Duygusal olurlar ilişkide ilgi beklerler birini severse çok sahiplenebilirler kıskanç olurlar bir okadar balık burcu bir erkekle olmak istiyorsan niyetini belli et ilk önce o sana gelir zaten aksi bi durum olmazsa
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz bununla iki kez konuştuk sonra konuşacak bi şey bulamadık herhalde ne o yazdı ne ben. Yani sohbet biter sonra yazmazsın ya o öyle yaptı ben yazar diye düşündüm. İki haftadır hiç konuşmadık dün de attığım hikayeyi beğenmiş belki de öylesine
Bak biz bunla iki kez konuştuk çok rahat çok sempatik birine benziyor ben de normalde öyleyim hiç kasmam kendimi ama bunda çok kastım ya. Sonra bir daha konuşmadık ne o yazdı ne ben. Muhtemelen sohbet edilecek bi konu bulamadı. 2 haftadır konuşmuyoz işte dün de attığım hikayemi beğenmiş belki de öylesine
Ben bi hikaye attım o da burası İstanbul değil mi diye sordu biraz konuştuk güldük falan en son ben söylediğine hahahah yazdım cevap vermedi konuşma bitti. Yüzyüze gelmedik
Ya önceden de gülüyorduk hep ek yaptım en son sadece güldüm o devamı getirir diye düşündüm yazmadı lan 😂 evet instadan sence gönlü yok mudur iki hafta oldu ama dün hikayemi beğenmesi aklımı karıştırdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Duygusal olurlar ilişkide ilgi beklerler birini severse çok sahiplenebilirler kıskanç olurlar bir okadar balık burcu bir erkekle olmak istiyorsan niyetini belli et ilk önce o sana gelir zaten aksi bi durum olmazsa
Biz bununla iki kez konuştuk sonra konuşacak bi şey bulamadık herhalde ne o yazdı ne ben. Yani sohbet biter sonra yazmazsın ya o öyle yaptı ben yazar diye düşündüm. İki haftadır hiç konuşmadık dün de attığım hikayeyi beğenmiş belki de öylesine
Çekingen utangaç olabilir senden hamle bekliyordur belki daha önce hiç ilişkisi olmadı biraz üstüne git bakalım ne olacak
Öyle birisi değil asla aksine ben çok kastım kendimi. Normalde çok rahatım ama onda garip davrandım
Sence hikayeyi öylesine mi beğendi yoksa dikkat çekmek için mi. Attığım bi videoydu benle alakalı değil
Akışına bırak derim olacaksa olur zaten
Son bir şey sorcam sence bu sefer adım atıyım mı yoksa ondan mı bekliyim
Bence adım at derim içinde kalacağına kalmasın en kötü ne olabilir ki müzik falan yollayabilirsin ya da bi konu aç bakalım ne diyecek
Balık burcuyum hiç ilişkim olmadı kadınlar balık erkeklerini sevmiyor herhalde
oltayı atıcsn kanka beklicen ckzşzşz
Kanka lütfen yardımcı ol ya
kanka ben akrebim ya ama erkeklerle ilgili genel şeyler istiyorsan sorabilirsin
Bak biz bunla iki kez konuştuk çok rahat çok sempatik birine benziyor ben de normalde öyleyim hiç kasmam kendimi ama bunda çok kastım ya. Sonra bir daha konuşmadık ne o yazdı ne ben. Muhtemelen sohbet edilecek bi konu bulamadı. 2 haftadır konuşmuyoz işte dün de attığım hikayemi beğenmiş belki de öylesine
kesin kastığın için konuşama bitti raad olsan mütüş olurdu
Sence yazmaz mı bir daha veya niye hikayeyi beğendi öylesine mi
kanka muhtemleen kendisini hatırlatmak için bependi ama beklentisi brlki farklıdır
Of napcam beeeen
en son kim ne yazdı nereden yanıştınız ne kadsr konuştunuz hiç yüz yğze geldiniz mi
Ben bi hikaye attım o da burası İstanbul değil mi diye sordu biraz konuştuk güldük falan en son ben söylediğine hahahah yazdım cevap vermedi konuşma bitti. Yüzyüze gelmedik
hahahdan sora ek yapsaydın instadan mı yabıştınız
Ya önceden de gülüyorduk hep ek yaptım en son sadece güldüm o devamı getirir diye düşündüm yazmadı lan 😂 evet instadan sence gönlü yok mudur iki hafta oldu ama dün hikayemi beğenmesi aklımı karıştırdı
uzak mesafe mi?
kanka sen en iyisi bana mesaj yollada sürünmeyelim yorumlarda gözden kaçıyor dkdldld
Ben pek inanmıyorum ya
Cok kötüler kiz kardesimin vardir
Niye kötüler anlatsana
Burdan olmaz anlatamam