Sizce türk kızıyla mı evlenmek daha mantıklı yoksa yabancı kızla mı türklerin hepsi paraya ve tipe bakıyo sizce ne olmalı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yabancı kız tabi ki. türk kızı ile evlenmem (gelsin linçler)
Yabancı önceliklidir her zaman bir çok şeyi aşmış oluyorlar sevginin değerini gerçekten biliyorlar o aşamaya bizdekiler için daha bin yıl var.
Evliliğin her türlüsü uzak olsun amma illa olacaksa da türk kızı hepten uzak olsun. En iyisi yabancı hatun.
Daha geçenlerde rus kizinin erkekten bekledikleri arasinda para da vardi. Ayrica fizige kadini erkegi yok, cogu kisi bakiyor. Turk kizlarini gommek icin bahane aramayin artik.
hayatta evlenmem aamk türk kızıyla
Evlenmeyebilirsin elbette ama rus kizlari cok farkliymis gibi yansitmaniz garip oluyor. Rusu da ukraynalisi da almani da her irktan var oylesi. İrkcilik yapmasaniz ne guzel olur.
2 yıl sonra zengin olma ihtimalim var hepinizi kullanıp kullanıp atıcam 😏
Ruslar zaten fakir ne bekliyordun ki onlarda türkler gibi.. evleneceksen İskandinav ülkedeki kızlarla evlenecen tecrübeyle. sabit
@Tugrulseu iskandinav kızı türkiyede bulabilirmiyiz?
Turk kizlarina sallayip da turk kizi gibi izlenim verecek hesap acmis olman daha komik😅
sude orspu kes ;)
Sen de tukurdugunu yalamaya devam et. Git rusa da 2 gune tekmeyi bassin:))
seninde sonun keltoş tipsiz bi adam çok konuş ma ;)
Aynen sen oyle dedin diye oyle oldu 🙂 Ama sen kul hakki almaya devam ettigin surece sonunda sana tekmeyi basarlar. Devam et boyle:) bye
s. ktir git
@butikçi374 sen tam olarak nesin? Pembe misin? Gökkuşağından bir renk misin? Cinsiyetini henüz sahiplenememiş bir açık mavi misin? Yorumları okudum, silik karakterli bir erkek gibi, aksi, yüz yüzeyken iki kelime kuramayacak kadar ezik ama yazarken baya cesur davranıyorsun sanki. Tarafını seç minik serçe. Bu hayat ezik bir yaşam formu için hiçte adil değil 🧌
@Godlike_Ruler_ si. ktir orspu cocu
Onun assagilamasi icin hangi irktan oldugumuz yeterli bir sebep belli ki. Süt bile cesit cesitken, tum insanlari ayni gormesi ve cinsiyetciligiyle ne oldugunu gosterdi zaten. Tesekkürler 🙂
@Godlike_Ruler_
evet lanet olası türk kızısın
Sen tum ruslari melek mi saniyorsun acaba? Neyse yeterince ahmaksın, kendimi yormayacagim.
kalın evde fhişeler kimse evlenmicek sizle :D
Ötmeye devam et cici kuş 🦦
Nasip nasip... Allah'a büyük konuşmuş olmayım yabancı istemem
neden yabancı istemiyon?
Dini dinime, dili dilime, kültürü kültürüme... Hoş şimdiler Türk'te de bulunmaz oldu bunlar...
Türk kızıyla evlenmek daha mantıklı.
Ahlaklı, edepli, anlayışlı olsunda diğerleri kolay.
neresi edepli aamk hepsi elden geçmiş saf seni
Böyle düşünme , Rabbimin nice temiz kulları vardır. Bizim bildiğimiz çok az bir şey
Kadınların genel olarak bekledikleri güç kariyer paradir zaten
Tabikide yabancı kızlar. Cünkü onlar daha sadık, daha güzel herseyden önemlisi egoist narsist değil ☺️
Fakir ama gururlu türk kizi😅