Belki çok daha iyi olabilir. Eşiniz rahat bir hayat yaşayabilirdi hele hele ekonomik durumu iyiyse istediği gibi yaşayabilir. Bunlardan sonra size bunları söylüyor ve hatasını kabul ediyor ise bir şans verin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Komplo teorisi gibi anlama fakat biraz realist olmak lazım böyle durumlarda: Geçen sene büyük bir ihtimal reelde veya sanalda ilgi gösterenler olduğundan seçenekleri olduğunu düşünüyordu, o yüzden boşanmaya kadar götürdü işi. Boşanmadan sonraki süreçte ise evlilik veya ciddi bir ilişkide başarısız oldu, o yüzden eski limana dönmek istiyor. Tabii bu bir genelleme. Başka sebep de olabilir. Karşılıklı oturup konuşmak gerekir. Eğer barışırsan da bir tavsiye vereyim: Kadının telefonuna casus yazılımı yükle ebeveyn kontrolü için satılan, aylık ücretli. Maalesef güven garantisi için bu tarz yöntemler şart oldu artık.
31 Yorumla- +1 yıl
Uyg ismi ver güvenilir
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beklediği gibi olmamış demek ki. Tekrar denenebilir yani bilemedim, çocuklar da var hani belki karşılıklı birkaç görüşme neticesinde bir karar verebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBeyefendi burada bahsettiğiniz bir yuva , basit bir ilişki değil bir yuva yıkılmasın diye on defa da denenir. Nolacak başka insanları hayatınıza alıp çocuklarınız üvey baba üvey annede olunca çok daha iyi olacak. Bak kadın seviyorum pişmanım diyor Allah bile kullarının hatasını affederken bize bu düşer. Hiç mi sevgin yoktu eski eşine ya da hatrı olacak hiç mi güzel günleriniz yoktu bir düşün.. En azından bir sevgili gi görüş sohbet karınla tekrar ısınmaya çalış ölç biç, tart sonra karar ver , kestirip atma sonra sende çok pişman olabilirsin.
25 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle bir şey var, ben yüz verirsem sinir tanimaz hemen hersey eskisi gibi olsun isteyen biri. Mesafeli takilamiyorsun, senin sorun ettiğin şeyleri umursamiyor anlamiyor
- +1 yıl
Her şey eskisi olmaz zaman gerekir ama mühim olan hatalardan ders çıkarıp eskiden de iyi olmak , oturup açıkca konuşun fikirlerinizi , gerekirse evlilik terapistinden destek alın son şansınızı deneyin en azından çocuklarınıza yüzünüz olur ileride ben elimden geleni yaptım dersiniz. Olursa olur olmuyorsa içinizde uhde kalmaz.
Soran+1 yılBen çok mücadele ettim zaten, ümidim kalmadığı için ayrıldim. Çocuklar da yeterince büyüdü anliyorlar durumu ve mutsuz da değiller bu şekilde
- +1 yıl
Sizde değilsiniz belli böyle mutlusunuz hakkınızda hayırlısı.
Soran+1 yılEvet çok sağolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBaşkasını bulamamıştır çünkü
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGezdi, dolaştı diğer seçenekleri değerlendirmeye çalıştı ama o da ne? Evlenip ayrılmış bir kadını kimse istemiyor. Evliyken böyle söylememişlerdi ona. "Milyonlarca erkek var ayrıl" demişti çevresindekiler. Neden böyle oldu ki şimdi? Tüh. Neyse İbrahim çok uzaklaşmadan çağırmalı onu.
78 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
evlenmis ayrilmis kadini neden kimseiszemiyot erkeklerde evlenip ayriliyor nekadar cahil yobaz irnec insanalrniz erkekde onca kadinal yatiyor evlenio ayriliyor snein gibiler zaten istemesin
- +1 yıl
Erkek ve kadın aynı değil. Evlenip ayrılması problem değil ama çocuk doğurmus olması ciddi problem.
- +1 yıl
Sadece duygusal bakmış. Evlenmeden boşanmayı düşünüyor çünkü. Sevgililik gibi bakıyor evliliğe."Anlaşamazsak ayrılırız' diyor.
- +1 yıl
Çocuk ablası daha, öğret.
