AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Seni sadece vucudun, görünüşün için seviyorsa bırak. Zaten anlattığın kişi başka kızlarla da görüşüyordur. Sen farklı değilsin onun için buna emin olabilirsin.
Ama o farklısın diyo
Tabi öyle diyecek hepsine öyle diyordur eminim
Tabi öyle diyecek senden alacağını aldıktan sonra bırakacak. Bu tip hemcinslerimden utanıyorum.
Şimdi foto attığında benle tekrar devam etmezsen o resimleri yayarim derse ne yapacaksın. baksana şimdiden yaptığı tehdide göre ilerde onu da yapar.
Yapma bunu kendine , bu kadar ucuz mu bedenin
Bende sabahtan beir onu düşünüyorum tehtit edermi diye
Şimdi tehdit etmiş ya, kendi atiyo mu mesela sana üstsüz halini ya da başka özel seyler
Hayır dedim ona ben senden istiyormuyum dedim cevap vermedi sana o kadar şey söyledim buna bana çok görme diyo
Ya izin verme işte kandırmaya çalışıyor, tam tersi seven insan bu kadar üstüne gitmez. hayir dedin mi asla ısrar etmez. beni sonradan sevmediğini ama istediğini söyleyen bı adam vardı o bile istemediğim hicbiseye ısrar etmezdi sonuç olarak serefsiz çıktı, bu ısrar eden kinci intikamci olanlar çok tehlikeli
Wp den atma dedi bide içime kurt düşürdü SS alçak sanırım
Benim sevvgilim istemisti atmadim biraz sey ol direncli ol kizim ayril bisey olmaz snei bunun icin seviyosa sevmesin qeq
Ayrıldı mı sevgilin
He ayrildik ben ayrildim boyle bir insanla devam edemem diye 1 hafta sonra geri geldi ozur dilerim diye gelmeseydide bitmisti gozumde benim zatan
Benim bitmiyor nasıl bitircem ya
Ben kimle konuşsam istiyor
Sen serefsiz buluyosunda ondan
Hep arkadaş olarak başlıyoruz sonra böyle oluyor
Sen bastan tavrunu belli et civik kiz olma
Etim zaten oda tamam demişti
Atma tabikide karekterli biri ol. Seni sadece bunun için seven birinden sana fayda gelirmi
Gelmez atmicam zaten
Aynen öyle seni gerçekten seven birini bul böyle yobazlarla zaman kaybetme böyle tipler en ufak fotodan sonra tehdit de etmeye başlarlar zaten uzak dur
Ya bide dediki wp den atma dedi çünkü wp den atınca SS alinmiyo ya neden dedim bozuk dedi ama bence yalandı
Ya hayatı yalan bunun. Bak bu çocuktan ayrıl yemin ederim sana üstte para veririm yeterki kurtul şu popiş kafalı mallldan
G***oot yazdım popiş yazmış a.. q
Bida sorunca atmazsam ayrılcak yarın sorar zaten
Tamam ayrıl bana yaz sana 1000 TL harçlık aticam ondan kurtuluşunu git kutla dışarda söz veriyorum
BDHSDKXNDNDNFNF kimse bana böyle sahip çıkmamıştı
Atmazsam adam değilim ayrıldığını kanıtla yemin ederim aticam. Böyle bir keraktersiz birinden seni kurtardığım için kendimle gurur duyucam çünkü. Böyle sevmeyi bilmeyen embesil tipler yüzünden kızların bize bakış açısıda aynı oluyor. Bu manda biz erkekleri temsil etmiyor haberiniz olsun.
Gerek yok ayrılmam en çok bana yararı olcak ama teşekkürler
Peki
Yol ver gitsin şerefsize her şey nude mi ya toplum nereye gidiyor
Atmazsam kendi gitcekmis zaten
Atmıyacağını kesin bir dille belirt kendin bilirsin işine geliyorsa de
Belirtim hala zorluyor
Numarasını ver sövüyüm istersen 😂
Jddjdmdmdmfj seviyorum ama
Sevgi nedir kız görsel olarak beğeniyorsun sadece daha önüne kimler çıkacak o tarz beğeniceğin
Haklısıniz ama şimdi sanki ondan başkasini sevemem gibime geliyor
Herkes ilk başta öyle düşünüyor. Ortalama bir kız en az 3-5 sevgili değiştiriyor evlenene kadar sen kaçıncı dasın ki böyle söylüyorsun
Birinci dbdhkdnxc
Hahaha ilk kez böyle hissediyorsun canım ilkleri aşmak zor olur. Anlıyorum seni ama bu eleman cidden doğru insan değil ilk başlarda bu tarz muhabbetlere giriyorsa az ilerleseniz neler istemez.
