26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı son sinifim. koca 6 yıl unide sevgilim olmadi ( gerci öncesinde de olmadı). Unide bile sevgilim olmadıysa bundan sonra nasıl olucak diye düşünüyorum. Nasıl olucak bu işler?
2 ay
Üniversitede bile sevgilim olmadı, benim gibi bomboş yaşayan oldu mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden herkesin sevgilisi olmalı? Sevgilisiz bir hayat geçirenler boş mu oluyor? Bu kanıya nereden vardın? Cevaplarsan sevinirim cevabını harbi merak ettiğim sorular çünkü ¢
Her şeyi tek başına yapmak ne kadar mutlu edebilir ki insanı. Hep bir boşluk hissi. E şimdi bir yerlerde toplantı, balo, partiler oluyor ben gidince hep yalnız kalıyorum çiftler hep kendi aralarında takılıyor ben kendi başıma kalıyorum. Sosyal ortamlardan da geri kalıyorum haliyle.
İyi de tek çözüm sevgililik mi? Sevgili olmayan yalnız yani boş mu? Ne alaka? Yalnızlıktan keyif alınca başkasını istemezsin zaten. Ki diğer yolda evlilik. Sevgililik şeytanın bir aldatmacasından ibaret sadece
E nasil evlenecem daha sevgilim bile olmadan
Görücü usülü? Ailene söyleyebilirsin bunu onlar sana göre bir sürü insan bulurlar. Hem de harama bulaşmamış olursun
Benim ailem böyle bir şeyi kabul etmez
Sosyal değil misin. İnsanlara karşı soğuk duruyorsundur belki
Sosyal birisiyim, hiçbir ortamdan geri kalmıyorum ancak çiftler olduğu zaman ister istemez bir köşede kalıyorum
Bu işler özgüven, dik duruş, doğal ve kendin oluşa bakar. Kızlardan çekinirsen olmaz. Kızlardan korkma git konuş veya yaz. Zor değil bu işler. d
Arkadaş çevresi, çalışacaksin orada olur belki
Üniversitede bunca kız arasından olmadıysa 2-3 kişinin calistigi bir yerde olması ihtimali sıfır
Ben merhaba diyene verdim nerdeyse senin kabiliyetsizligin
kahahaaha. sabah sabah iyi kahkaha attırdın ha
Oha çok fena
Bence üniversite ortamından zateb hiç olmasın
Bana yazar mısın
Maalesef oluyor böyle,
Yok olmadi