Eşim cerrah ve ayda 10 nöbeti var, nöbet ertesi yok yani 20 gün yok sayılır. Evliyim ama eşim yok gibi, ben bunu nasıl aşacağım?

O cerrahi istedi diye önünü kapamak istemedim ama sürekli ağlıyorum çok yalnız kalıyorum, evliyim ama evli değil gibiyim, işten geldiğinde zaten yorgun oluyor. Ne dışarıda, ne evde doğru düzgün birlikte vakit geçiremiyoruz, yani aslında hayatı paylaşamıyoruz. Kendimi çok yalnız hissediyorum, eşi bu şekilde neredeyse evde hiç olmayanlar bu duruma nasıl alışıyor, benim çok ağırıma gidiyor. Sürekli bunu dillendirip zaten az görüştüğümüz günlerde de kavga etmek istemiyorum ama psikolojik olarak çok yorgunum. Sürekli benden anlayış bekleniyor ama ben de insanım, cerrah olmak zor ama cerrah eşi olmak da çok zor.

Güncellemeler
+1 yıl
Yahu bu konuyu nasıl cinselliğe çektiniz? Ayrıca ben eşimle mesleği için evlenmedim benim mesleğim de onunla statü olarak eş değerde her şeyi nasıl bu kadar farklı algılayabiliyorsunuz? Belki halden anlayan olur da bir fikir verir dedim ama mevzu saçma sapan yerlere gitti.
Eşim cerrah ve ayda 10 nöbeti var, nöbet ertesi yok yani 20 gün yok sayılır. Evliyim ama eşim yok gibi, ben bunu nasıl aşacağım?