+1 yılDedigin gibi.. Esinin hatalari yüzünsen ayriödiysaniz.. yanliz kaldigimdönem pisman olup kendiyle yüzlesmis olabilir..
cocuklarla ayrilmak Kadinlar icin daha büyük sorumluluk gerektiriyor birde dis etkenler var!
hic kolay bi sürec degil.. insan bu sürece sadece kararindan eminse katlanabilip yeni bi düzen kurabiliyor buna ragmen bi Kadin icin hic kolay olmuyor!
demem oki.. bu zorluklar onun kendisiyle yüzlesmesine seveb olup toparlanmasina vesile olur.. oturub konusun.. hatta aile danismaniyla görüsün ve sana vermeye deger sizin durumunuzda.. diye düsünüyorum20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. 3 hafta kuralı diye bir şey var. Çok zaman geçmiş. Dönme derim Onun yalvarıp yakarmasıda şundan Kadın boşanınca dışarda onlar için çok harika bir hayat var Sanırlar. Doğal olarak eşinde umduğunu bulamamıştır. Gezdiği tozduğu bileri olmuşsa kullanmıştır. Ciddi düşünmemiştir. Doğal olarakda pişmanlıkda arkasından gelir. Senin durumun buna güzel bir örnek Abi Ben burdan defalarca anlatsamda bazılarının kafaya girmiyor. Al işte buyrun örneği boşanınca beyaz atlı prens gelip sizi bulmaz. ve 2. el muammele görürsünüz. Gelip gecici ilişkiler sunarlar size sonra giderler kalırsınız ortada pişman olursunuz Böyle gerçekten ciddi problemleriniz Yoksa eften püften sebepten aldatmayın veya boşanmayın siz kaybedersiniz. Abi tavsiye etmem ama eski eşin (the wall) yani duvara çarpmış. Pişman Ancak aynı şeyi yapabilir. Tercih senin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde hayat bu at gibi giden it gibi pişman olup geri döner. Bende benzer bir durum yaşadım kendisi ayrılmak istediği için ayrıldık. 2 ay sonra pişmanım sizsiz evin tadı tuzu yokmuş hediyeler çiçekler bilmem ne. Hiçbirisi umrumda değildi ama çocuklar 3 ayda aşırı yıprandılar çok zorladılar. Mecburen geri döndüm. Değiştim düzeldim hikayeleri genelde yalan. 1-2 ay her şey çok mükemmel gitti. Ama sonra eaynı tas aynı hamam.. Çocuklar ne kadar alışmış gibi dursa da içlerinde yara kalıyormuş babasızlık. Bi dünya yorum okudum 18 - 20 yaşına gelmiş hâlâ ayrılığı kabullenememiş çocuklar. Değişeceğine düzeleceğine inanma ama kalbinse biraz sevgi varsa dön. Sevgi kalmadı artık aynı şeyleri tekrar yaşıcaz diyorsan hayatına devam et derim
10 YorumlaBunlar çok derin mevzular, barış ya da barışma diyemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Barışma diyenlerin de gazına gelme barış diyenlerinde. Çok iyi düşün karar ver.
40 Yorumla
+1 yılSenin de dediğin gibi denenmişi tekrar denemeye hiç gerek yok. Çocuklar da alıştı diyorsun. Belli ki sen de alışmışsın. Üzülsen alışamasan sana dönmezdi. Sen yoluna bakmışsın. Kadınlar sevmez böyle şeyleri. Hırs yapmış. Hayatına tekrar girerse bir daha ki gidişinde, canından can kopartmadan gitmez.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişi canlılar asla pişman olmazlar. Akıllanmazlar. İşlerine gelmedik şeyler olmuştur. Bunun üstesinden gelmediği için adımlar atıyor. Çocukların psikolojisiyle oynayabilir dikkat edin. Mahkeme yoluyla annenin akıl sağlığı yerinde mi raporu bile aldırabiliyorsanız alın. Tüm mesele bundan ibaret. Dişi canlıların doğasında var, eril arkadaşlar bu oyunlara gelmeyin. Hatta kendi ayaklarınızda durabiliyorsanız evlenmeyin.
20 YorumlaDostum bazı şeylerin tekrarı yok. Aynı sebepten dolayı bir süre sonra yine aynı şeyleri yaşayacağın neredeyse kaçınılmaz her ne kadar pişmanım desem de bazı insanlar zor iflah olur. Eğer resmi olarak boşandıysan hayatına bak. Dünyadaki tek kadın o değil. Dünyadaki tek erkek de sen değilsin. Değerini bilemediyse onu pişmanlığıyla bırak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCan çıkar huy çıkmaz bu bir gerçekte. çocuklar için hayatını sürdüren çok insan var :/ çoğu kadın bu yüzden pes etmez savaşır. başka bir adam bulmak zor değil. kimse istemez diye bir durum yok bence. aile ortamına başka bir insanı kabul etmek zor. çocuklarına nasıl davranacağını bilemiyorsun gelen adamın. sevginiz bittiyse birleşmenizde bir işe yaramaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbi kere yüzyüze görüşüp hatalarından ne kadar ders çıkardığını anlatması için fırsat verilebilir belki ama bunun için senin iyi bir ön hazırlık yapman gerekiyor bütün konuları bi kağıda yaz alt başlıkları dahil bakalım hangilerinden bahsedecek konuları sen açma onun açmasını bekle kağıda yazmandaki amaç ayrıntıları unutup konuşma sırasında dikkatinden kaçmasın diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu acıyı çocuklara tekrar yaşatmanın bir anlamı yok dostum. Giden gittiği yerde kalsın. kırılmışın tamiri olmaz, olsa da düzen tutmaz reis.
