Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sizin ilşkiniz zaten HİÇ BAŞLAMADAN BİTMİŞ , o erkek farkında değilMİŞ.
Senin bu kafad ave bu düşünceelerde olduğunu bilse ZATEN senle evlenmeyi aklındab ile geçirmezdi ZEKİ biriyse? ama onuru gururu kişiliği karakteri YOK ki sen ondan önce davranıp nişanı atmnışsın.. garip zamanlardayız , erkeklerin kendilerini EZİK DUYGUSAL-EKSİK vs hissettikleri.. bunların sebebide sizlersiniz.
Bu zamanda artık evlenebilecek düzgün erkek HALAAA bulabiliyorsan öp başına koy.. ARTIK BULAMAYACAKSINIZ = evlenecek "düzgün" erkek
Zaten ekonomi bozuk , kadınların çoğu GÜVENİLMEZ 2yüzlü 5dk. erkeği satan ucuz karakterli insanlar.. Değmez bence bu zamanda bu insanlara yola çıkmaya aile kurmaya güvenmeye.. herkes kafasına göre takılıyor zaten din yok iman yok Amerikancı özgür hayat var.. madem öyle ozaman artık kimse üzülmeyecek bundan sonra hayat böyle ve dahada kötüye gidecek.
Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz CİDDİ.. kadınların çoğu ne demek olduğunu bilmiyor zaten önemsemiyor takmıyor , gülüyor alay edip dalga geçiyor..
zamanı gelecek , süreç hızlanmaya başladı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İsabetli olmuş, bence kararını değiştirip bir araya gelmeyin tekrar. Sen kendine yüksek maaşlı birini bul ki laf sokama. O da maaşına laf sokmayacak kendine göre birisini bulsun. Bu, tokadı savunduğum anlamına gelmez, asla tasvip etmiyorum, sadece olayı o noktaya götüren duruma dikkatini çekmek istedim. Hani kavgada söylenmez diye bir laf var ya bu da onlardan birisi işte, 9 kusurlu hareketten birisini yapmışsın, diğerini de o yapmış. Bu kafayla da bu iş yürümez, her iki taraf içinde söylüyorum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kesinlikle yanlış değil sonuna kadar haklısın. Nişanlılık hayatın da tokat atan evlenince döver de. Erkek adam dediğin gurur yaparsa sırtını dönüp gider. Aslına bakarsan yüzüğü atıp gitmesi gereken o sen bunu hak ediyorsun. Ama tokat atması kesinlikle anlaşılacak bir şey değil. Ben ne sebeple olursa olsun kadına el kaldırılmasına karşıyım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle karşınızdaki erkekte öfke kontrol problemi var. Tokat atan biri eli alışır döverde o kısım da haklısınız. Lakin siz de saygısız bir insansınız. Erkeğe penisin ufak demekle yaptığı işi aşağılamak küçük görmek aynı şey. Adamı tahrik etmişsin. Ama normal bir adam olsa o senin yüzüne tokat atmak yerine yüzüğü fırlatırdı. Böyle ağır bir laf ettiğin için asıl ayrılması gereken oydu. Bence bu ilişkinin şeyi çıkmış. boş ver ikiniz de bulursunuz başkasını. Böyle devam etmek mantıklı değil bu saatten sonra.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne sacmaladın abla
Cevap sahibi+1 yıl@Hlyzzzzzxxxxxx ne saçmalası?
- +1 yıl
Boş yapmayın ağır lafa karşı tokat eşit durumlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki nişanı at öyle bir karaktersiz ile görüşme
20 Yorumla
+1 yılSen de kalp kırmışsın ama hiç fark etmez şu şartlar altında. Suçlu ol ya da olma, asla bir erkek kadına el kaldırmamalı. Bugün o lafa tokat atan, evlilikte azalacak aşktan sonra yumruk atabilir. Her kalbi kırıldığında el kaldırandan olur mu sence? Çok da iyi yapmışsın. Erkek adam kadına el kaldırmaz. El kaldırmasaydı seni suçlardım kırıcılığından dolayı. Ama el kaldırdıysa her halükar da sen haklısın.
