Babasının psikolojik sorunları yüzünden, babasının ailesine zarar vermemesi için kendisi, annesi, ve kardeşiyle birlikte ayrı eve çıktılar kirayı faturayı ev ve kardeşinin masraflarını kendisi ödüyordu bu yüzden çok fazla birikim yapamadı henüz 20 yaşında şubatta 21 yaşına girecek. Benden borç para istedi biz yaklaşık 7.5 yıldır sevgiliyiz iyisiyle kötüsüyle onu seviyorum oda beni seviyor fakat benden biraz yüksek meblağ para istedi alacağı motor pahalıymış 1000likmiymiş bir şeyler dedi bana fakat ben çok anlamıyorum annesi ve benim ailemin konuşmuşluğu var ve ciddi düşünüyoruz ama benden yaklaşık 170bin istedi buda benim yaptığım birikimin büyük bir kısmı onu mutlu etmek istiyorum ama kafam çok karışık henüz ortada nişanda yok sözde yok bu parayı ona vermeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Terçih senin ama bence sakın öyle bir hata yapma derim
Neden ki
Paranın oldugunu biliyor mu
Sen galiba çok safsın
O kadar param olduğunu sanmıyorum ama bir bakayım dedim yani bilmiyor
Yok de maalesef
Yok dersem kendime bir şey aldığım da bunu görür ve ona yalan söylediğimi anlayabilir bu durumda belki benden bile ayrılır 40 50 bir şey olduğunu söylesem hepsini istemez diye düşünüyorum söylemeli miyim
Terçih senin yanı mantıken 40 ya da 50 demen daha iyi ona göre biraz daha kişiliğini ögrenirsin 7.5 sene az bişey degil hayırlısı olsun diyelim
Görüşün için teşekkür ederim, dediğiniz kafama daha da yattı iyi akşamlar dilerim.
İyi akşamlar dikkat et
Sakın öyle bir hata yapma, kesinlikle para falan verme.
Bugün senden motor için para isteyen, yarın para için seni motor yapar
Ohhh ne güzel memleket varsa biri banada yönlendir bende inek alayım
Bir kızdan para istemek ne kadar ayıp
Ama birikimim yapamadı ailesine bakmak için, zor durumda olmasa istemezdi bence
Verme bence
asla verme
Neden asla diyorsunuz ki ben mi safım
başkasından istesin, niye senden istiyor ki?
170 bin az bir para değil zaten kendi motorunu satıp üstüne para ekleyip bir kaç kişiden de borç alıp benden üstünü kapatmamı rica etti yani başkalarından da istedi
Vermen hata
Henüz vermedim. O kadar paramın olduğunu sanmıyorum ama bir bakayım dedim benden cevap bekliyor çocukluk aşkım o benim, neden vermemem gerekiyor anlamadım insanlık öldü mü yoksa ben mi safım.
Verdiysen okadar miktar yarin birgun giderse hayatindan paranda toz olur gider
Evet haklısın zaten onu bende düşündüm fakat öyle biri olsa 7.5 yılımız beraber geçmezdi çocukluktan beri beraberiz
Secim senin ben sana bir hayatta gorebilecegin en kotulerj soyledim bunu kaldirabileceksen ver
Sen sevgiline bu meblağda bir para verirmiydin istese onun hayalindeki bir şey alması / yaşaması için
Birkere ben sevgilimden istemezdim. Sevdigin insanin zorlanacavi ya da onu zora sokacagi bir adim atmazdim
Aslaaa
Neden asla dediniz. Acaba ben mi çok safım 13 yaşından beri beraberiz ona aşırı bağlandım sanırım
Motor üstüne olacaksa olur ancak
Bu kadar yorum arasından bu en mantıklısı geldi ama bunu dersem benim ona güvenmediğimi anlamaz mı üstüne birde ben bu tür şeyleri anlamam yani gece 3 te bir motor için kalkmak istemiyorum
Yapma bence
Meblağ çok fazla
Çok
Çok
Peki 40-50 bin birikimim var desem hepsini istemez diye düşünüyorum hem ben kötü hissetmem hem paramın büyük bir çoğunluğu bende kalır hemde ona destek olmuş olurum bunu yapmalı mıyım?
Deme boş ver ya