Uzun ilişkimizde kalbimi çok kırıp terketti.3 ay sonra geldi. Kendini affettirmeden eskisi gibi olmaya çalıştı. İlk barışınca bende iyiydim ona karşı ama şimdi aklıma geliyor yaptıkları 2 aydır konuşuyoruz. Konusunu açınca sen hala orada mısın diyordu. Bugün işten gelmiş çok yorgundu aradı. Sende bi belirsizlik var dedi bende psikolojimi bozdun çünkü dedim o da ben sana geri geldim hatalarımı düzelttim yine benimde o istediğim azalmaya başladı. İpin ucundasın dedi. Haklı mı ben mi uzatıyorum?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadının kalbi hassastır kırılmaya gelmez
Sevgim bitti evlilik saçmalıktı dedi. Küfür edince ağladım baban da ediyormuş. Annemle doğumgünümde sarılmadık çok sevgi göstermiyor bana diye sen çocuklarına da göstermezsin tedirginim demişti
Sevgin mi bitti çocuk oyuncağı mı sanıyosunuz sevgiyi falan küfür eden erkek kıza olsun kadına olsun baban annenemi küfür etti doğum gününde sarılmadımı sevgilin sana sevgi vermediyse ondan olmaz sen sevgi verilmeye layıksın prenses
Bunları söyledi bana 5 tıklım ilişki çok iyi davranıyor ilk günlerdeki gibi
*5 yıllık
5 yıllık ilişki mi vardı iyi davranan öylemi der kadınına
Hatalarımı biliyorum o kişi ben değildim dedi
Bir kez dedi bunları İşte terketmeden soğuk yapıyordu o zaman dedi
Hatasını bilen yapmaz demezde zaten
Terketmeden öncemi dedi bunları şimdi kalbin boş öylemi
O sevgi küfür mevzuları terketmeden önce demişti. Terkederken de sevgim bitti monoton olduk evlilik saçmalıktı dedi
Şimdi iyi davranıyor çok pişman hatalarımı biliyorum diyor
Terketmeden önce küfür edenle nasıl yaparsın hoşuna gider demekki
Şimdi iyi davransa neki
Terketmeden önceki aylar soğuk yapıyordu o zaman etti işte sinirlenip 2-3 kere
5 Yıllık olunca copu arkadaşım ben şans verirdim ama ilerde daha fazlasını yapar diyor
Ne yapıcağımı bilmiyorum
Terkediliyosun niye hala berabersin
Sizler böyle kişilere layıksınız işte dürüst insanlar size şerefsiz mi geliyor anlamadım
Akıllanmazsınız siz bayanlar
Hayır ben tam tersi kopuk insan sevmem bu saf temiz sessiz gibiydi ondan konuştum
Ama İşte tanıdıkça gördüm ilk seneler çok iyiydi
Terk edince bi konuşalım dedi sadece işte o zaman psikolojik olarak iyi değilmiş bi takımı intihar etmeye kalkmış falan bi şekilde konuştuk
Kopuk insan sevilmez ama kadınına değer vermeyen şerefsizce konuşan
Terk ediyorsun geri niye konuşuyosun madem
Bende sevgim bitti dedi bitirdi nasıl geliyor 3 ay sonra sonra diyor Hergün seni düşündüm aramanı bekledim beni
Karma karışık sizin ilişki içinden çıkılmaz bir haldasınız canım sen devam yola sana nedesen boş
Ya İşte bir kere terketti ama çok pişman güven olur mu
Bir kere terkedenden birdaha güven olmaz ama sen akıllanmazsın
Ne yaptına bağlı seni aldattımi rencide mi etti
Sevgim bitti demişti evililik saçmalıktı. Ailem sevgi göstermiyor annemle çok yakım değiliz diye sen çocuklarına da sevgi göstermezsin tedirginim demişti bi kere. Bana Küfür edince ağladım baban da ediyormuş. Bunları bir kez dedi
Ama çok üzüldüm
Uzulcek seyelr tabiki bunlar ama seviyomusun
Seviyorum affedilir mi sizce evilik planları yapıyor
Bundan başka hataları oldu mu başka kızla yazışma felan
Seviyorum değer veriyorum tabi ki şimdi çok iyi davranıyor ilk günlerdeki gibi
5. Yıllık ilişki sizce affedilmeli şans verilmeli
Bazı arkadaşlarım ilerde daha fazlasını söyler diyor
Hmm ozaman bence unutmaya çalış
Onu mu unutayım yoksa şans MI vereyim
Şans ver
Bi anda terk etmesi çok üzdü Sebesizce
Yine yaparmi
İşte bir kere yaptığı şeyden bahsedince deli oluyor geçen de dedim yine aynı şeyi yaşıycaz gibi dedi sonra özür diledi
Yine yapar mı işte ben terkederken dedim o kadar yol oyaladın oda güldü şakamıskn gençsin , ben dedim çok iyi anlaşıyorduk vs o da dedi daha iyi anlaştığın biri çıkar karşına
Uzatırsam engellerim buluşuruz istersen son kez ama umutlanma dedi
Ay mal bu çocuk bilemedim şimdi neden dönmüş geri
1 ay ara verdik zaten hiç konuşmadık mesaj atınca hakaret etti kızdı terkedince de 2 ay sonra geldi
Hani öyle bir bıraktı ki dedim bir daha kimseye güvenmem
Ne diye döndü
Paralı film uygulamasında başka bir koz eklemişti kızda bana önerdiği bi filmi izlemiş
*kız
Beni de engellemişti imstsgram da arkadaşımı da çıkartıp fotoları silmişti ara verirken haberim yoktu
İşte bilsem niye gittiğini de yakını intihara kalkmış yalnız kalmak istedim dedi
Ya kötü düşünmek istemiyorum ama bu birine giti sanırım onla da olmadı geri geldi
Benim tele format atıldı diye biliyordu. Kızı sordum ing kursundan dedi ing kursu whatsap grubunda boş disney oturumu var dedim o istedi verdim arkadaşımdı bişey hissetmedim dedi
Bilmiyorum ya telfonunw bakmiyomusun
O disneyde eklediği kız mı diyorum
Yok dokundurtmuyor ki
Son bi senedir bakamıyorum ing kursuna da İşte bi sene oldu başlayalı
O eklediği kız da şu an konuştuğu koz arkadaş grubunda değil kursu bıraktı diyor
Soyadını bilsem araştırcam da adı var bi tek
Olursa ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun
3 yıl içinde diye düşünüyorum
Daha erken ozmaan şimdilik sevgili kal bir şey olursa ayrilirsin
Öyle yapıyorum da İşte eski konuları açıp çok ilgili davranmıyımca eskisi gibi ;diyor ki ipun ucuna geldin sabrım tükendi vs
canım bu çocuk ipin ucuna geldiysem bırak ipi de
Çalışıyor yoruluyor bilip ama bana da çok tahammmülü yok gibi
Ben de eski konuları açıyorum ama kalbimi kırıp çok üzdü hemen unutulacak bişey değil ona göre hiç açamayıp herşeyi unutup çok iyi olmalıyım
Sen haklısın bence
İşte en. ufak yanlış anlamada bugün ulan gerizalı dedi biraz tavır mesafe koyunca
En iyisi ni yaparsın böyle kekolarla değil seni haketin değeri verenlerle Olcan ben olamıyorum ama sen ol