Aşk İlişkileri Erkekler de ilk buluşmada "ne giyeceğim ben" derdine düşüyor mudur? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Erkekler de ilk buluşmada "ne giyeceğim ben" derdine düşüyor mudur? #mutlugünler :) :) :) Erkekler de ilk buluşmada "ne giyeceğim ben" derdine düşüyor mudur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ben düşmüyorum. Çuval giysem yakışır 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Düşmüyordur. onlar kızlar kadar özenmiyor 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl hayır kafamda bir kıyafet oluşur onu giyerim direk 1 0 Yorumla
SanırımDeliyim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Emin ol umurlarında bile değil. Dolabı açıp bir tane kıyafete elini atıp üstüne geçiriyordur. Çok date'im oldu öyle. A*tallar ya 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sanmıyorum. Kot t-shirt çekip saçlarını tarayıp geliyorlar 1 0 Yorumla
BettyBett Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Eski sevgilimle ilk buluştuğumuzda şey demişti evde bunları buldum ama kötü olmamıştır inşallah 1 3 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bu erkekler niye böyle acaba 😃 Yorumla BettyBett +1 yıl Yani biraz sana olan saygısını gösterir ben çok özenmiştim oysa öyle dedi zaten gitti sonra bana hiçbir zaman saygısı da olmamıştı zaten peki sen bu bilgiyi napcan olsun içimi dökesim geldi dhdhdhdh Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl İyi yaptın 😃😃 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Eee yani annem sağolsun biriken kıyafetlerimi 2 hafta makina içinde tutunca ne giyecem ben diyorum 1 5 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Annen : evlen de karın yapsın o zaman Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Annem; evlenmiceksin 😬 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Annen : ben öyle şey demem gelin isterim torun isterim bıktım senden Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Annem bakmaz torun hergün çocuk kovalıyor dışarda 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃😃 torunlar evlattan bile kıymetli bakar bence 😃 Yorumla
ahqqowp20 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ben bir keresinde toz pembe kısa hoş bir elbise giymiştim saclar fönlü falan makyaj çanta. Onun geldiği kombin ise siyah tişört, gri eşofmandı... 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Tam terketmelik 😃 Yorumla ahqqowp20 +1 yıl Of aldattı beni zaten:( Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. :) doğada ne güzel bu konu hayvanlarda erkekler daha süslü… daha albenili…. Şaka bi yana bence düşünen biri önemseyen biridir bu da olması gereken… :) 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Beğenilme arzusunda olan hep erkekler :) Yorumla
ozgurdersiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kadınlar bunu kendilerine neden dert ettiğini öğrenebilir miyim 1 3 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Güzel olmayı severiz Yorumla ozgurdersiniz +1 yıl Kadın olarak zaten güzelsiniz çabanız beyhude efenim Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Teşekkürler.. Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yoo.. Sanayiden çıkıp gidiyom ben 😄#Vesselam 1 3 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Tam tc erkeği tam 😃 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rahat ol giy günlük giydigini kimse seni abiyeyle beklemez😂 1 5 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Eşofmanla mı çıkayım yani Yorumla İk4126 +1 yıl Şimdi moda degilmi üstünede crop giy tam moda işte sanki iş görüşmesine gidecen resmiyete gerek yok 😂 Yorumla İk4126 +1 yıl Ama güzel giyinmek ilgi ceker güzel giyin Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ben modanın kölesi değilim basmakalıp kombinler yapmam Yorumla İk4126 +1 yıl 😂😂😂 Ama şöyke kot üstüne swıtişört giy yeter moda degil bu sıradanlik Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Evet düşüyoruz ayrıca parfüm konusunda da aynı şeyi yaparız :D 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Erkek parfümleri niye o kadar güzel ya Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Kadınların bazılarıda erkek parfümü kullanır zaten Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl kadınlar her yere giderken bunun derdindeerkekler için telaşa düşmezler:D 1 3 Yorumla nedennnFASULYE +1 yıl kız kıza buluşmalarda daha çook ne giycem derdindesiniz Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Evet rekabeti severis Yorumla nedennnFASULYE +1 yıl cahilce bir rekabet Yorumla
Mühendisissst Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her insanın beğenilme kaygısı vardır ama erkekler sadece ilk buluşmada değil genelde zaten bu derde düşmüyorlar biz her gün ne giyeceğiz derdindeyiz 1 0 Yorumla
Müdrik Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Ha ha ha loser lar düşünüyor olabilir. Ben koyu renk eşofman giyiyorum her yerde. Çok rahat oluyor. 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Düşmüyorlar , o yüzden bu konuda kendinizi bu kadar helak etmeyin 1 0 Yorumla