132 Yorumla
Soran+1 yılİnsan kızgınken ne söylediğini bilmez ben yanlış bir şey söyledim ama bedeli tokat olmamaliydi dediğin gibi zaten tokat atmasaydim söylediğimden pişmanlık duyar özür dilerim ama dönüşü yok
- +1 yıl
Kadin erkege vursa iftira atsa kufurler etse bile mi vuramaz mi? (Esinden sevgilinden bahsetmiyorum tanimadigin bir kadin)
- +1 yıl
Kadın habersizce 1 kere vurursa erkek zaten 2. Ye musade etmeyip elini tutar. Netice de daha güclüsünüz. Nedensizce küfürler ediyorsa siz de edebilirsiniz. Iftira attiysa kanitlayip rezil edebilirsiniz. Ama erkek kadina vurmamali.
- +1 yıl
Esime sevgilime vurmak asla istemem tabiki onlar ayri ama gecende deli bir kadin vardi videosu vardi gozluk dustu diye kiyameti kopariyordu hakaret falan ediyordu iste o kadin hakediyor bence soyle demeniz daha uygun olur kimse kimseye vurmamali kimse kavga etmesin siddete hayir vs ama sizin yaptiginiz cinsiyetcilik oyle kadina vurulmaz mi belki gormussundur videoyu
- +1 yıl
Hayir gormedim. Kadin da erkege vurmasin tabii ki o ayri. Ama kadin vursa bile erkek vurmasin. Adam illa cezalandiracaksa baska yol bulsun.
- +1 yıl
Bilemiyorum kadin var kadin var buyu yapan iftira atip hayatini karartan aileye laf eden bir ton kadin var bunlara insan bile denilmez ama buyuk konusmasin kimse kadinlarda erkeklerde kafayi siyirmis esin olan kadina vurulmamali aldatsa bile boş ver cekerim ama vurmak yanlis ama dedigim ozellikteki kadinlar icin ayni seyi soylemem birazda empati yapilmali bence
- +1 yıl
Süründürme büyüsü yaptiysa döv zaten. Onun ben de arkasındayım. Bazilari yillarca hastalik bela ceksin diye büyü yapıyor. Ama nedensizce cok agir iftiralar atip da hayatini vs karartmadigi surece el kaldirilmamali. Bunlar istisna seyler.
- +1 yıl
Bende bunlardan bahsediyorum zaten normal tartismalardan kucuk seylerden vurulmamali
- +1 yıl
Adamsın 🙂
- +1 yıl
Sende oyle sagol sabirla cevap yazdigin icin iyi aksamlar 🙂
- +1 yıl
Sen de sağ ol, iyi aksamlar 🙂
Soran+1 yıl@ahqqowp20 Ya düğün işleri konuştuk, istediğim bir eşya vardı olmaz etmez dedi cimri davrandi "Hata bende 3 kuruşa çalışıyorsun zaten fazlasını istemem saçmalık" dedim öyle
- +1 yıl
Ben vurana vururum abi kadın bilmem nefsi müdafa var
- +1 yıl
O lafı dediysem bir karşılığı olmalıydı zaten tokat yerine sana şerrefsiz kaşşar diyebilirdi bence
- +1 yıl
Kadinin kas gucuyle erkeginki bir mi? Nedensiz saldirana zaten susma ama sartlar esit degilken vurmak dogru degil
- +1 yıl
Sude zaten öyle sana katılıyorum ama hiçbir kadının bir erkeğin gururunu z işini küçük görmeye hakkı yok. Böyle yapan bir kadından kimseye hayır gelmez. Ayni şekilde şiddet uygulayan erkekten de. Ben o adamın yerinde olsam hiç tokat atmadan terk ederdim bir daha da yüzüne bakmazdım. Allah kalbimizdekini hepimize hayırlı etsin inşallah amin
- +1 yıl
Ustteki Gorusumu tekrar okuyun lutfen. Zaten tokat atmasa kadin haksizdi dedim. Ama erkek kadina siddet uyguladiysa, kadindan daha suclu konuma duser benim icin. Sahsen bu laflari ben etseydim icime oturur sonra deli gibi ozur dileyip aciklama yapar pisman olurdum ama bana vurunca benim hatam silinirdi. Cunku erkek kadina el kaldirmamali
- +1 yıl
Adam da cekip gidebilirdi vurmak yerine. Ben zaten hicbir insani bugune dek parasi icin ezmedim ezmem de. Aksine ezileni de cok kez savunmusumdur 🙂 Ama kadina el kaldiran bir erkege de acimam. Sahsen o lafi ben etseydim belki utanctan sabaha kadar aglardim ama tek fiske vursaydi zerre pisman olmazdim. Kadina vuran erkekten olmaz. Her kirildiginda el mi kaldiracak? Ben her kirildigimda erkek dovseydim Şu an sakat olurdu onlar.