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. tek bir sey söyleyeceğim.. eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız... geçmişte takılı kalma... oda değişmez bence zamanla özüne döner... sen bu işten zararlı çıkarsın... boş ver...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılPişman oldu unutamadı sen siz hayatı sevmemiş hayatı devam edmiyodur pişmadır
116 Yorumla
Soran+1 yılBenzer şeyler söylüyor evet
Soran+1 yıl@fesfs bende bunu düşünüyorum
Soran+1 yıl@fesfs Teşekkür ederim. Zayıf olmamak lazım bu konuda yoksa daha cok aci çekiyorsun.
Soran+1 yıl@fesfs evet alıştılar hatta daha mutluyuz çocuklarla. İstediklerinde bana geliyorlar, birlikte alişverise sinemaya gidiyoruz iyiyiz yani böyle
Soran+1 yıl@fesfs evi ben eşime biraktim ben ayri eve çiktim çocuklarla o evde yaşiyorlar, çocuklar istefikletinde bende de kaliyorlar arada
- +1 yıl
🙄🙄🙄🙄 daha yazacak mısınız
Soran+1 yılPardon 🖐
- +1 yıl
Aynen
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir değişim yoksa yıpratıcı olabilir. Gözlemlemelisiniz. Arrıları eksileri düşünmek lazım.
15 Yorumla
Soran+1 yılKorkum 3 gün sonra eskiye dönmesi
Soran+1 yılGüven bir kere kayboldumu çok zor
Soran+1 yılSiz de mi ayrıldınız?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaktı ki seni boşayınca hala ayakta durabiliyorsun. Götü başı salmıyorsun. İşini boş vermiyorsun. Yeni kadın arkadaşlar yapıyorsun... Heee bakalım beni geri kabul ederse bertaraf ediyim de şunu belki yıkılır yere bu sefer kapaklanır diye. Hem ben azcık para yemiş olurum hem barıştığımızdan istediğim gibi azarlar bir kaldırır bir ayaklarımı yalatırım. İyice sindirince de kapnın önüne korum. Diye düşündüğüne yemin içerim.
Boşanmış bir kadın. Artık sizin eşiniz değil. İsterse 1 isterse 15 çocuğunuz olsun... Eski eşiniz değil boşandığınız eş. Arkanızda dolaşan bir kurt. Bir parça nasıl et kopartırım da kan kaybından nasıl geberir diyen bir kurt. Yere düşmeniz için uçurumdan iticek bir ifrit.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜstünden min 100 erkek geçmiştir. Sonra anladı ki yolun karşısında otlar yeşil değil siyahmış. Eski arsasına gelip kurulmak istiyor tabi min 100 farklı siperm içinden geçtikten sonra. Azcık kafan var ise direk block çeker geçersin. Yoksa 100+1 beraber swinger takılırsınız.
- +1 yıl
Helallll hralll ilk defa burada benim dışımda bu kadar dobra gerçekçi Zeki kadın görüyorum bi su kadının dobralıgına bak bir de diğer feminist g tu yalayan karıların yorumuna bak helal be!
Soran+1 yılÇok abartmişsiniz
Hakli olduğunuz yerler var ama
Cevap sahibi+1 yıl@Muhendisss---34- 😂 100 kişilik ordu konusunu abartmış olabilirim. Geri kalanı onaylıyıcak milyonlarca bu durumu yaşamış erkek zaten sitede ve diğer sitelerden görebilirsin.
- +1 yıl
Bu amsalak karısına dönecek kesin 250 gramı için
Soran+1 yıl@29292882ss terbiyeli ol
Cevap sahibi+1 yılDöner bence de... fakat kadın 2-3 ayı bulmadan gene gider o da max. Bir kere ayrılan her daim ayrılır tekrar gelir tekrar gider... böyle gider bu. Aynı ücretsiz wi-fi gibi zora geldi mi nerde benim free wi-fi'm der.
