Aşk İlişkileri Eski sevgiliniz bir yiyecek olsa ne olurdu? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yoksa nimetten bile sayılmaz mı diyorsun 😂😂youtube.com/watchBenim ki pastaydi, çikolatalı krokanli...😋😋 Eski sevgiliniz bir yiyecek olsa ne olurdu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Eski sevgilim olmadı, bu eski sevgili sorularında boynu bükük görüş yazıyorum... 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Yüzünü gördüğüm, elini tuttuğum, başını okşadığım, içten bir şekilde sevdiğim bir kişi bile olmadı.Duygusal konularda başarısızım. 1 11 Yorumla flaneurx +1 yıl Aferin sana 😂😂 Yorumla obiralfa +1 yıl Ama dün bir kızcağız "kadınlar senin neyini sevsin, sa lak şey, işin gücün millete gereksiz gereksiz laf giydirmek" demişti.Kıza içimden helal olsun, doğru demiştim.Onun için yalnızlık bana çok koymuyor. Yorumla flaneurx +1 yıl Ee tabii insanın kendini bilmesi güzel Yorumla obiralfa +1 yıl Siteden git diyorsun yani. Herkes bu aralar bunu söylüyor da... Yorumla flaneurx +1 yıl Yoo kendini bilmek iyidir dedim ne alaka gitmek? Yorumla obiralfa +1 yıl Anlamadın... Millet bu kadar benim kendimi bildi bildiğim konuda hemfikir ve rahatsız olduğunu da söylüyorsa... Yorumla flaneurx +1 yıl Millet o kadar umrunda yanii Yorumla obiralfa +1 yıl Bunun umurumda olmak ile ilgisi yok.Ne demişler, bir yerde fazlalıksan oraya gidip de değerini düşürme... Yorumla flaneurx +1 yıl Saglik olsun ozmn güle güle Yorumla obiralfa +1 yıl Gideceğimi kim söyledi? Yazdıklarım sana bunu mu dedirtti. Sen de mi git diyorsun dedim. Cevabımı aldım. Hadi sana da eyvallah. Yorumla flaneurx +1 yıl Aptallarla mutluluklar Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yaa çikolatalı ıslak kek olurdu. Esmer çok tatlı birisi. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Olsa olsa çekirge olurdu :) fırınlanmış kurumuş cips kıvamınd. a 1 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yok yaaa şiödi hakkını yememek lazım, olsa olsa antep fıstığı olurdu en kalitelisinden zilli😁😁😁 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Eski olduktan sonra bişeye benzetmek istemem. Keyifli günler. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Eti karam gurme 1 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl pastayı bitrdin mi? 1 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Yok başkasına verdim 😂😂 Yorumla nedennnFASULYE +1 yıl paylaşmak güz<eldir Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eski sevgilim yok bu gün de aç kaldık 1 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim ki yemeye doyamadigim güllacımdı 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl durian 1 3 Yorumla flaneurx +1 yıl O nee Yorumla Illecebrous +1 yıl meyve iğrenç kokar Yorumla flaneurx +1 yıl Baktım Baktım sen yazana kadar 😂😂 öyleymiş Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Maydanoz😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eski sevgilim olmadı, bu eski sevgili sorularında boynu bükük görüş yazıyorum...
Yüzünü gördüğüm, elini tuttuğum, başını okşadığım, içten bir şekilde sevdiğim bir kişi bile olmadı.
Duygusal konularda başarısızım.
Aferin sana 😂😂
Ama dün bir kızcağız "kadınlar senin neyini sevsin, sa lak şey, işin gücün millete gereksiz gereksiz laf giydirmek" demişti.
Kıza içimden helal olsun, doğru demiştim.
Onun için yalnızlık bana çok koymuyor.
Ee tabii insanın kendini bilmesi güzel
Siteden git diyorsun yani. Herkes bu aralar bunu söylüyor da...
Yoo kendini bilmek iyidir dedim ne alaka gitmek?
Anlamadın... Millet bu kadar benim kendimi bildi bildiğim konuda hemfikir ve rahatsız olduğunu da söylüyorsa...
Millet o kadar umrunda yanii
Bunun umurumda olmak ile ilgisi yok.
Ne demişler, bir yerde fazlalıksan oraya gidip de değerini düşürme...
Saglik olsun ozmn güle güle
Gideceğimi kim söyledi? Yazdıklarım sana bunu mu dedirtti. Sen de mi git diyorsun dedim. Cevabımı aldım. Hadi sana da eyvallah.
Aptallarla mutluluklar
Yaa çikolatalı ıslak kek olurdu. Esmer çok tatlı birisi.
Olsa olsa çekirge olurdu :) fırınlanmış kurumuş cips kıvamınd. a
Yok yaaa şiödi hakkını yememek lazım, olsa olsa antep fıstığı olurdu en kalitelisinden zilli😁😁😁
Eski olduktan sonra bişeye benzetmek istemem. Keyifli günler.
Eti karam gurme
pastayı bitrdin mi?
Yok başkasına verdim 😂😂
paylaşmak güz<eldir
Eski sevgilim yok bu gün de aç kaldık
Bitti gitti birşeye benzetemem.
Benim ki yemeye doyamadigim güllacımdı
durian
O nee
meyve iğrenç kokar
Baktım Baktım sen yazana kadar 😂😂 öyleymiş
Kaşardı şimdi eski kaşar oldu