- +1 yıl
Şiddeti savunan yok ama gelmiş kızın hatası silindi çocuk vurdu diye diyorsun abi sizin hiç babanız böyle aşağılansa zorunuza gitmez mi? İnsanları tahrik ederek sonrasında da hiçbir tepki vermemelerini bekleyemezsiniz. İnsan emeğine az saygi ya. Tam tersi durumda kız çocuğa tokat atsaydı kızı savunurdunuz ama iyi yapmış derdiniz
- +1 yıl
Empatiyi siz yapin hanimefendi. Kadini savunmadigimi belirttigim halde savunmusum gibi manipulatif davraniyorsunuz. Kadin zaten suclu ama el kaldirildigi an suc sifirlanir evet. Her kirildigimizda birbirimizi doveceksek hastanelik oluruz biz. Hoscakalin.
- +1 yıl
Kimsenin suçunun sifirlandiği yok.
Cinsiyetçi yorumlarinizdn gına geldi kız tokat atsa alkış tutardiniz. Değer verdiğiniz bir insan sizin emeğinizi hiç görüp işinizi küçük düşündüğünde tadarsiniz o duyguyu. Allah hepimizi böyle düşüncesiz ve şiddete eğilimli insanlardan korur , ilişkilerimizi hayırlı kılar inşallah amin - +1 yıl
@sudesiyahseven boş yapmışsın her şeyin bir bedeli olmalı eğer çocuk terletseydi intikam almayacaktı çocuk bence haklı şimdi ayrıla bilirler Hak geçmemiş oldu
- +1 yıl
Terketseydi*
- +1 yıl
Her kırıldığında şiddet mi uygulansın? Buna katiliyorsaniz en cok zarari erkekler görür. Unutmayin ki kadinlar daha detaycidir. Siz kadinda 10 kusur bulana dek kadin 30 tane bulur. Her kirildigimizda birbirimizi mi tokatlayalim? 🙂 Tamam siz ikiniz evlenip karsilikli tokat yarisi yapabilirsiniz. Daha fazla okumayacagim.
- +1 yıl
Banamı dedin @sudesiyahseven
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Eğer bir erkeğin onuruyla, gururuyla oynarsan, o zaman, tanıdığın kişi kedi ruhlu bile olsa Aslan kesilecektir. Kadına şiddete kesinlikle karşıyım. Ama, Bazen her şey anlık patlama ile gerçekleşebilir. O anki psikolojiyi bilmiyorum. Konuşmanın ne kadar hareretli olduğunu da bilmiyorum. Benim bahsettiğim olay zirve noktasındadir. Buradaki asıl olay, kişinin karakteridir. Yani, sen karşındakinin karakterini nasıl görüyorsun? Her zaman mı sinirli? Her zamanmi bu şekilde tepki veriyor. Her zaman mı baski altında hissediyorsun. Bunları gozlemleyen ve yaşayan sensin. Yüzüğü atmadan önce bunları düşünüp tartmis olmalısın. Ama ne olursa olsun, şiddet hiç bir aşamada cözüm olmadı, olmayacakta.
21 Yorumla- +1 yıl
Bazıları için şiddet gerekli
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni ne olursa olsun, sizin o anki piskolojiniz ne olursa olsun bir kadına el kaldırmak ya da şiddet uygulamak çağ dışı.
Bunu genelde konuşmasını bilmeyen , kendini yetiştirmemis sorunlarını siddetle çözen insan davranışıdır.
şu an için çok büyük bir sorun olarak gorunmesede ileri ki evrede içinden cikilmayacak durumların başlangıcı olabilir.
Önceden bir önemlem almazsanız daha büyük bir üzüntü yaşama ihtimaliniz çok yüksektir.
Karar yine sizin.
Evlenince düzelir ya da çocuk yapınca ortadan kalkar diye düşünüyorsanız belki haklı olma ihtimaliniz olduğu kadat değişen birşeyin olmama ihtimali de var.