karal Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. pantolon gömlek veya t-shirt mont ve ayakkabı zaten kombinlik bi olayımız yok kadınlar gibi 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. evet ama bu düşünce 15 dakka falan sürüyor dolaptan bişeyler buluyorum 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ne giyeceğim diye bir dert mi olurmuş ya bi bırakın bu işleri. 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet bende oluyor hatta buluşmaya gitmeden önce berbere giderim 1 0 Yorumla
minyonnhemşireee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl zannetmiyorum çünkü bi tişört veya sweat ve pantolon giyseler bile tatlı oluyolar ahasjah 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ne giyineceğim derdim yok, gardolabımda sıfır onlarca kıyafet var giyiniyorum ve özenle çıkıyorum. 1 0 Yorumla
fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Genelde özen göstererek giyiniyorum zaten, o yüzden derde düşmüyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nu kızların hiç derdi yok mu sirekli sevgili aşk erkek peşinde 1 11 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yok ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir ben iş para kovaliyorum sanırım Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Sal biraz bi daha bu yaşlara gelmeyeceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek ben çalışmak zorundayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mecburum baba veya annem bakmıyor bana Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Çalış tabi ki de çalışırken hayatı kaçırma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat çoktan kaçtı Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yakala mutlu ol hakediyorsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç olmadım olmamda Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl İnş çooook mutlu olursun böyle sanki bulutların üstündeymişsin gibi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah Yorumla
parantezicinde Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl İlk buluşma olmuyor ki Duygularım darmaaadağınnnn anlayaamazsıııın...🥺 1 0 Yorumla
Psithurism Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kadınlar kadar olmasa da, onlar da ne giyeceği konusunda eminim ki kararsız kalıyorlardır. 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence hayır ajuqiqjgduwffs 2 0 Yorumla
sessizlikveyalnizlik Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yok standart ne varsa hoşuma giden giy gitsin 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ne bileyim, düşen de vardır düşmeyen de vardır. 1 0 Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yooo bir sweat bir eşofman tamam dhshsj 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Genelde düşmez 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Biraz oluyor ama kızlar kadar değil 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Derde düşerler ne giycem site dkjsjd 1 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Ben genel olarak hep düşünüyorum 1 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. hayır... temiz ve sağlam bir şey bulalım yeter... 1 0 Yorumla
hwjdkkwl828 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kadınlar kadar umursadıklarını sanmam 1 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Düşüyor tabi düşmez mi 1 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben normal dışarı çıkarken bile düşüyorum bu derde 1 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. İllaki sizin kadar olmasada 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bilmem hayatımda hiç ilk buluşmam olmadı 1 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yok düşmüyoruz olur mu ayı dert bizde de var 1 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sizin gibi o denli dert etmiyoruz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Ben düşmüyorum. Çuval giysem yakışır
😃😃
Düşmüyordur. onlar kızlar kadar özenmiyor
hayır
kafamda bir kıyafet oluşur onu giyerim direk
Emin ol umurlarında bile değil. Dolabı açıp bir tane kıyafete elini atıp üstüne geçiriyordur. Çok date'im oldu öyle. A*tallar ya
😃😃😃
Sanmıyorum. Kot t-shirt çekip saçlarını tarayıp geliyorlar
Eski sevgilimle ilk buluştuğumuzda şey demişti evde bunları buldum ama kötü olmamıştır inşallah
Bu erkekler niye böyle acaba 😃
Yani biraz sana olan saygısını gösterir ben çok özenmiştim oysa öyle dedi zaten gitti sonra bana hiçbir zaman saygısı da olmamıştı zaten peki sen bu bilgiyi napcan olsun içimi dökesim geldi dhdhdhdh
İyi yaptın 😃😃
Eee yani annem sağolsun biriken kıyafetlerimi 2 hafta makina içinde tutunca ne giyecem ben diyorum
Annen : evlen de karın yapsın o zaman
Annem; evlenmiceksin 😬
Annen : ben öyle şey demem gelin isterim torun isterim bıktım senden
Annem bakmaz torun hergün çocuk kovalıyor dışarda 😂
😃😃😃 torunlar evlattan bile kıymetli bakar bence 😃
Ben bir keresinde toz pembe kısa hoş bir elbise giymiştim saclar fönlü falan makyaj çanta. Onun geldiği kombin ise siyah tişört, gri eşofmandı...
Tam terketmelik 😃
Of aldattı beni zaten:(
:) doğada ne güzel bu konu hayvanlarda erkekler daha süslü… daha albenili…. Şaka bi yana bence düşünen biri önemseyen biridir bu da olması gereken… :)
Beğenilme arzusunda olan hep erkekler :)
Kadınlar bunu kendilerine neden dert ettiğini öğrenebilir miyim
Güzel olmayı severiz
Kadın olarak zaten güzelsiniz çabanız beyhude efenim
Teşekkürler..
