Ben bu fizikle ve bir zamanlar bundan daha iyi bir fizikle hiçbir kadını etkileyeceğini la acaba gerçekten kişiliğe mi bakıyorlar bunlar diyeceğim kötü bir insan da değilim ki...

Ben bu fizikle ve bir zamanlar bundan daha iyi bir fizikle hiçbir kadını etkileyeceğini la acaba gerçekten kişiliğe mi bakıyorlar bunlar diyeceğim kötü bir insan da değilim ki...
Çoğu fiziğe ve paraya bakar. Az bir kesimi de kişiliğe. Aman ilelebet anlayacaklar bir gün olayın fizikte, kişilikte olduğunu. Kaşı gözü için biriyle durulmaz. Karakteri, ruhu için yanında olursun ¢
Param yok ama bilmiyorum kendimi geliştirdim diye düşünüyorum ama benden aşağı seviyedeki insanlara tercih ediliyorum bazen
Boş ver. Herkesin seveceği biri olma zaten. Biri sevsin iyi ki dedirtsin kafi. Kişisel gelişimde çok önemli öz güven falan
Cevap
3Cevap
Kas var ama hacim yok. Tişörtü kazağı vs giydinde belli olmaz. Fiziğe bakan da var.
dostum haklısın ama ben fitness yapmıyorum dövüşçüyüm 10 yıldan fazladır yapıyorum ve 20 kg verdim sıkıntılar yüzünden
Knk işte fiziğin kötü değil ama dikkat çekici değil ben de 17 kilo aldım fitness sayesinde bir çok kızın dikkatini çekti omuzlarin genişlemiş yüzün gözün dolmuş vs diyenler çok oldu.
Senin gibi parçalı değil misal ama toplu ve hacimli.
Cinsel olarak etkilenir kadınlar ama gene de şans vermesi için bundan fazlası lazım.
Tişörtümü sıyırıp sarılacak halim yok insan gibi konuşuyorum ama hayır
Herkesle değil gerçekten beğendiğin sevebileceğin biriyle konuş herkesle konuşursan zaten dikkat çeker olmaz
Ben artık geçtim beni seven olsun seni seviyorum sözünü duysam onu her şeyiyle kabulleneceğim ama sevenim...
Fiziğin iyi değil ! Nerde kıl? Nerde göbek? Böyle erkek mi olur 😄
Abla bu hale gelmek için yıllarca dövüş sanatları ile meşgul oldum ve sonuç budur diğer Yaşam kolaydı ve ezikceydi
Şaka yapıyorum gardaş 😄
Kişilik diye düşünüyorum
Islandım
Uniye geldim geleli 3 tane gay bana yazdı gözünü seveyim şakası bile ürkütüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?