Bol şans.10 Yorumla
+1 yılCokmu zoruna gitmiş vah vah erkeeeekkkk gücü sanami yetiyo sen neden tekme tokat dalmadin napiyosun lan sen diyip boğazını tirmiklaman gerekiyodu ki kendine gelsin sakın kanal 7 filmi çekme sakın susup anlamlı bakma pişman olmaz böyle itler bidaha yapar bidaha yapar şaşmaz benim teyzemin kocası ilk evlendiği yıllar durup durmadık yerde teyzemi dovuyomus tamammi teyzemde annesinden yani anneannemden öyle gördü diye evlilik heralde bu diyip sesini çıkarmiyomus bigun komşusu sen malmisin niye dovdruyosun kendini demiş karşılık ver bak bidaha elliyomu demiş bi akşam yine işten gelmiş eniştem dövmeye kalkmış teyzemi teyzemde allah ne verdiyse bi atlamış üstüne kafa göz yolup atmış soka girmiş eniştem o günden sonra teyzemin ayaklarını yaliyo hele bi el kaldırsın ya djdjjdjsjs
00 Yorumla
+1 yılBi kere o el kalktı mı inmez. Sen bunu yaşamak zorunda değilsin ne söylemiş olırsan ol istersen küfret eğer sevseydi kıyamasaydı sinirden duvarı yumruklardj ama sana tokat atamazdı. Bu cesareti bi kere buldu mu devamı gelir hele de ciddi bi pişmanlığı yoksa.. olmaz da olur ya bir şekilde vurur vurduğu ciddi mana da çok pişman olur o zaman bile en fazla bir kere affedilebilir affettiğin zaman da şart koyarsın ve nişan süresini uzatırsın (yine de tercih affedilmemesidir)
10 YorumlaDoğrusunu yapmışsın böyle basit bir sebepten vuran kim bilir yarın neler yapar.. aileni dinleme bu konuda bence çünkü çok genç kızın hayatı ailesi yüzünden elinden alındı
14 Yorumla
Soran+1 yılYok dinlmem işim var gücüm var karşılamazlar dönüşü yok
Soran+1 yılUmarım sağol canım sende
- +1 yıl
Sen iyimisin peki iyi insanlarla karşılaşıcaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok seni 8 kişi sopayla dövmeden nişan atamazsın
Aklın varsa anne babanın fikrini alma herhangi bir konuda. Bak ciddi söylüyorum, benim kız kardeşime nişanlısını geçtim, kocası vursa eline alır silahı, dayanır kapısına ''Bir daha kızıma el kaldırırsan vururum ulan seni o çocuğu! Biz sana kurbanlık koyun mu verdik anasını eşeklere bilmem neettirdiğimin soylu kişi!'' diye en tepeleme tehdit ve hakaretleri sıralar
Ne biçim ana babanız var lan sizin?01 Yorumla
Soran+1 yılCahil Türk ailesi işte zaten dövmekten beter etti yüzüm iz oldu işe gidemedim 1 hafta yaşım 28 başlarına kalırım diye korkuyorlar ama dinlemem kendi işim var ayrı eve çıkarım gerekirse
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz bu iş. Ailen nasıl şiddeti savunuyor ya. Yarın bir gün cinnet geçirip sana daha çok zarar verdiğinde de nasıl olsa ailesi hak veriyor diye düşünür herhalde. Yazık...
210 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korktum ailemin ki cahillik sadece küçük bir lafa kızan döver bile korktum açıkçası geri dönüşü yok artık evde kalırım daha iyi
Cevap sahibi+1 yılHiç de evde kalmazsın güzelim. Böyle bir insanla evlilik olmaz. Allah seni iyilerle karşılaştırsın
Soran+1 yılAmin canım seni de 🙏
- +1 yıl
Sg ya olmazmış
Cevap sahibi+1 yılNişanlısının arkadaşısın herhalde. Aynı kanka.
- +1 yıl
Yoo ya bı Tokat attı diye ayrılacaksa ozmn hiç kimseylr birlikte olmasın
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyken tokat atan ve ailesi tarafından doğal karşılanılan bir durum varsa bunun evlilik halini tahmin etmek çok da zor olmasa gerek. Ayrıca düşünce özgürlüğüne sahibiz. Düşüncemi yargılayacak potansiyele sahip olmadığınızı düşünüyorum. İnsanların fikirlerine saygı duymanızı ÖNERİYORUM...
- +1 yıl
Senin annen babandan hicmi tokat yemedi bu yaşa kadar?
