Aşk İlişkileri Böyle erkek bulmak zor mudur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor #Tahammül seviyesi yüksek#Anlayışlı ve gönül almayı bilen umursayan#Sohbeti ve mizacı yüksek#Güler yüzlü # Ağırbaşlı merhametli Böyle kocam olsun çok mu şey istiyorum Güncellemeler+1 yıl Gorusler icin tesekkur ederim. Böyle erkek bulmak zor mudur? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sende ne var? Kallavi şekilde ömür mü törpülersin? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende de belirttiğim özelliklerden çoğu var ama sadece alınganım biraz olumsuz yanim o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende varsa ne ala... Yorumla Soran +1 yıl Peki sence boyle biri hayal midir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saydiklarinizdan cok daha fazlasi bence mevcut. Ama maalesef bu saydiklarinizin yarisina sahibine denk gelmedim henüz. Hayal degil yani. Yorumla Soran +1 yıl Umarim bulursunuz sizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin amin zor tabi de hayirlisi... Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. İlk kriterin tahammül seviyesi yüksek olması bir ürküttü beni açıkçası 😂 1 0 Yorumla
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayret tip belirtmemiş 😁 1 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sanki bana tarif ettin :)) 1 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Gevşek olmam dışında hepsine uyuyorum jdkfkf 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sen kendine kadın arıyorsun 😂😂😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle söyledin? Yorumla Soran +1 yıl yok mu yani böyle erkek? Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Hepsi bir arada böyle erkek yoktur. Erkeğin doğasında yok hepsi aynı anda. Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bulursun ama kadınını bulamayız biz 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Aaa bu ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sende ne var? Kallavi şekilde ömür mü törpülersin?
Bende de belirttiğim özelliklerden çoğu var ama sadece alınganım biraz olumsuz yanim o
Sende varsa ne ala...
Peki sence boyle biri hayal midir?
Saydiklarinizdan cok daha fazlasi bence mevcut. Ama maalesef bu saydiklarinizin yarisina sahibine denk gelmedim henüz. Hayal degil yani.
Umarim bulursunuz sizde
Amin amin zor tabi de hayirlisi...
İlk kriterin tahammül seviyesi yüksek olması bir ürküttü beni açıkçası 😂
Hayret tip belirtmemiş 😁
Sanki bana tarif ettin :))
Geldim Hemen 😅 Mizahın Yok Ama
Gevşek olmam dışında hepsine uyuyorum jdkfkf
Sen kendine kadın arıyorsun 😂😂😂😂
Niye öyle söyledin?
yok mu yani böyle erkek?
Hepsi bir arada böyle erkek yoktur. Erkeğin doğasında yok hepsi aynı anda.
Bende aynısı kız için dkxkck
Yanı çok zor olmasa gerek
Bulursun ama kadınını bulamayız biz
Vardır illaki 😊
Zor değil
Aaa bu ben
Çok şey istemiyorsun, arayan bulur