Sevgilim sizce beni kandırıyor mu?

Sevgilimle üç yıla yakındır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz bu süre içerisinde evet buluştuk beraber vakit geçirdik her şey mükemmel de gitti hatta bir çok kez ben bununla evlenirim dedim ama onun dışında uzaktayken, ailesi baskıcı bi insan sürekli onu meşgul ediyo ya işe gidiyo ya okula gidiyo ya da ailesi bi işle meşgul ediyo ya daa onlarla oturup sohbet etmek zorunda kalıyo çünkü ailesi psikopat. Hani bana bişi kalmıyo aylardır verimli sohbet ettiğimizi düşünmüyorum bana bir şey katmıyo ben ona bir şey katamıyorum haberleşiyoruz genel olarak. Her şey bir yana ben ondan vaktini istediğimde veremezken konu oyun olduğunda çok güzel dört beş saat vakti oluyo kimse de onu meşgul etmiyo. Ya ben çok seviyorum ve çok da tecrübesizim tüm ilklerimi onunla yaşadım. Canım çok yanıyo az evvel bu muhabbeti yaptım oyuna vaktin var da bana neden yok gibisinden anında çıktı sohbetten ve altı saattir yazmıyo. Genel olarak da kötü biri değil hani kalbimi kırmaz hanımcıdır anladınız mı. Bana dünyanın en mutlu kadını gibi de hissettiriyo en değersiz insanı gibi de. Ve ben napıcağımı bilmiyorum bi hareketi sözüyle uyuşmuyo lütfen bana bi akış verin

Sevgilim sizce beni kandırıyor mu?