Aşk İlişkileri Aşık olduğunuz kişiye açılmak sizin için zor mudur yoksa kolay mı? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Aşık olduğunuz kişiye açılmak sizin için zor mudur yoksa kolay mı 🤔#Aşkİlişkileri Aşık olduğunuz kişiye açılmak sizin için zor mudur yoksa kolay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Benim için kolaydır 1 0 Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Daha önce hiç böyle bir durum içinde kalmadım. Aşık olduğum kişiye açılmak benim için zor olmasa gerek. :)) 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim için kolay ya, çekinmem reddedilme korkusu yok bende. d normal karşılarım yani. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ben kimseye açılmam deniz harici. Keyifli günler. 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Dedi ve gitti bir erkeğe açıldı 😄 Yorumla HeartofFire +1 yıl Yok ciddi anlamda benim tarzım değil asla. Hayatım boyunca asla yapmayacağım bir şeydir bu. Gurur meselesi ettiğimden değil, ben erkeğe yakıştırıyorum bu gibi olayları. Birini beğenirse kadın belli eder, erkek teklif eder. 😎 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kolay hiç çekinmem böyle durumlardan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim için kolaydır
Daha önce hiç böyle bir durum içinde kalmadım. Aşık olduğum kişiye açılmak benim için zor olmasa gerek. :))
İstiyosam direk söylerim benim olsun diye direk
Benim için kolay ya, çekinmem reddedilme korkusu yok bende. d normal karşılarım yani.
Ben kimseye açılmam deniz harici. Keyifli günler.
Dedi ve gitti bir erkeğe açıldı 😄
Yok ciddi anlamda benim tarzım değil asla. Hayatım boyunca asla yapmayacağım bir şeydir bu. Gurur meselesi ettiğimden değil, ben erkeğe yakıştırıyorum bu gibi olayları. Birini beğenirse kadın belli eder, erkek teklif eder. 😎
Kolay hiç çekinmem böyle durumlardan
Zor benim için
Ne zor ne kolay