Kocamın beni aldattığını öğrendim. Konuştuğu kadınla görüştüm amacını sordum hiçbir amacının olmadığını sadece kocamın konuşmak için ısrar ettiğini vakit geçirmek için olduğunu hata yaptığını vs dedi kocamda bu şekilde itiraf etti. Kocam kadınla artık konuşmadığna görüşmediğine yeminler etti (inanmıyorum) şu aklımı kurcalayan kocamda kadının numarası yok ama Kadında Kocamın numarası hala kayıtlı wpta resmi çıkıyor kadına hesap sormak istiyorum ama bi yandan uğraşmak istemiyorum. Anlayamıyorum ya
Güncellemeler
+1 yıl
KADIN NEDRN NUMARASINI SİLMEDİ ACABA
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
cinsel olarak farklı şeyler yaşamak istemiş olabilir, neden aldattığını öğren bence ayrıca bana göre duygusal bişi yoksa aldatmada sayılmaz.
Evet cinsel olarak bişeyler yaşadığını düşünüyorum bence bu en büyük ihanet arada duygusal bişey yaşanmasına gerek yok
Asla yargılamıyorum herkes insan sonuçta kadın dul 2 tane çocuğu var amacı bana yabancı gelmiyor
katılmıyorum cinsellik yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır. her gün iskender yesen bile arada kuru fasulye çeker insanın canı, ilişkiniz monotona bağlamışsa kişi bu ihtiyacını daha lezzetli şeyler yaparak yaşamak isteyebilir. bence başka birisi olmasının sebebini araştır ona noktaya odaklan aksi halde mutlu olamazsın...
Evet bunun bende farkındayım sizinle bu konu hakkında açıklama yapmak istemiyorum. Her erkeğin bir doyum noktası var beni im kocamda doyumsuz bunu demeye getiriyorsunuz evlilik ne için yapılır kendini haramdan korumak için ama o ne yaptı harama dahada yakınlaştı neyse daha fazla uzatmayacağım sizi anladım yorumunuz için teşekkür ederim
Peki size şunu sorsam arada zaten sevgi yok bunu adım gibi biliyorum zaten olsada tek konuştuğu kadın o değilmiş zaten internet üzerinde bir sürü kadın var bunu kadına söylediğimde suratı şekil değiştirdi herneyse kadın neden kocamın numarasını silmemiş olabilir asıl merak ettiğim yorumlarınız beni birazda olsa iyileştirdi
öcenlikle buna haram ya da sevap olarak bakma, insan cinselilk konusunda bencildir, içgüdüsel olarak isteklerini yaşamak istemesi de normaldir bana göre çünkü asıl haz içinden geleni yaparak olur. o nedenle eşin cinselliği tatmin olarak yaşamak istemsi de normaldir. onunla onun istediği fantezileri gerçekleştirmeye çalış, azıcık çılgın ve yapılması ayıp olan şeyler dene heyecanı onunla en üst seviyelerde yaşamaya odaklan. telini silme hususunda bir yorum yapamam ben sadece eşini anlayabiliyorum bu durumda onun hakkında yorum yapabilirim. çünkü bu durum ortalama her evlilikte yaşanıyor kimse kimseyi kandırmasın.
keşke okadar yüz göz olmasaydın.
Yüz göz değil zaten kadın beni bilen gören birisi kadını görünce dayanamadım ne hakla hesap sordum
genede onunla konuşman iyi olmamış dötünü kaldırmışsınızdr onun. hiç muhatap olmucakdın. eşinle konuşacakdın bana göre yanlış anlama sakın.
Haklısınız bunu uzmanlarda söylüyor zaten yaptığı rezilliğin farkında olsun diye yüzleştim diyede kendimi suçlu pozisyonuna sokamam
neyse bak şeker eşin sana söz vermiş bakma sen burada atıp tutan ablaların boşan masallarına sen. onların tuzu kuru bekara karı boşamakda kolay. burada dünya yorum görüyorum eşimden ayrıldım pişmanım nasıl döndürebilirim , nasıl dönerim bir sürü pişmanlıklar vs. hayat senin hayatın eşin özünde düzgün bir arkadaşsa bu öoku yemeyen yok kadını erkeği bu bir hata evet. ama affetmekde büyüklükdür ikincisi olmamak kaydıyla tek seferlik yani. koy şartlarını kabul ederse bence şans ver. çocuğunuzda varmış zaten. ayrıldın yeni birini buldun onun aladatmıcanın garantisi var mı yok. bazı şeylerden kaçamıyorsun bu hayatta. bu konuda sen ne ilksin nede sonsun. mantıklı düşün. bir şans daha ver derim ben. eğer seviyorsan değer veriyorsan yani.
Evet çok haklısınız aradığım yorumlardan birisi buydu içtenlikle yazdınız bende öyle düşünüyorum aslında benim sormak içimi rahatlatmak istediğim şuydu tabiki içini bilemediğiniz için tam anlamıyla bişey diyemezsiniz ama kadında hala numarası duruyor anlam veremiyor arada zaten sevgi asla yok
şu an senin kafanda dünya soru var tahmin edebiliyorum seni. neler kuruyorsundur kolay işler değil bunlar ama kolaylıklada başedebilirsin aslında. herşeyin yolu var merak etme. sen önce eşinle bu konuyu konuş bırak kadını, eşin önemli. eşin sana her konuda şüphelerini giderecek şekilde söz veriyorsa ve sende ikna oluyorsan kadını ekarda edersiniz. en kötü numarasını değiştirir, engel atar. ikinci hat alır bir süreliğine vs vs. sen temel konularda eşinle uzlaş kadını salla gitsin. zaten eşin seni tercih etmiş. gerisinin ne önemi varki.
yatakda nasl karsı