Güncellemeler
+1 yıl
Barışmak için hiç ugrasmiyo ama
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer rabiaa29 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
1 milyon
1 milyon derken?
Bir milyon TL aldim
Bisanacakmisin
Benim sorum bumu sence? Ben cocuk var diyorum karşı taraf istiyo bosanmayi
İstiyor sa Bisan daha rahat olur
Cocuk varken kolay olmuyo bosanmakla is bitiyo sanıyorsun heralde? Cocugu görmek isteyecek çocuğun piskolojisi bozulcak Bi beni gör Bi onu ailenin yanında biyere kadar rahatta edilmiyo
Kavganizdq daha ya çok bozulacak sen bilirsin yine
Çocuğun yanında babalık taslar benim yanımda bulunamaz bunu onada soyledim o başka odada bende çocuğa mutlu gibi görüncez piskolojisi için ama tek benle bitmiyo babalık yapmiyo cocugu gorcem diyo komple elini çek kendi soyadımı verim çocuğa diyom onuda kabul etmiyo
Msn yazarmisin
Ne icinn
Orada konuslaim burada *
Mesaj göndermek için seviyen yetersiz yaziyo sen at
Benimde yetersiz bugün 3 seviye olurum yazarım sanaama. sen kararının iyi dusun
Tamam
Sorun ne aranizdaki
Buna sorun denmez içinde varmış başkasını aklına koymuş belli annemi sileyim diye bakiyo evime giremez diyo eltilerle samimi ol diyo ölene kadar köye gidecekmisim para vermezmis çok az çarşıya cikacakmisimda gizli dava acti
Anneni sileceksin derken
Eltilerle mecbur samimi olmasa da iyi gecinecen köyle bir bağı varsa gitmet zorundasın ama gerçekleri konuşalım
Anneni hayatından sil biz tartışırken karıştı bize diyo senden biseyi anlamiyon ben ne soruyom. Sende soruyon küçük çocuğum var napacam ben
Ama ev alcaz diye kandırdılar git git köle gibi biseyyok altinlarimi aldılar geri yapmadılar ped3r gidemezsin diyo annemde cocuk durmuyo küçük cocugami bakcan isleremi bakcan diyo
Bak güzellik gerçekleri söylemek lazım küçük çocuğun var diye adama maymun edemezsin sonuçta evin erkeği o ailesine saygı duyacaksın ve onun istediği hayatı yasayacaksin istemiyor san çocuğu bahane etme direk boşan sen burada haksizligina kılıf arama otur aklı selim dusin burada 18 kızlar direk boşan der yuvani yikma
Onlar benle gecinsin ben niye hep adım atıyorum herbiri yilan yüze gülüp arkadan iş çeviren tip iyi olduğumda oldu dava için şahit yazdirmislar kendilerini bide samimi olmak?
Haksız yanım neymiş bahane değil olanı diyorum
Bir binada hepimiz yaşıyoruz şimdi kendisi onlarla iyi onlar ne yapsa sineye cekiyo yagli ballı benim hatam yokken bana uzak
Hepsi bir sen tek sen sorun sendedir emin ol hepsi kötü olamaz kendini yokla sen etrafı boş ver yivana sahip çık senin şu an sorunun küçük ama sen gaza gelip büyütüyor sun ve gözden düşersin kimse ailesini atmaz sen gidersin başkasını alır. Sende başkasını alırsın ama ilk kocam gibi olmaz
Ben boşandım bin oismanim benimki aldattı beni ama yinede oismanim
Bir erkeğin ailesini ne kadar dislarsan o kadar dislanirsin
Ban annenler kes iletişimi diyor niye zoruna gidiyor onunda ailesi
Kimse kimse için aileyi silmez annemin yanında kackez üstüme yürüdü kartımı kırdı kackez el kaldırdı kadına kendi kozu verdi bbma saygısızlık yaptı altınları almak için odalara daldı ailemin evine giriyo damdan cikar qibi selam sabah yok altınları çıkarın dedi hepsini alıp tekmeyi atmaktır niyeti tek benle bitmiyoki o iyi olsa bende olurum ama hiç adım atmıyor fareden istegramdan kızları ekleyip konusuyo
Cocuk var mı niye bitti
Bak yaşadıkların zor gerçekten zor ama öz eleştiri yap önce sen erkeksin o bayan senin yaptıklarını o sana yapsa ne olurdu önce bunu düşün boşanmak kolay aha bitti sonu peki peşinden bir sürü erkek açılsın diye sen şey yapmak için dolaşacak ailen sana farklı bakacak erkeğin ailesine bağlı aslında sevindirmeli ama bizler anlamıyoruz bunu altınlarını istemisse ver ne Muş aynı hayatı payalsacan sizin istediğiniz hayatı yaşatmaya çabalıyor ailene neden bildirdim altınları senle onun arasında anneni katma bir şey anlatma bir süre bak her şey düzelir
Çocuk var aldattı beni gaza geldim bemde senin gibi böyle yerlere yazdım herkes boşan dedi boşandım oismanim
Bosanip geri eski eşiyle evlenende bar
Olmuyor iste
Evet
Yarın sana özelden yazayım rahat konuslaim olur mu seviye artar
Tamam olur
Bu arada düşün öz eleştiri yap kendine tarafsız kimseyi dusunmeden
Sen olsan napardin karşı taraf parada vermem ben nedersem o annen evime gelemez diyor
Hakliysa kabul ederim
Yazdim