Yoo.. Sanayiden çıkıp gidiyom ben 😄
#Vesselam
Tam tc erkeği tam 😃
😃😃
Rahat ol giy günlük giydigini kimse seni abiyeyle beklemez😂
Eşofmanla mı çıkayım yani
Şimdi moda degilmi üstünede crop giy tam moda işte sanki iş görüşmesine gidecen resmiyete gerek yok 😂
Ama güzel giyinmek ilgi ceker güzel giyin
Ben modanın kölesi değilim basmakalıp kombinler yapmam
😂😂😂 Ama şöyke kot üstüne swıtişört giy yeter moda degil bu sıradanlik
Evet düşüyoruz ayrıca parfüm konusunda da aynı şeyi yaparız :D
Erkek parfümleri niye o kadar güzel ya
Kadınların bazılarıda erkek parfümü kullanır zaten
kadınlar her yere giderken bunun derdinde
erkekler için telaşa düşmezler:D
kız kıza buluşmalarda daha çook ne giycem derdindesiniz
Evet rekabeti severis
cahilce bir rekabet
Her insanın beğenilme kaygısı vardır ama erkekler sadece ilk buluşmada değil genelde zaten bu derde düşmüyorlar biz her gün ne giyeceğiz derdindeyiz
Ha ha ha loser lar düşünüyor olabilir.
Ben koyu renk eşofman giyiyorum her yerde. Çok rahat oluyor.
Düşmüyorlar , o yüzden bu konuda kendinizi bu kadar helak etmeyin
pantolon gömlek veya t-shirt mont ve ayakkabı zaten kombinlik bi olayımız yok kadınlar gibi
evet ama bu düşünce 15 dakka falan sürüyor dolaptan bişeyler buluyorum
Ne giyeceğim diye bir dert mi olurmuş ya bi bırakın bu işleri.
Evet bende oluyor hatta buluşmaya gitmeden önce berbere giderim
zannetmiyorum çünkü bi tişört veya sweat ve pantolon giyseler bile tatlı oluyolar ahasjah
Ne giyineceğim derdim yok, gardolabımda sıfır onlarca kıyafet var giyiniyorum ve özenle çıkıyorum.
Genelde özen göstererek giyiniyorum zaten, o yüzden derde düşmüyorum
3 gündür giydiği soluk şeylerle gelmişti soğumuştum
Genelde özen gösteririm elbette..
Nu kızların hiç derdi yok mu sirekli sevgili aşk erkek peşinde
Yok ya
Bir ben iş para kovaliyorum sanırım
Sal biraz bi daha bu yaşlara gelmeyeceksin
Tek ben çalışmak zorundayim
Mecburum baba veya annem bakmıyor bana
Çalış tabi ki de çalışırken hayatı kaçırma
Hayat çoktan kaçtı
Yakala mutlu ol hakediyorsun :)
Hiç olmadım olmamda
İnş çooook mutlu olursun böyle sanki bulutların üstündeymişsin gibi :)
İnşallah
Kesin düşüyordur.. 😄
İlk buluşma olmuyor ki
Duygularım darmaaadağınnnn anlayaamazsıııın...🥺
Kadınlar kadar olmasa da, onlar da ne giyeceği konusunda eminim ki kararsız kalıyorlardır.
Bence hayır ajuqiqjgduwffs
Yok standart ne varsa hoşuma giden giy gitsin
Ne bileyim, düşen de vardır düşmeyen de vardır.
Ne giysem yakışır bu yüzden dert etmem
Ben düşüyorum şahsen
Ben değil onları bilemem
Yooo bir sweat bir eşofman tamam dhshsj
Genelde düşmez
Biraz oluyor ama kızlar kadar değil
Derde düşerler ne giycem site dkjsjd
Hayır Üstümüze Ne Olursa Onu Giyiyorum
Ben genel olarak hep düşünüyorum
Ne bulursak onu giyeriz
hayır... temiz ve sağlam bir şey bulalım yeter...
Hayır bence özellikle gri eşofmansız gelemiyolar ilk buluşmaya
Hiç zannetmiyorum.
Hayır düşünmüyorum.
Ben eşofmanla gidiyordum yanına
Düşüyoruz ama sizin kadar değil bence
Kadınlar kadar umursadıklarını sanmam
Düşüyor tabi düşmez mi
Hayır düsmuyoruz
Ben normal dışarı çıkarken bile düşüyorum bu derde
İllaki sizin kadar olmasada
Bilmem hayatımda hiç ilk buluşmam olmadı
Yok düşmüyoruz olur mu ayı dert bizde de var
Çıkarması kolay şeyler tercih ediyorum:)
Sizin gibi o denli dert etmiyoruz
Evet
Evet ama çok çabuk karar veriyoruz