Kalbim ile aklım arasındayım, sizce o sevmiş mi?

sevgilimden ayrıldım ayrılmadan önce instagram şifrelerimi istedi bir buçuk senedir sevgiliydik ayrılıp barışıyoruz her ne sebepten ayrılmış olursak olalım öyle ya da böyle tekrar sevgili oluyoruz ama bu sefer başka son bir buçuk aydır ona karşı hisizleştim hisizleşmemdeki kastım bir şey hisetmemem sevinemiyorum üzülemiyorum tün duygularımı kaybettim ona karşı ama seviyordum ya da sanırım ona çok alıştım

daha daha öncesinde ben ona bir atkı örecektim ördüm ama o ara ayrıldık ve ben o atkıyı çöpe attım geçen haftalarda arkadaşıma atkı hediye ettim ve ona söyledim söylediktem sonra o da bana karşı hisizleşti benden nefret etti yani en azından bana söyledikleri bunlardı benden nefret ettiği için güzel kardeşim olsun diye? yıl başından önce tanıştığı bir kızla sevgili oldu neden sevgili oldun dediğimde ise senden nefret ediyordum o ara bu yüzden sevgili oldum ama kızı sevemedim bir türlü dedi bi yandan da yanlışlıkla sevgili oldum arkadaşlarla şakalaşırken yanlışlıkla sevgili oldum dedi üstelik gün boyunca. dd tabi bu süreçte sesli falan da konuştular kızla olan yazışmalarının bir kısmını okutturdu bana canımdan can gitmiş gibiydim he bir de unutmadan kızla ayrılmadan 3 saat önce benle de sevgiliydi benle barıştıktan 3 saat sonra kızla ayrılmış ve bana seni 3 saat aldattım dedi ne fark ederki yanlış hatırlamıyorsam 3 2 saat ta olabilir ama burayı bastırarak dedi o bana çünkü. beni aldattığını nasıl öğrendim konusuna gelecek olursak da instagram şifrelerimi istedi verdim bende onunkini istedim ve arkadaşıyla olan yazışmalarını okudum bi mesaj çok zoruma gitti haftaya benime ski geliyo onu kulanıp tekmeyi basacam dı o mesajdan sonra herkese karşı tiksinmem başladı o sırada benle sevgili değildi mesajı okuduğumda söylediğimde ise bana yazmadığını beni kulanmadığını o mesajı başkasına kulandığını söyledi beni kulanmadı eyw ama o mesjı bir başkasına kulandı kulanmış* çok pişman olduğunu söylüyor ki bence pişman ya da rolünde iyi 1.5 senedir sanki onu hiç tanımamışım gibi üstelik bana ben o mesajı yazmış olabilirim ama yapmam öyle bir şey dedi bana he bide hiç tanımamışsın beni dedi evet ben seni hiç tanıyamamışım sorum şu napmam gerek kalbim afetmek istiyor ama aklım hayır öyle bir boşluk hisindeyim ki intahar etmek üzereyim ya etmem ama intahar etmeye meilli edecek kadar acı veriyor hesaplarımı kapatıp ortadan kaybolacam onu asla afetmeyecem asla hakımı helal etmeyecem ama onsuz yaparmıyım bilmem ben aptal mıyım çünkü harbi seviyordum seviyorum. peki ya o sevmiş mi?

Kalbim ile aklım arasındayım, sizce o sevmiş mi?