- +1 yıl
Saçma sapan fikir veriyorsunuz burdaki herkes 😮
Cevap sahibi+1 yılEvet ben ailemden gördüğüm için konuşuyorum. Çok şiddetli tartışma bile olsa babam anneme hiçbir zaman el kaldırmadı kaldırmaz da.
Şiddeti savunan birine zaten laf anlatılmaz. Gerçeğe kapalılar. Şiddetsiz bir hayat dilerim...
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle çok doğru bir hamle. Her zaman tartışabilirsiniz ya da kavga edebilirsiniz. Her olayda ya da tartışmada size bu şekilde yaklaşma riski olan biriyle bir an bile kaybetmemeniz en doğru adım. Gelecekte şiddete eğilimi olan biri size daha neler yaşatabilirdi tahayyül dahi edemiyorum. Umarım tanrı hepimizi iyi insanlarla karşılaştırır. Keyifli geceler.
00 Yorumla
+1 yılAdamın işine laf atma hakkına sahip değilsin. Aşağılayıcı konuşup sınıf farkımız var imajı vermişsin ve bunu yüzüne vurmuşsun. Onun tokat atmasını kesinlikle savunmuyorum dayak hiç bir zaman çözüm değildir zaten ama senin yaptığın psikolojik bir şiddet, onun yaptığı ise hem psikolojik hem de fiziksel bir şiddet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl"Şiddetin bahanesi olmaz" kamu spotumu şuraya bırakıyorum.
Eleştirdiğin biriyle nişanlı olma saçmalığını sorgulamıyorum bile, söylediğin lafların iğrençliğine de diyecek bir şey bulamıyorum ama bunun karşılığı şiddet değildir onu biliyorum. Her ne olursa olsun kimse kimseye dokunamaz! Şiddetin haklı hiçbir tarafı yoktur.
00 Yorumla Tamamda sen neden maaşîna laf ediyorsun çalışıyor işte olduğu kadar yani beğenmiyorsan sen çalış beş katı kazan ben o çocugun yerinde olsam sana asla yeri dönmem ama her ne olursa olsun tokat atmamalıydı ve yüzük atman en iyisi olmuş çünkü evlendiğinizdede çocuğun başını yakacaktın. Ne yapsın seni memnun etmek için çalsın mı oturup şükretmen lazım kaç kişi o memurluğa gelemediği için canına kıydı biliyor musun
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir yorum
- +1 yıl
Tek doğru yorum
+1 yılYanlış değil. Ama sende de problem var o söylediğin cümleden sonra adamın aklı olsaydı zaten tokat yerine sana tekmeyi basardı. İkimizde birbirinizden betersiniz. Yani sevmiş beğenmiş almışsın bir de işine laf etmek... Yani böyle cikrinlesmenize gerek yoktu ikiniz için de geçerli bu durum.
00 Yorumla
+1 yılBence sıradanlaştırılıp basit görülmemeli. Olay sadece bir tokat degil. Sana olan saygisini yitirmis ve her kizdiginda o atilacak tokatin mevcut olabilmesi mumkun. Sonuc olarak sen nisani atmissin dogru karar vermissin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok gec olmadan yollari ayirmak en mantiklisi. Ileride neler olur bilinmez, ve guvenilmez boyle birine. Sinirini kontrol edemeyen ve konusarak cozemeyen biriyle gecen bir omurun katkisi degil zarari olur.
10 Yorumla Bence iyi yapmışsın şimdiden tokat atıyorsa ilerde yapacakları belli
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte kızları bunu göz ardında bulundurmali tokat diyip geçmemek lazım yüzüm 2 gün geçmedi iz oldu düşün
- +1 yıl
Geri dönüp adamın başını yakma
Gerisi gelecektir kesinlikle, affetme ve ayrıl. Deneme tahtası veya kimsenin stres topu değilsin
20 YorumlaNe olursa olsun. Senin söylediğin de yanlış. Onun yaptığı ise saha büyük yanlış. Ne dedin de oraya geldi
Laf. Yani ne bileyim. Bir erkek daha ilişkinin başında
Böyle yapıyor ise sıkıntılı bir durum00 Yorumla
+1 yılBazı kelimelerin rengi yoktur, tanımı yoktur. Kullanılmaması gerekir. Sende bu kelimelerden birini kullanmissin, aşırı sinirlendirmissin, onur kırıcı olmuş birazda. Ama ne olursa olsun tokat atması doğru değil.
