Aşk İlişkileri Flörtüm çekingen ve efendi biri, beni sevdiğini nasıl itiraf ettirebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Flörtüm çekingen efendi biri beni sevdiğini rasıl itiraf ettirebilirim Güncellemeler+1 yıl Sürekli gözlemliyor gözü üstümde çaya davet ediyor normalde az konuşan biri benimle baya ilgileniyor konuşuyor vs Flörtüm çekingen ve efendi biri, beni sevdiğini nasıl itiraf ettirebilirim? Cevapla Flört Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl O kendi açilmak isterse aćilir zaten ekstra bisey yapmana gerek yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En mantıklı cevap verenlerdensin çok teşekkür ederm Yorumla pirpirella000 +1 yıl Rica ederim☺️ Yorumla
Hayatlarvehayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sen değilde onun içinden gelerek yapması daha. iyi zorla güzellik olmaz 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İçinden gelirse o eder. Güvenmiyor tam demek ki senin ona olan hislerine 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevmiyor demekti ☺️ görüşme konuşma çatlar o 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Belki sevmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O kendi açilmak isterse aćilir zaten ekstra bisey yapmana gerek yok
En mantıklı cevap verenlerdensin çok teşekkür ederm
Rica ederim☺️
Sen değilde onun içinden gelerek yapması daha. iyi zorla güzellik olmaz
İçinden gelirse o eder. Güvenmiyor tam demek ki senin ona olan hislerine
Hep karşıdan birşeyler bekleyin zaten etkisiz eleman misin sen
Sevmiyor demekti ☺️ görüşme konuşma çatlar o
Sen et o eder dert etme
Belki sevmiyor