Neden bunu yaptı?

Damat tarafı nişan hazırlığı yapıyorlardı nişanlım beni de götürdü eve görümcem de vardı kaynanam gönülsüz bohçaları çıkardı kapı önüne attı nasıl istiyosan bağla diye önüme koydular bağladım sonra kurdeleyi de bağla dediler bağladım neyse şeker tepsisi bu gümüş tepsi olur mu dedi bende gidelim bakalım dedim ben tepsi beğendim aldık geldik görümcem buna şekeri nasıl koyacaksın yanları açık düşerler dedi bende bişey olmaz dedim koydum sonra al onları tepsiden dedi geçir şu streç film koy altına kenarları kapat bunla dedi kapattım evdeki draje şekerleri getirmiş onları koy dedi koydum tepsiye ama ben nişan hediyeliklerini koymak için almıştım o tepsiyi neyse bimden çikolata aldı nişanlım bunu direk böyle getirsek olur mu dedi bende olmaz dedim sonra annesi evden tül çıkardı bunla sar etrafını bağla dedi bağladım nişan hediyeliklerini de o yukarda olmaz dediğim gümüş tepsiye koyup getirmişler benim beğendiğim tepsiye draje şekerleri koydurttular sonra o hazırladığım bohçaları güzelce bağlayıp getirmişler benimle alay etmişler resmen boşuna uğraştırdılar canım çok üzülüyorum gerçekten neden bunu yapıyorlar

Neden bunu yaptı?