00 YorumlaNe olursa olsun bir kadına el kalkmamalı. Kendini kontrol etmeliydi Allah korusun daha evlenmeden böyle tartışırken sana tokat atan biri evlenince şiddet uygulanmayacağının bir garantisi var mı ben olsam ayrılırdım, en sağlıklı karar bu olur.
00 Yorumlanediyelimki sana şimdi tokat atmak yanlış tabi, çocuğu değilsin sonuçda nişanlısısın. ilersi için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum yoksa bir tokat önemli değil devamı gelirse sıkıntı. yoksa bişiler haketmişsin yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılKızım kafasız mısın sen? Sen o adamla nişanlanmadan önce aldığı maaşı bilmiyo muydun? Ne deyim, işte kızlar böyle, saçı uzun aklı kısa. Tek kelimeyle malsınız
31 Yorumla- +1 yıl
Bir de sevdiğim için katlandım diyo 😂😂😂😂 kızım sen İngiltere kraliçesinin kızı mısın 😂😂😂 böyle mallık görmedim ben ya
+1 yılBu soruyu sormus olmandan bıle ne kadar saf oldugunu anladım.. Vınn la dırek at nisanı ayrıl tabı. ılerde her sınırlendgnde vuracak sana bundan emin ol.. Benım gbı evlenip bosanmıs olmaktansa nısan atman hıc bısı. Gozume cok basit geliyor nısan atmak keske nısan atsaydm bende evlenmeseydm dıyorm.. Ayrıca nısan evlılıgın fragmanı dır derler, nısan asaması erkegı tanıma asamasıdır.. Ve kendnı sana tanıtmıss hemen bırak su cocugu hemde cok acıl yoksa hep gozyası dokeceksın..
10 Yorumla
+1 yılBu senin yapına göre değişir. Mesela ben bu yüzden ayrılmam bunu kaldırabilecek biriyim ama senin çizgini aşan bir şeyse doğru kararı vermişsin demektir
11 Yorumla- +1 yıl
İşte bütün yorumlara tek atar
+1 yılBir kadın her ne yaparsa yapsın adam olan şiddet uygulamaz.. ortamı terk eder.. çok ağrına gittiyse kadını terk eder.. kararın yanlış değil.. şiddetin hafifi ağırı olmaz.
19 Yorumla- +1 yıl
Bir adam karısına ne yaparsa yapsın altan almalı desem yerden yere vurursunuz ama :d
- +1 yıl
Ama kızın söylediği de çok ağır. Kız dediğin de akıllı olacak. Ne yani, alttan alacaz diye kendi sağlığımızdan mi olalım. Oldu her bku yesin biz de sakin kalalım. Tamam şiddet kötü bişey ama insanı tahrik edecek sözler de söylenmemeli.
- +1 yıl
Şiddeti savunulmaz yani adamda ağızna gelen hakareti söyleyip şutlasaydı. Yoruma takıldım resmen adamın anasını da s**ksen sana bir şey demeye hakkı yokka getirmiş
- +1 yıl
@_BombacıMülayim_ aynen öyle. Şiddetin tabi ki savunulacak bir yanı yok ama kadın dediğin lambur lumbur konuşmayacak. Artık durum öyle bı hale geldi ki, ben kadınım ne yaparsam yapayım ne bk yersem yeyim erkek beni dövemez dediği zaman işin cılkı çıkıyo, olay iyice suistimale açık hale geliyo
- +1 yıl
Adam gibi adam kadını terk eder... çeker gider... kendinden güçsüz olan bir insan evladina, Allah'ın kuluna. bunu yapamaz. bu vebale giren onursuzdur.. herkes bir anadan doğdu. kizkardesinizi, annenizi, kizinizi düşünerek yorum yaparsaniz daha objektif olur.
- +1 yıl
Boş yapma teyzem sende babanın sperminden oldun. Babanı , abini , oğlunu düşün öyle yorum yap. Ağızna geleni söyle sonra ben kadınım güçsüzsüm edebiyatı:d Saygı iki rataf için var ama biliyorsun değil mi?
- +1 yıl
@_BombacıMülayim_ dayı bunlar kadın ya, hani mağdur ya... Oldu ben de her boku yeyim o zaman. Ona fiziğinin güzel olmadığını söyleyim, b. k gibi yüzü olduğunu söyleyim, yatakta beni tatmin edemediğimi söyleyim. Nasıl? Kıssasa kıssas
- +1 yıl
Baban annene el kaldirsa da gidip babanın elini öpmezsin ama.. burada kadını savunmuyorum.. herkes diline sahip çıkmalı tabiki. fakat bir hata yapmış tamam bunun karşılığı kaba kuvvet olmamalı.