Ben ona en başta demiştim böyle seyelr istemedini tamam demişti
Söylediği sözlerin arkasında da duramayan biri
Bunda durmucam diyo
Kendi bilir. Yazma ona keyfi bilir
Hep o yazıyor zaten çünkü ben başka Kizla konustunu düşündum için yazmıyorum ama o yazıyor seni seviyorum değer veriyorum diyo
Böyle mi seviyo seven insan böyle şeylerin arkasına sığınmaz
Bencede haklısınız
Hasass konular bunlar tüm ciddiyetimle yardımcı olmaya çalıştım gerisi sende artık ister dediklerimi uygula istersen uygulama
Bence seni gerçekten sevseydi fotoğraf istemezdi seni kullanacak belli. Vücudun için seninle sevgili bile olabilir sonra aldatır aynısını yakın arkadaşım yaşadı seven insan fizik için sevmez sen atma foto güçlü olmalısın yoksa yerler
Zaten fotoğraf istedi zaman çok iyi normal de soğuk
İşte belli Cano dediğim gibi ama yinede sen bilirsin benim görüşüm seni kullanır
Saf rolumü yapıyorsun
Evet nerden bildin çok zekisin ya
Teşekkürler
Engelleyebilirsin mesela 🤔
Atmıyim mi yani
Niye atıyorsun?
Fotoğraf atmak zorunda değilsin ayrıl
Fotoğraf atmazsam kendi ayrilcakmis zaten
boş ver ayrılırsa ayrılsın bulunmaz hint kumaşı sanki haspam sen ona muhtaç değilsin canım boş ver
Çok kız var peşinde ondan bide istedi kız anında atıyor onun için böyle kompleks yaptı
Anladım o öyle kızlarla takılsın o zaman. sen kıymetlisin kendi değerini bil ve böyle ucuz insanlarla muhattap olma 🌺
İlişkini gözden geçir derim.
krala saygı duydum
Neden
nude mu istiyor
Nude atmam demiştim başta iç çamaşırlı istiyor
zamanla onsuz da ister sakın atma koy postayı konuşmazsan konuşma de ayy noluurr peşimden koş emreeee de
Jdfjdndbfjjfjdbfnf bana şimdi at at dedi atmicam dedim engelicem dedi atmicam dedim bida ki istedimde atmazsan görürsun napcami dedi
gösterebilirsen yaz engeli bas kanka
Seviyorum ama bı anda böyle seyelr istemeye başladı artık tek bunu konuşuyoruz nerdeyse eskiden neden istemiyorsun dedim o zaman seni sevmiyordim dedi
güzelim o seni sevse boyle bi konuda emrivaki yapmaz emin ol istemiyorum diyorsan üstüne gelmez bedenin için yanında olan bi erkekten soğuman senin için en iyisi başkasını da seversin ama bu cocuktan olur gibi değil
Biliyorum olmucani ama neden sevdimi bilmiyorum beni bağladı kendine
erkek degilmi iste hepsi sero
Atmicam dicem engelerse kendi bilir tekrardan eskilerine döner
ya sen engellesene kızım o kimde seni engelliyor cek resti kasma
Engelemicek sanırım çünkü iki kere daha dedi ama hala devam ediyor
sen bilirsin resti çekersen ve yine gururunu kırıp yazarsa seni gercekten istiyodur bebce
Öyle biri değil kesin yazmaz
yazmazsa yazmasin salla
Babanın battal boy beyaz paçalı donuyla at foto
Vücudun güzelmi
S*iktir git de.
Bide her an bırakcak gibi bir hali var güvenmiyorum ama seviyorum
Sapik
itlik ediyor
At sen de
Kimseye atmadım daha önce