Soran+1 yılİkinizin de Allah belasıni versin terbiyesiz ahlaksiz insanlik yoksunlari
+1 yılEğer huzurlu bir yuvanız yoksa o ilişkide evlilikte bulunmayın sürekli kavga ortamında büyüyen çocuklar çok daha kotu etkileniyor ama şöyle bişey var ki diyelim ki huzursuz bir ortamda büyümedi çocuklarınız.. ama siz kendi kendiniz aranızda birtakım şeyler yaşayıp boşandınız bu sefer de çocuklar sizi üzmemek adına rol yapabilirler. Onu iyice analiz etmeniz gerekiyor. Gerçekten boşanan ailelerin çocukları ana baba sorumlulukları alıyor
10 Yorumlakarar senin kardeş sen zaten kuşkularını yaşıyorsun içinde. tart biç. artık şartlar sana göre olacak sana uygunsa kabul et. değilse bitmiş bitmişdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok doğru karar vermişsin tek yaşamaya devam ederek.. Hatta tebrik ediyorum... Ben bu hatayı iki insanla iki kere yaptım... Hep ilk ayrılıktan sonra pişman olarak gelmeleri duygusal ve sahiplenici bir insan olmam sebebiyle yelkenlerimi suya indirdi ama sonrasında gidişleri ilkinden çok daha fena oldu.. Hele ikinci evlendiğim insan 2 kere ayrıldım pişman olduğunu söyledi barıştım 3. de artık boşandım herşeyimi bırakarak keşke ilkinde ayrılsaydım diyorum... ve şimdi tekrar barışalım diyor. Daha benden ne alacağı kaldığını da bilmeden... arada çocuk da var tabi... ve çok acı ki bu ayrılık döneminde sayısız ilişkisi evli bir erkekle de beraberliği olduğunu öğrendim kendisinden bağımsız...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasını bulurum diye düşünmüş olabilir. Zaten evlenip ayrılan insanlara bakışları farklı. Çocuk olunca işler değişiyor. İnsanlar kendi çocuklarına bakmak istemiyor. Sonra geri döneyim diye düşünmüş olabilir. Tabi günahını almayım yine de
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBence dene kardeş. Aile kolay kurulmuyor. Bir süre imam nikahlı deneyin. Baktın her şey iyi resmi nikahı kıyın devam edin
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. insanlar değişmez abi. eninde sonunda kendi doğasını sergilemeye devam eder. aynı şeyleri tekrar yaşayacak olduktan bir anlamı yok.
10 Yorumla
+1 yılExten next olmaz derler ama çocuklar için düşün derim
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bildiğin kirabı tekrar okumaya benzer değişiklik arama bir iki ay sonra yine aynı
10 Yorumla
+1 yılBence gerek yok o zamalar belki birinden beklentisi vardi
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey eskisi gibi olmaz sal gitsin hayatına bak :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslinda
+1 yılSen gibi evlenecek bakacak çalışacak başka Kerrrrizzz bulamamıştır hep s klip sklip atılmıştır eskorttttt gibi ondan dönüyor kara gözüne kara kasına degıl
00 Yorumla
+1 yılBence tekrar etmeye gerek yok. Yaşamışsınız olmamış. Ama çocuk için tekrar denemekte fayda var. Belki yürür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde õyle 2 yil oldu hala istiyo cocuk yok donemem ruh hastasiydi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey eskisi gibi olmaz abi bu duruma sakın kanma derim huylu huyunu değiştirmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi adammışsin abi yataktada iyiysen yenge özlemiş ufak jinyoru 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılSenden sonra başka biriyle evlenmediyse nikah caiz olmaz.
00 YorumlaVallahi gerçek sebebini bilmek lazım ama gerçek sebebini sen bizden daha iyi bilirsin.
00 YorumlaHmmm hocam çocuk varsa bi değerlendirmek gerek bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAga şans vermek istiyosan imam nikahı kıy ya da birlikte yaşayın Hemen evlenme Resmiyete girme Bak bi süre dene Olmuyorsa oda olmadıgını görmüş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarindaki sevismis ozguveni. Keske bendede biraz sevismis ozguveni olsa keske bende evlenip sevisebilsem
04 Yorumla
Soran+1 yılBu nedemek?
Cevap sahibi+1 yılTOK AÇİN HALİNDEN ANLAMAZ
Cevap sahibi+1 yılkarinin her ihtiyacini karsiliyosun benimkini karsilayan yok
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım hala
+1 yılAklını başına topla, gitti onla bunla kırıştırdı umduğunu bulamadı.