- +1 yıl
Annem hata yapmışsa ve babam ona vurmuşsa ve o tokatın da haklı bi tokat olduğunu da biliyosam ben babamın tarafını tutarım tabi ki. Mesela bunun aynısını annem babama söylese ben babamı haklı görürüm. Ağzınıza biraz sahip çıkın.
+1 yılsuçsuz değilsin evet ama sana bugün tokat atan yarın daha kötsünü yapabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Ben adam vurdum bedelini ödedim herkes yaptığının konuştuğun bedelini ödesin
Bencefe devam etme. Evet seninde hatan büyük ama ne olursa olsun sonucu şiddet olmamali
11 Yorumla- +1 yıl
Bir tokat için beni terk edecek kadının ya
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıliki taraf da yanlış ama şiddet kabul edilir bir şey değil bence salın birbirinizi
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşine laf etmen yanlış olduğu kadar da onun da tokat atması daha çok yanlış. Bence doğru karar. Sizden düzgün ilişki zaten çıkmazdı.
15 Yorumla
Soran+1 yılTokat nedir ama oda bana kızsın mert adam olsa tokat yerine küserek tavrını gösterirdi
- +1 yıl
Ben zaten tokatı onaylamadım, aksine daha çok yanlış dedim.
Soran+1 yılYüzüm iz oldu ya işe gidemedim bir hafta
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Nisanliyken tokat atan evlenince mezarini kazar beybi, cok dogru karar vermissin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bugün atılan tokata sadece bir tokat dersen yarın daha çok ağlarsın
20 Yorumla
+1 yılNe kadar cahil bi kafa yapısı bir tokattan bişey olmaz demek. Tokatı bırak aradaki saygıyı bozacak bir kelime ses yükseltme bile ayrılık için yeterli. Bugün tokat atar yarın yumruk atar öbür gün de şanslıysan televizyondan haberini alırız.
hiçbir şey şiddeti meşrulaştırmaz. Sen aldatsan da parasını da çalsan işine de laf etsen evet seni kırıcıbiri yapar hatalı biri yapar. Ama şiddeti normalleştirilmez.
UNUTMAYIN ŞİDDETİ NORMALŞEŞTİREN HERKES ŞİDDEYE MEYİLLİDİR.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Haksızken haklı duruma düşmüşsün. Ayrıca söylediğin laf gerçekten çok ağır bel altı bir laf. Hayır birde sevdiğim için katlanıyorum filan diyorsun ayrılmanız iyi olmuş.
00 Yorumla
+1 yılNişanı atman doğru olmadığı gibi onun tokat atmasida normal değil şimdi daha evlilik yokken tokatı yersen şimdi evliliginde neler yersin neler önünü kesip konuşman lazım
00 Yorumla
+1 yılCan alıcı yerinden vurmuşsun o öfkeyle olmuştur tokat aslında olmaması gerekir ama olan olmuş artık huyu iyiyse bi şans ver yinede seninde suçun var ne de olsa
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Bugün tokat atan yarın yumruk atar. Şiddeti ve ihaneti affetmeyin. Bunun bahanesi yok aga. Yok bir anlık sinirle vurdum, yok pişmanım tırıvırı. Seven adam pişman olacağı hatalar yapmaz
00 YorumlaEvren mesaj yollayınca bu mesajları görmezden gelmemelisin şiddet sorun çözmez evlenince şunu dersem tokat atar düşüncesi aklında hep olacak bence bırak
00 YorumlaNişanlılık ta var olanlar evlilitede kat kat olacaktır👍 şimdiden bunu yapan evlenince sabah akşam şişirir seni kafan gozun patlar bunu buraya yazman hata ailenin tutumuda cahilce ayrıl hemen yoksa evliliğin dayak yiyip ailenden böyle teselli alarak geçer hayat senin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. en iyisini yapmissin, keske bende öyle yapabilseydim en basta, kücümsememek lazim bu durumu, ailen yanlis tepki vermis, benim babam onun dövdügünü ögenseydi onun agizini burnunu kirardi, eminim
00 Yorumla
+1 yılNişanlının işi seni bağlamaz. Rahatsızsan ayrılırsın hak söylemeye hakkın yok. He dersen ki iyi mi olmuş iyi olmuş bugün yarın seni daha fazla döverdi şiddet bağımlısıymış ayrıl geç
00 Yorumla
+1 yılBenim maaşıma laf edecek kadina tokat atmazdım ama o dakikadan sonra anam bacım sayar nisanı atardım. Çünkü şerefli onurlu hiçbir adam buna göz yummaz.
