Fiziksel olan hani tensel tek gecelik böyle duygusal bi şi yok
Aşık olması sevmesi ama fiziksel yok konuşma yok sadece aşık olmuş
Başka bi şiler izlemesi kendini öyle iyi hissetmesi
Ve aklıma gelmeyen sizin aklınızda olan varsa yazabilirsiniz
Fiziksel olan hani tensel tek gecelik böyle duygusal bi şi yok
Aşık olması sevmesi ama fiziksel yok konuşma yok sadece aşık olmuş
Başka bi şiler izlemesi kendini öyle iyi hissetmesi
Ve aklıma gelmeyen sizin aklınızda olan varsa yazabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her türlüsü iğrençtir. Bu soru "Sol bacağın kesilse mi daha kötü yoksa sağ bacağın kesilse mi daha kötü?" gibi. İkisi de kötü
Ya aşık olsa başkasını sevse ben kahrolurum hepsi kötü de en kötüsü de bence o yaa
ben de kahrolurum. "Aklındakiyle yaşar yanındakiyle ölürsün"e maruz kalmak istemem.
Valla evet...
Duygusal olarak aldatma en kötüsü bence. Kendi şahsi düşüncem olarak diğerlerini affedebilirim ama duygusal aldatmayı asla.
Aşık olması benimde canımı çok yakar yaa
Sana olan aşkını yitirip başkasına aşık olması gerçekten çok kötü bir durum. Asla yaşamak istemem. Diğerlerini mantıklı bir açıklaması olursa affederim
Tam da açıkladıgın gibi başkasını sevmesi beni hasta eder...
Evet öyle :(
Seviyorsan ya da Seviliyorsan Cinsiyet ayırt etmeksizin ALDATMAK nereden bakarsan bak hep CAN YAKMIŞTIR..
Hiçbir insan evladı canımı yakamaz. Aldatması onun sorunu benim değil
Sevgiliyken Beir Başkasıyla Olmak Aldatır İnsan İnsanı
Evlenir çocuk sahibi olursa en zoru bu olsa gerek
Aldatilmak canimi yakmaz
Şaka midur
Oyle inanamamis ki. Mudur yerine midur yazmis. Kizin sivesini degistirdin jdjdjnxkdid
:) saka degil. beni uzen aldatilmak degil sevgisizliktir. Sevmiyor ki aldatiyor. Keske diyeydide bosuna gizli kapakli isler cevirmeseydi. 2 iliskimde aldatildigim icin bitti. Tecrubeyle sabit oyle laf olsun diye demiyorum. Benim gorusum tabi bu.
Senin annen sıkintili mi?
@Aslı306 msmdxmd. He ya beni şok etti
@Aslı306 annem ne alaka yahu
🤣😅yemin ederim krize girdim.
Ya sen soyle nedenini soyliyim. Soguk biri ya da sikintili mi?
@Aslı306 sikintili ne demek onu anlamadim. Yok bana karsi asiri sevgi doludur. İyi bir kadin yani.
Boyle sevgiye duskun erkekler genelde sevgisiz ve soguk annelerde yetisen cocuklar oluyor. Sasirdim burcun ve yukselenin ne?
@Aslı306 ailecek sevgi gosterme yok belki dusunceni destekler diye diyorum. Sevdigini bilirim ama sarilmak bile yoktur nerdeyse hic. Ama sevgiye duskun oldugum dogrudur. Boga burcu
Yukselen?
@Aslı306 bilmiyorum ki onu
Dogum saatini anne sor ogren daha onemli bu.
@Aslı306 burclara cok takiksin galiba :) bence onemsiz ama sen bilirsin. Sabaha dogru dogmusum :) ayrica soran kriz gecirir biraz daha burada yazisirsak. Ben susuyorun burc bilgini hanim :)
Sabah dogru diye saat mi olur. Şafakta dogdum der gibi neyse. Iyi aksamlar.
Xkxkxxkxmx yok be sıkıntıyok devam edin
@Aslı306 kadin hastanede dogurmamis evde dogurmus. 5 6 gibi diyor iste sen anla sabaha dogrudan ne kastettigi. Konustugumuz seylere bak :))
Yukselen akrep bence takintili biri misin
@Aslı306 ask anlamindaysa evet iyi taparim da takinti yapip bela olmam. İcimde yasarim
Hepsi iğrenç
Asik olmasi elinde olan bir sey degil ki. Sonucta konusmamis bir sey yapmamis.
Aşık olmuşsa ayrılır sevgilisinden gider ona aldatmanın bir açıklaması savunması olamaz
Hayir bak bu bir duygu kiz sadece icinde tutuyor. Aldatmak icin bir eylem yapmasi lazim. Bir kisi 2 kisiye asik olabilir ama birine sadik kalir. Sonucta evlendiginde duygularini aldirmiyor.
2 kişiye aşık olmak mı? Üzgünüm farklı dünyaların insanlarıyız. Ben kibarca müsaadenizi istiyorum iyi geceler.
Yani bu olabiliyor. Yine de sen bilirsin. Iyi aksamlar.