptal yerine koyması, yalan söylemesi, uzaklaşarak iyi değilim diyerek beni oyalaması ve kendiliğimden gitmemi umması büyük bir haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. Bir yandan engeli bas kızım diyorum, bir yandan da her şeyi bildiğimi farkında olduğumu söylemek istiyorum çünkü son konuşmamızda kafam yerinde değildi ve ona hakkımı bile helal ettim. Kafam yerinde olsaydı çok farklı konuşacaktım bu da içimde kaldı.
Ona hiçbir şey yazmadan mı direkt engellesem yoksa her şeyi bildiğimi ima ederek son sözlerimi söyleyip mi engellesem?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benzer durum yaşadım bende. Sözde moreli bozukmuşta kafa dagitiyormuş... gerisini dinlemedim engelledim direkt. Tahmin ettiğim gibi de çıktı her şey zaten. Adam yerine koyup hiç ugraşma engelle gitsin , sen yoluna bak arkanda bıraktığın kanı bozuklar umrunda olmasın
Selam,
Gerçekten aldatılmış olan biri olarak söylüyorum;
Bunlara bisey demeye gerek yok muhatap olma bas engeli sil kafandan... Anlıyorum zoruna gidiyor... Ne kadar gidebilir ki zoruna ben evliyken oldu ve net bir şekilde afedersiniz s... ettim gönderdim tek celsede boşandım... Lanet olsun öyle insanlara muhatap olmaya değmez yani...
Bilmiyorum daha nasıl anlatayım... Ama şu da bir gerçek siz yine bildiğinizi yapacaksınız aman yanlış bisey yapmayın derim o kadar...
Saygılar...
Gerçekten çok üzüldüm. Evli olupta ihanete uğramak.. umarım hayatınızda iyi güzel kalpli insanlarla karşılaşırsınız.
İnşallah... teşekkür ederim ama ben sanki inancımı maalesef kaybettim... :/ (cevaplayan burada İyi güzel kalpli insandan bahsediyor :) )
Teşekkür ederim. Sizi inancınızı kaybetmeyin.
:) Çok iyimsersiniz teşekkürler... Ama maalesef elimde değil yanilmiyorum da maalesef 😞
Uzak mesafe saçmalık ama :) iyi yapmış bitirmekle. ezik gibi görmediği öpmediği biriyle aşk mı olur
Ezik gibi görmediği derken?
Çaresiz bir ezik ancak görmediği yanında olmadığı biriyle sevgiliyim diye kendini kandırır
Ha yanlış okumuşum. Ya evet çok haklısın ben de öyle düşünüyorum. Buluşmak için hep ben çabalamışım..
Ne demiş Serdar : Adam gibi yürekli ol çık karşıma bak yüzüme unuttum de aldattım de bağır yüzüme
Hic takma Allah'tan bulur
Allah onu bildiği gibi yapsın
Amiin
Çok çok amin
Bence ağzından itiraf alıp öyle engelle.
Hiçbir şekilde itiraf etmiyor. Bu yüzden de emin olamıyorum ama aylarca çevrimiçi olmayan adam şimdi sabahlara kadar çevrimiçi. Bunu söylediğimde kankamla konuşuyorum diyor. Nerde görülmüş bir erkeğin bir erkekle 7/24 wp üzeri iletişim içinde olması. Bunu sevgiliyken benimle yapıyordu.. belli ki hayatında şimdi yeni biri var ve bu durumlar bitirmeden önceden başlamıştı.
Eğer bana itiraf edersen seni affedeceğim de. Eğer yalan söylemeye devam edersen ayrılırız de. Ama iki türlü de ayrıl.
Ya zaten bitti, bitirdi. Sevgili değiliz artık. Son konuşmasını yaptı hayatımda şu an kimse yok ve istemiyorum dedi.
Benim sorum; direkt hiçbir şey demeden engellesem mi yoksa son sözümü söyleyip her şeyi bildiğimi farkında olduğumu söyleyip mi engellesem?
Eğer böyle dediyse son söz söyleme. Amacın acı çekmesi değil mi? Ama öyle yazarsan kuyruk acısı gibi duracak.
Bana kendisini dürüst gösterip aldatanları kınaması sonra korkak gibi yalan söyleyip uzaklaşarak ilişkinizin bitmesini umması gerçekten acayip zoruma gidiyor. Son konuşmamızda da güzelce konuştuk fakat şimdi nasıl manipüle edildiğimin farkına vardım. Ona hakkımı helal ettim. Gerçekleri bilseydim eder miydim bunu ya? Yaptığı bu şerefsizliğin farkında olduğunu söylesem ve bu yüzden artık engellediğimi söylesem kuyruk acısı gibi mi durur. O kendini şimdi iyi hissediyor çünkü hâlâ onun iyi biri olduğuna inandığımı düşünüyor. Kendine bir açık kapı da bıraktı. Ne hoşçakal dedi ne de görüşürüz. Zaman gösterecek dedi. Bu belirsizliğe son vermek istiyorum, zaten böye bir karaktersizin hayatıma hiçbir yeri yoktur.
Anladım o sakince konustuysa sen daha sakin bir şekilde artık seninle herhangi bir gelecegimiz olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden bana ilerde yazmani ya da benle iletişim kurmani istemediğim için seni engelliyorum yazabilirsin. Bu daha fazla sinir eder. Diğer türlü senin hayal ettiğin gibi olmaz. Yine de sen bilirsin.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Kendini üzme önemli olan o. Daha iyiler ile karşılaşmanı dilerim.
Hiç bisey yapma umursamamak en güzel cevap
Masum olduğunu düşündüğümü sanıyor. Her şeyin farkında olduğumu bilsin istiyorum. Vicdan azabı çeksin istiyorum.
Tamam bekle 30 gün hiç bisey yapma ölü taklidi yap 31 ci gün çok değil 3 kelime yaz engelle. Daha etkileyici
Cunki belli olmaz o tekrar bir adım atabilir sana o yüzde 1 ay bekle
Vicdan azabı çekmez erkekler
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Zaten aklımdan geçen de bu. Biraz bekleyip ondan sonra engelleyeceğim.
En etkileyici 3 kelime ne olurdu?
Özele bak
youtube.com/shorts/lyK52MVR7JA?feature=share
Bunu söyle engeli bas bende yapcam aynini
Teşekkür ederim
Bence bir şey yapma ama son sözü söylemek içinde kalacaksa söyleyip öyle engelle. Üff iki günlük dünyada içinde kalmasın
Eminsen aldattigina engelle
Onu zaten yapacağım da. Sorum; direkt mi engellesem yoksa son sözümü söyleyipte mi? Benden kaç kez özür diledi fakat her şeyi inkâr ediyor ben de bunu kendime yediremiyorum. Belli ki kendisi de hatasının farkında ama her şeyi inkâr ediyor işte..
Olan olmuş bitir işini
Son sözünü söyle öyle engelle Ağzıma geleni say
hemen engelle başka kucaklara at kendini.
Cann nasıl istiyosa
Engelleme
Neden?
Affetme Ama engelleme
Ne fark edivek