00 YorumlaErkeklerin genel düşüncesi böyle eğer gerçekten değiştiğine inanırsan kabul et emin olmadan kabul etme
10 YorumlaEldekini kaybedince anlıyor insan değerini ondan istiyor olabilir
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılÇoğu yorum çok iğrenç bence siz deneyin bir kez daha
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahatsiz edici yorumlar var çok şaşkinim
Bence çocuklar alistiysa çocukların psikolojisini daha çok bozmaya gerek yok ya tekrar gelir de anlasamazsaniz ayrılırsaniz ben ayrılan bir ailenin çocuğuyum bence ikinci şansı verme
00 Yorumla
+1 yılHep beraber toplanip insan gibi konusabilirsiniz hatalarindan pisman olmusta olabilir sizi kaybettigi icin pisman olmusta olabilirhep beraber bi konusun derim
00 Yorumla
+1 yılaldatan erkeke onca kadin sans veriyords sen eski karina neden sans vermiyorsun siddet gören dahi sans veriyor aldatiysa sansi hakk etmez a
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dediğin tam anlaşılmıyor
- +1 yıl
aldatan erkeklere kadinlar diyorum sans veriyor sen karinada neden vermiyorsun kadinlar herseyi affediyor
+1 yılNeden ve nasıl ayrıldığınız önemli karar verirken. Gerçekten pişman olmuş olabilir ama yalnızlık işine gelmediği için de istiyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılZeytin 🫒 dalı uzatmış işte barışın barışın
10 YorumlaKesinlikle hayır
27 Yorumla
Soran+1 yılSeninle konuşma şansımız var mi?
Soran+1 yılHaklısın çok çok doğru
Soran+1 yılBurdan yazsak daha iyi olacak 😊
Soran+1 yılYoo ben de aynı düşüncedeyim zaten. O çocukları öne sürüyor sürekli benden de yüz buldu biraz belki konuşuyorum son zamanlarda diye, önceleri hiç diyalog kurmuyordum çünkü. Ama görüyorum ki çocuklar mutlu böyle onun dediģi gibi olumsuz etkilenmediler
Evliligi kurtar. Ben kurtarmak istiyorum. Anlamiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDini görüşün ne bilmiyorum ama Bosandiysaniz nikah düşmez tekrar zina yapmış olursunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılBunu biri daha dedi nasıl yani bir izah edin
Cevap sahibi+1 yılTekrar nikah düşmesi için eski eşinizin başka biriyle evlenip ilişkiye girmesi gerekiyor.. ancak o zaman tekrar nikah düşer aksi halde zina
Soran+1 yılBu çok garip emin misin böyle bir sey olduğuna?
- +1 yıl
Böyle bir şey yok.
Soran+1 yıl@Zindanadasi kaç kişi yazmiş bunu ya
Cevap sahibi+1 yılDinen böyle araştırmanı öneririm.. kanunen böyle bir şey yok zaten
Cevap sahibi+1 yılBizzat tanık oldum böyle bir olaya.. ve kaynakta sağlam.. dini üstün körü yadadigimiz için pek kişi bilmiyor bunu bene öğrendiğimde garipsemistim ama öyle
Cevap sahibi+1 yılDinen boşama üç kere ile sınırlandırılmıştır. Birinci ve ikinci boşama sonrasında eşlerin yeniden bir araya gelme imkânı vardır (Bakara, 2/229). Kişi ric’î (dönüşü olan) talak ile boşadığı eşine, iddet süresi içinde nikâha gerek kalmadan, iddet süresi bitmiş ise yeni bir nikâh akdi ile dönebilir. Bâin talakta ise iddet içinde bile olsa ancak yeni bir akitle dönebilir. Üçüncü kez boşamadan sonra ise kesin ayrılık gerçekleşir. Bu durumda, kadın başka bir şahıs ile hileli olmayan bir evlilik yapmadıkça ve bu evlilik boşama ya da ölüm ile sona ermedikçe ilk eşi ile tekrar bir araya gelmeleri mümkün değildir (Bakara, 2/230).
İsteseniz dahi, nikah düşmüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
+1 yılBaşka enayi bulamamıştır ondan.
11 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma lütfen, istediği tarz bitini bulabilseydi ya da ihtimal olsatdı eski pabuca geri dönmezdi, hiçbir kadın dönmez. Ama gördü pabuç pahalı, kuytuk yağlı ve elden gidiyor tekrar geri sardı. Bence tabii...
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başka erkek bulamadı diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılözlemiştir
10 YorumlaAklı başına sonradan gelmiştir
10 YorumlaBence pişman olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Özlemiştir
00 Yorumla
+1 yılDenemeye gerek yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri