Dış görünüşe bakmıyor insanlar diyenlere inanmıyorum bal gibi bakıyorlar kilolu olduğum için tanıma fırsatı bile vermiyorlar o ilk aşamayı atlatmama izin vermiyor kimse kanka olarak görüyorlar beni bir şekilde... Bu arada bende 31 i me bastım ve yıllardır kimse yok hayatımda. Yüzüm çirkin değil güzel ama başımın ön tarafı aşırı seyrek kel gibi bir de kiloluyum kimse gerçekten bu yüzden sevmiyor beni... Çünkü eski halimden hatırlıyorum herşeyi.
spor yap estetik yaptir bakim yap bak kadinalra güzel olduklair halde estetik yaptiriyorlar bn mesela burnumu begenmyiordum burnumi yaptirdim yaptirktan sonra paaram nerdeyse bitti sac rengimi destiridm bakim yaptim güzel giyin resmen degsitim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle düşünmeyin güzellik görecelidir ve herkes güzel doğacak diye bişi yok bakımla giyimle olacak şeyler kendinize guvenin
Çirkin çekici olmayınca seni seven pek kimse olmuyor karşı cins olarak
Ben de 31 yalnızım hiç aşık olan biri olmadı bana.
Güzellik de parayla. O da yok
Dış görünüşe bakmıyor insanlar diyenlere inanmıyorum bal gibi bakıyorlar kilolu olduğum için tanıma fırsatı bile vermiyorlar o ilk aşamayı atlatmama izin vermiyor kimse kanka olarak görüyorlar beni bir şekilde... Bu arada bende 31 i me bastım ve yıllardır kimse yok hayatımda. Yüzüm çirkin değil güzel ama başımın ön tarafı aşırı seyrek kel gibi bir de kiloluyum kimse gerçekten bu yüzden sevmiyor beni... Çünkü eski halimden hatırlıyorum herşeyi.
spor yap estetik yaptir bakim yap bak kadinalra güzel olduklair halde estetik yaptiriyorlar bn mesela burnumu begenmyiordum burnumi yaptirdim yaptirktan sonra paaram nerdeyse bitti sac rengimi destiridm bakim yaptim güzel giyin resmen degsitim
😄oyle dusunme spor yap, giyim tarzini degistir, degisiklikler yap, giyim tarzin cool olsun, kuaföre git güzel olursun ozm
Bende çırkınim ve bu yuzden erkekler de benimle ilgilenmiyorlar
Bunun kader ile alakası yok. Allah'ın bir vergisi. Güzel olup beş para etmez insan çok
Herşeyin başı spor salonu he benim param var diypsan estetik ve giyim ile düzelir
Gym ihtiycın var bir gym ye görünmeni tavsiye ederimm
Sadece senin değil☺
estetik ol ve spor yap
Kaderin
Kendine bakabilirsin
maalesef
kısmet