Tamamen mantıkla bakıp, evlenince severim diye düşünür müsünüz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen mantıkla bakıp, evlenince severim diye düşünür müsünüz?

Cevap: Evet
ben görücü usulü ile evlendim ilk eve geldiğinde ondan hoşlanmıştım biraz konuştuk konuşma tarzıda hoşuma gitti
bizim için evet idi 😊 aileye bıraktık ailede onayladı ve nişanlandık bunların hepsi bir haftadan az bir sürede oldu aramızda sevgi yoktu 1 buçuk sene nişanlı kaldık o sırada eşim 9 ay boyunca İstanbul’da kaldı nişandan sonra dokuz ay boyunca görmedim onu dokuz ay sonrada memlekete geldi pek fazla görüşemiyorduk pek fazla gezemiyorduk ama mesajlaşıyorduk sürekli nişaanlıyken pişmanlıklarım oluyordu hemde çok hep diyordum acaba çok mu acele ettim evlenmeye keşke 25 yaşımda evlenseydim diyordum ama nişanlımı da seviyordum nişanlımın bana karşı bi saygısızlığı ya da kötülüğü yoktu bir evlendikten sonra pişmanlık azaldı ilk sene birbirimizi anlamamız biraz zaman aldı ve biraz eşim çevreden etkileniyordu sonra birbirimizi tanıya tanıya dahada bağlandık şimdi ise 1 yıl 6 ay geçti onsuz bir anı bile düşünemiyorum şimdi yanımda eşim bunları yazarken bile gözüm doluyor 🥹 o kadar çok seviyorum ki sadece iyi ki var diyorum
Bu arada yukarıda dediklerim eşimle alakalı bir sorun yoktu sadece benle alakalı
Biz o sırada Dilan ve Harun idik ama şimdi ise “BİZ” olduk 😊
Yaa çok etkilendim ben okurken sevginiz daim olsun cokk mutlu olursunuz inşallah 🌸
Tamam o zaman bana bir Dilan bul ben de Harun olayim djd
Onlar sadece dünyada bir tane var 😊
ben hep en uzaklarda arardım aşkı nerden bileyim burnumun uçundaki güzel kokan çiçeği
Bu şiir benim kaderimdeki arayışımdı
eşim benim babamın kuzeni aynı yerde evde bile kalmışlığımız olmuş çocukken
Ama nedense ne eşim hatırlar beni o yaylada ne ben eşimi hatırlarım
Eşim bütün kardeşlerimi tanır ama benim varlığımdan haberi yokmuş bende aynı şekilde bütün ailesini tanırım ama eşimi hiç tanımıyordum
“Kader seni hep benden saklamış ve en son eşim olarak karşıma çıkarmış”
Teşekkür ederim umarım sizde gölünüze göre mutluluğu bulursunuz 😊
Mantıklı düşünüyorum ve Hayır diyorum. Bu kumara girmek hiç mantıklı gelmiyor.
Duygusal bağ hissetmediğim bir kadını öpemem bile. Evlilik hiç olmaz.
Seveceğim ve beni seven kadını bulana kadar böyle iyiyim.
Cevap
14Cevap
Hayır sevmediğim biri ile evlenmem
şu an evlenme imkanım yok ama şartlar başka olsaydı ve evlenecek olsaydım evet evlenirdim. Beni çok seven ve üstüme titreyen birine aşık olmasam bile sevgim olur. Belki erkeksi gelmez ve tutkulu davranmaz ama onu da alttan alttan yönlendiririm ve o da seviyorsa o şekilde davranmaya özen gösterir zaten ve ilgimi daha çok çekmeye başlar. Sevmeyi değil, sevilmeyi seçiyorum. Neyin ne olduğunu düşündürmeyecek biri olmayacaksa çıkmasın karşıma zaten. Ne boy pos ne de kaslı bir vücut sonsuza kadar beni güldüremez. Ruhuma ruhuyla merhem olacaksa ben kabulum.
Hayat bu belli mi olur... cok severek evlenirsin , söverek boşanirsin.. mantığınla evlenirsin , mantığına söverek boşanirsin. bazen sevdiğinle evlenip bu işte bir mantıkta varmış der, mantığınla evlenip bu işte arzular da varmış dersin.. hayat bu... Sana ne getirecegi senden ne götüreceği belli olmaz..
Bu aralar düşündüğüm bir soru. Acaba mantık evliliği yapsam ne olur? sevmediğim biri ile evlensem hergün aynı yatağa girmek her sabah o yüze uyanmak zulüm olur diye düşünüyorum. Evde yapacağın işler bile severek yapmadığın için eziyet haline gelir diye düşünüyorum. O kişiye de yazık. Mutlu olmazsak mutlu da edemeyiz.
ama belki de zamanla sevebilirsin de öyle düşün :) nefret etmiyorsun sonuçtaa sdf
Öyle de bir ihtimal var. Ama sevmeme ihtimalin de var. O yüzden bu toplara girmemek en iyisi. Ama sempati duyulan biriyle evlenilebilir.
yani ilk baştan bi enerjiye bakarsın xd
Kendimi evlenmek zorunda hissetmiyorum, sevmeden asla evlenmem. Beni evlilige ikna edebilecek tek şey kalbim
Evlilik riskli bir olay. Çok severek evlendiğinde bile nefret ederek boşanabilirisn. Sevmediğim biriyle evlenip sonra kötü huylarina maruz kalıp, onu idare etmek, en sonunda da pişman olarka boşanmak bence çok daha kötü.
Evlenmem. Sonradan severim düşüncesiyle o imza bir kere atılırsa bir daha geri dönüşü olmaz. Ya sevemedin, sonra ne olacak? Ayrılacak mıyım? Bu büyük bir ikilem. Severim ya da sevmem diye düşünmek yerine, seviyorsam bu iş olur derim sadece.
sen adamsın 1 xper :)
Yemek bıle yemem.
Ne evlenmesı.
O ınsanlara tahammulum yok bırde aynı evde yasıyıcagım
Ben almıyım alanada manı olmym
Evlenmem. Yani insanın ihtiyaçları olabilir. Ama bu ihtiyaçlar bazen çok çok zorlasa da sevmediğin bir insan ile olmaz
Büyük konuşmak istemiyorum ama ben yapamıyorum sevmediğim biriyle. Yan yana otururken bile tiksinme geliyor.
Yapamam asla. Ne kendimi ne de onu yakmak istemem..
Sifir sevgi ile olmaz. Iyi biri sonradan asik olabilirim dusuncesidir o
Sevmediğim insana selam bile veresim gelmez nasıl evleniyim
Sevmediğim biri ile bırak evlenmeyi aynı ortama girmem
Hayır sevmediğim biriyle evlenmem çünkü karşılıklı sevgi yoksa mutluluk olmaz
Elektrik olması lazım yoksa mantıkta olsa yürümez heves zevk alınmaz
Hayır evlenmem…
Evlenmek için evlenmeyi doğru bulmadım hiç bi zaman… olacak gibi olmasındansa olmamasına razıyım… herkes evlenecek diye de bi şey yok.. hayırlısı olsun…
Sevdiğim insanla evlenicem
Ben bi ara düşündüm çokta seviyordu beni gel dediğim de ne işi olursa olsun bırakıp gelirdi ne olursa olsun hersey yapardı benim için denedim zorladım kendimi ama evlenemedim yapamadım
Sevmediğim birine selam vermiyorum. bırak evliliği :D
Bu hatayı kimse yapmasın
bedeli ağır oluyor
sen admsınn
“Adammı “ iltifat mı sayılıyor sayın matador 😀
adamlık iltifat tabi :D
peki saol 😅
Evlenmem sevmediğim bir insanla mutlu olamam
sen adamsın sdff
Sevmediğin biriyle belki severim diye başlamak çok riskli geliyor bana ya ben yapamazdım
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Kısaca sevmediğim değil de mantık evliliği yapardım aşk yalan
Büyük konuşmayım ama evlenmezdim ya aynı evdesin ama parası için evlendiğimi düşün olmaz
Evlenmem diyen çoğu kız atıyor paralı koca arıyan sanki erkekler
Evlenilmez. Sevgi olmadan olmuyor.
Evet evlenirim
Hayır sevmediğin insanla ömür geçmez
evlenmem, evlilik mantıkla yapılmamalı
Evlenebilirim
asla evlenmem arkadaş
Sevmediğim bir kadınla neden evleneyim, evlenmem
Zenginse iki tarafta evlenir!!!
Hayır rr
veevettt
Evlenmem sevmediğim biri ile olmaz.
lütfen olsun sdfs
Hüç istemem
ya olursa zfdes
evlenirim ama parası olucak
Yok be yapamam ben öyle
Yardım derneği değilim
Para varsa biz varız @TheDudeAbides
ben artık evimin erkeği cocuklarimin babası olmak istiyorum!1 zengin hatun bul beni
Sevmiyorsam evlenmem ki
Yok yok aman aman evlerden uzak.
hayır tabi ki
Evlenmem
Hayır
evlenemem ya
Yapamam
bilmiyorum
hayır asla niye evleniyim
Hayırrr
Sevmediğim birisi ile yan yana bile duramam
Allah korusun