Evet pek hoş değilmis beğendiğini tipler de kadınların beğenmesi icin de böyle olmak lazım sanırım. Peki yukarıda belirttiklerin iki kişi de bu playboyluk ve hovardalıgın tersi mi?
Orta ilgili olan da kadın düşkünü ve hovardaysa ve sen de ciddi ilişki düşünüyorsan üstelik kendin de gecmisinde bir sey yasamadiysan ilgili olan daha mantıklı gibi duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunun az ilgisi, çok ilgisi yok.
İlgi duyduğunla birlikte olursun.
İlgi duydu diye birisiyle oluyorsan zaten umutsuz vakasın demektir.
cut.
Seviyorsan ayrı hwrsey ilgi değil sıkılırsın ilgiden muhabbeti sarıyor mu sen onu soyle
Yok sarmiyor
Yok o zaman ilgi açlığı ümit verme sal çocuğu
Birisi sana ilgi veriyo diye onunla olmak çok sacma
Ama başka kimse onun kadar ilgilenmiyo :(
İlgili olanla sevgili olursan kısa zamanda ayrılırsin sevmiyosun çünkü
Diğer erkekler de çok serfsiz guvenilmiyor. Hem sevebilecegim hem güvenilir biri çok zor
İlla birisiyle sevgili olmak zorunda deglsin eminim ki hem güvenip hem sevecegin birisi karşına cikicaktir
Hoşlandığın hangisiyse onunla ol bence de şerefsiz demişsin serefsizligini gördün? Hicbir sey yapmadığım halde aynı tepkiyi ben de görmüştüm.
Bir ton kız takip edip biraz playboy duran tipler
Evet pek hoş değilmis beğendiğini tipler de kadınların beğenmesi icin de böyle olmak lazım sanırım. Peki yukarıda belirttiklerin iki kişi de bu playboyluk ve hovardalıgın tersi mi?
Çoğu erkek öyle şimdi hiç kimseye güven olmuyor.. o ilgili olan değil de diğeri öyle
Orta ilgili olan da kadın düşkünü ve hovardaysa ve sen de ciddi ilişki düşünüyorsan üstelik kendin de gecmisinde bir sey yasamadiysan ilgili olan daha mantıklı gibi duruyor
Sen ne kadar güzelsin yakışıklı biri sırf cnsellik için de ilgi gösterir fark etmiyor tek gece takılmak için güzel çirkin ayırt etmez kimse
Evet o yüzden güvenemiyorum
Sen güzel değilsen dengin biriyle takıl gerçekten sevdiğini bilirsin.
Takıl derken onla devam et yani :D
O ilgilenen kişiden daha iyiyim
İlgi sevgi dış görünüşten çok daha önemli
Öyle mi dersiniz kafam çok karışık
İlk etapta dış görünüş sana hoş geliyor olabilir ama emin ol pişman olacaksın
Evet bana da öyle geliyor. Hoş gelmesi için iyi bakmaya çalışıyorum ama olmuyor. beni çok seviyor bir de
Sana ilgisi olmayan biri üzer ama belli yani
ilgili ama yakışıklı olamaz mi
İkisi de değill
Orta az ilgili. Çok ilgi sevmem
Kalbine en yakın kimse o
Hoşlandığım şerefsiz cikiyo
Sevdiğin biri
Birinden hoşlanıyorum ama güvenilir biri değil gibi
Güvenmiyorsan boş ver et