00 YorumlaSadece tokat diye geçme sen bence doğru olanı yaptin eğer tokat atmasına rağmen hiç özür dilemeyi senin dönmeni bekliyorsamzaten hiç dönme ama özür dileyip yalvarıyorum kendi iç sesini dinle (Bence asla affetme ama o durumu yaşayan sensin bu yüzden YALVARIYORSA kendi iç sesini dinle
00 YorumlaŞiddete karşıyız deyip deyip, ne kadar dayaklık hareket varsa yapıyorsunuz. Boz nişanı kurtulsun çocuk seninle mi uğraşacak.
14 Yorumla- +1 yıl
Hakaret ettiyse hakaret ile cevap versin tokat atmasına ne gerek var ki
- +1 yıl
Anlaması için kafasına vurmaya gerek mi var bu nasıl bir düşünce yapısıdır
- +1 yıl
Tokat atmasını bu yüzden savunmuyorum karşısındaki kadın ona karşılık veremeyecek o yüzden. Neyse iyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki adamim gururuna hakaret edilmiş, bunun karşılığı tokat değil ama oturulup konuşulabilir. Birbirinize saygı duymuyorsaniz ayrilin, agresifsiniz belli ki. Ama mutlu olacaksaniz siz bilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılKesin o Tokat'ın devamı gelecek!!! Sen de sürekli işini maaşını asagilacayacaksin! Kavganiz bitmez. bence doğru olan ayrılmanız olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBugün tokat atan yarın evlenince ne yapmaz garanti veremez sana. Çok ayıp etmiş. Hadi haklı diyelim yine problemli...
00 Yorumla
+1 yılNişanı atman doğru bir hareket geçmiş olsun yaptığı terbiyesizlik bugün tokat atan yarın döverde yol yakınken ayrıl tamamen bence
01 Yorumla- +1 yıl
Herkesin özgür düşüncesi ama yanlış bir tokat ilişki bitirmek ama kızın lafına ilişki biter
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır canım ne söylersen söyle vurma hakkı yok. İleride daha büyük şiddet uygulayacak biliyorsun değil mi
00 Yorumla
+1 yıl- Dürüst ol. Az kazandığı için bitirmeye yol arıyorsun. Doğru mu? (Tokatı savunmuyorum.)
00 Yorumla
+1 yılAt bence de. Sizde uyum yok zaten. Senden de hiç olmaz, adamdan da. Daha zengin bir çalışan ya da patron bul.
00 Yorumla
+1 yılSende ağır konuşmuşsun o da ağır cevap vermiş. Anlaşamıyorsunuz demek ki baştan olmayacak bu iş desene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hassas bı konuda konusmussunuz ama şiddet yine de olmamalı bı bayana asla. Bunu yapan döver net evlenince. Kararinizdan dönmeyin.
00 Yorumla
+1 yılTokat atması yanlış tabi ki. Doğru olan direk onun yüzüğü çıkarıp eline vermesi olurdu. Şimdiden saygı duymayan biri evlenince huzurun içine sicar
00 Yorumla
+1 yılSizin birlikte olmanız bile hata yani iki tarafta birbirinden fena
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan tokat atmasaydi ettiğim laf için özür diler gönlünü almaya çalışırdım
- +1 yıl
Her hatanın bir bedeli olmalı yeğen. ağır laf atanı affetmek midesizlerin işidir
İyi yapmışsın
Kadına el kalkmaz
Bu hatayı yapanla olmaz10 YorumlaHaklısın ama senin gibi biriyle de yapılmaz. Sende tokattan fazlasını yapmışsın emin ol
10 YorumlaAdamın eline sağlık, hak edene hakkını vermiş, umarım daha iyileleriyle karşılaşır.
10 Yorumla
+1 yılYanlış tabi. Sanki ananı skkmis gibi tepki veriyorsun
10 YorumlaYanlış evet, biraz sabredip genel davranışını gözlemlemen gerekirdi
20 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım